King jag är

Jag är king på att uppdatera känner jag. Men vafan, sommaren närmar sig och dagarna flyter fram (nästan i alla fall, det lät så bra) 

Med mig är det bra, förutom att jag har en inflammerad knöl på hälen, skavsår på andra knät, konstant huvudvärk, konstant trötthet, en jävla pollenallergi som tar död på en samt en hel examinationsuppgift kvar i skolan... Tid och ork till att träna finns heller inte? Saker i vägen varje dag nu känns det som, imorgon blir det upp på höjda och ta spåret, tror även att vi har fystester på idrotten imorgon, gr8. 

Var på handledarkurs idag för att få övningsköra (jag vet att jag är lite seg), och det var grymt tråkigt måste jag säga. Måste och medge att jag är lite skraj till att börja köra bil faktiskt, kommer ju ta död på ett helt dussin. Håll er undan! 

Nu ska jag knarka lite nya pollenmediciner jag fick idag, hoppas de funkar bättre :)

Flytt

Har flyttat över de inläggen som jag gjort under veckan från devote till hit igen, I'm back on track! Behövde något roligt för att hitta inspiration igen kände jag. Så, nu vet ni om ni undrar varför inläggen ligger under heeeelt fel datum (Blogg.se är ju tyvärr lite för inkompetenta för att tidsinställa inlägg, sorgligt nog...)

En bild som definitivt ger mig summerfeelings


Ganska go?

Är ju faktiskt ganska frestande att lägga sig i sängen och skeda lite när man hittar denna gosegris bland täckena och kuddarna, hihi



2 mil

Känns som om alla mina inlägg handlar om Bella nu faktsikt. Undrar varför? Men idag var vi i alla fall ute och cyklade två mil, riktigt jävla gött faktiskt- även om jag hade den tufft med cykeln, träningsvärken och motvinden på hemvägen. Vi cyklade i alla fall till Forshaga och tillbaka! Bra jobbat Bellsan.









Wonderful

Känns så jävla bra att man är igång med träningen, och att träningen är kul. Som grädde på moset har jag även kommit igång att sola igen (kan vara negativt, men inte i mitt fall.) Tänk er nu; sommar, vältränad, brun! Jag klagar faktiskt inte, faktiskt inte. 

Hade handbollsträning idag, imorgon och onsdag blir det antingen powerwalk/cykling med Bella eller Friskis, torsdag handbollsträning och fredag spinning! Så jävla gött, i'm lovin' it!



Ärligt bella

Är det du eller jag som är äcklig? 


Skönaste kvällen på länge, japp

änkte ta och återberätta min förra lördag för er, i bilder och ord - till skillnad från min käre vän Bella som bara visade upp lite bilder när hon hade lovat att dokumentera kvällen in i minsta detalj på bloggen (http://klararobertagabriella.blogg.se/

Det började med att det började rulla in lite sköna brudar hos fröken Elin, bl.a. Signe a.k.a mongoface och Sofie!

 


Jag och mongofacet stod för matlagandet och vi serverade så småningom tacos till samtliga, de var riktigt jävla gott- ni ser ju hur jag hugger in!

 


Jag och Bella började balla ur i vanlig ordning, di står ju nästan inte ut med oss!

 

Sen var det dags att dra vidare till Magnus som stod för kvällens kalas, cred to you boy! Jag ville såklart ha en puss av Fia, men som ni ser så uppskattades det inte när Bella var framme och vifta med hennes jävla iphone.

 

Hos Magnus började Elin och Fia också balla ur, congratz tjejer att ni nästan lyckas nå upp till min och Bellas nivå, en bit kvar!

 

Efter ett jävla härj på dansgolvet och kanske liiiite för mycket folk kom farbror blå i vanlig ordning. Eftersom Bella är så jävla skön började hon såklart gapa FUCK AINA, härligt att du också kan gumman, eftersom du inte var med i Branäs där FUCK AINA var det mest använda uttrycket under helgen!

 

Då drog vi vidare på efterfest där det målades styggt på Martin, tyckte faktiskt lite synd som han...

 

...Och det gjorde nog Louise också!

 

 

Kil kan om det vill, jävligt bra lördag!


Sommarplaner

Är något så otroligt taggad på den kommande sommaren, bara värmen kommer - sen ska jag och mina fina vänner leva loppan! Har en del planer, oklara som klara, får hoppas på att alla fulländas.

Jobba och tjäna feta cash [ ]
Borås med bästa ligan [ ] 
Götet med ovanstående [ ]
Ullared (lite skämtåsido) med ovanstående [ ]
Lars Winnerbäck 14 juli/20 juli (beroende på om vi gör Grebbestad eller Karlstad) detta också med ovanstående [ ]
Sköna grillkvällar [ ]
Värmskog med Sofie [ ]


RSS 2.0