Huh?

En sak som jag stör mig väldigt, väldigt mycket på. Ni vet, always reklamen? Hur FAN kan dom gå ut med orden "Have a happy period"?! Är det ens möjligt att man kan ha en "happy period" när själva perioden är mens-perioden? Nej jag tror faktiskt inte det. Bara för att är förpackade i mönstrat och fint plast så blir man inte gladare under just den veckan. Ganska så fail slogan faktiskt!

Hellton cup


BRA spelat tjejer. B-semifinal imorgon mot skåre, 08.50! WIHO
NU ska jag sova, puss på er!

23.24

G'night allesammans, ha en bra dag imorgon. Det ska jag ha! =) Bara ETT avsnitt ikväll, sad face

All I want for christmas?



-Klockan som jag tänkte köpa länge men aldrig gjort?
-En platttång som jag köper mest för färgens skull... Den är faktiskt helt okej bra också men.
-Och den nya Bruno Banani (Magic Woman) som jag upptäckte på åhléns idag, sjukt god doft!


-Pengar
-Presentkort på;
H&M
MQ
VILA
MAKE UP STORE

Hellton



Har taggat inför Hellton cup med tacos och idol ikväll. Dock orkade jag inte se klart på idol, som vanligt. Sitter nu istället och kollar lite julklappar till både mig själv och dom jag ska köpa till. Har fått lite idéer i alla fall. Men som vanligt så är det nog mest pengar och presentkort som jag vill ha. Men man får ju alltid höra "Det är ju så tråkigt med pengar, du måste önska dig några saker också" blablabla, ni vet? Så nu ska jag faktiskt önska mig lite grejer.

En sak till

Jag hatar PMS.
Jag hatar mens.

g'night

Jämt lite trött, yes mam


One tree hill först, sen sängen. Puss and peace!


Thursday!

Idag har jag;
gjort klart  min novell
pluggat matte
rättat lite på fritidskunskapen

känns bra, novellen var lite tung faktiskt.

Imorgon borde jag;
kolla julklappar
kirra signes tröja
tagga inför hellton cup

Snart ska jag;
DÖ i min säng tills 06.00 imorgon bitti


She wolf



Obs, klipptid 8 dec 15.00 REMEMBER.
Topparna och toning blir, gillar frissafia (L)

Hockey

Värdelös hockeyn var idag.. Ofta att färjestad förlorar mot brynäs? Jaja. Värdelöst sätt att fördriva tiden på i alla fall. Åt BK med sis och papi förut också, gott gott gott gott gott gott. Kanske ska sluta äta sånt där nu, eller börja träna mer? Haha!

Match på onsdag i alla fall, hellton cup till helgen! Vi taggar, gillar mina a-flickor! Tihi

Sunday

Riktigt lyckad kväll igår. Efterlängtat! Det firas med kinamat och one tree hill, peace out

LÖRDAG

Har taggat lite med One tree hill hela förmiddagen, wiho. Grinat en skvätt, lett och mått helt underbart. Snart ska jag hoppa in i duschen och förberreda mig för kvällens händelser! Excited. Älskar mina tjejer också, SSL! (L)

Puss allesammans, ha en bra lördag.


Someone new



Kan inte sova, för pigg. Denna duett gör det värt att vara vaken..

02:17

Precis kollad klart på filmen 'taken' precis med Felicia. Sjukt bra och spännande film. Gillar min syster också! Ska precis sova och tagga för imorgon, behöver en lyckad kväll. Living the dream.


Inspiration, send me some money god?!


I have a problem...

Jag har ett stort jävla problem; PENGAR! Någon mer än jag?

Jag har 200kronor nu som kommer ta slut redan imorgon. Sen får jag ju studiebidraget. Och sen den 21 december får jag 760kr (har jag räknat ut nu) från handbollen. Men sen så har vi ju ett lite större problem.. JULKLAPPAR, KLÄDER & NYÅRSKLÄDER.. Sen så vet ni ju att det alltid tillkommer massa mer pengar nu under helgerna och sen fika osv. Jag får väl helt enkelt försöka dra ner på mina utgifter.. Hur jag nu ska lyckas? Måste i alla fall ha kläder snarast, typ jeans. Massvis av jeans.

Sen har jag önskat mig min första julklapp idag av mamma; en ny platttång! Finns det någon som har bra tips på en bra platttång som sliter så lite som möjligt på håret? Vore väldigt tacksam.


19 november 23:42

Det där med att skriva novell har ju inte gått så jättebra faktiskt. Har i alla fall städat upp på mitt otroligt stökiga rum. Har även sett på mammas pojkar och paradise, underhållning på hög nivå. Värdelös dag.

LÄNGTAR TILL IMORGON, puss puss puss

HELG

Fan så gött, långhelg. Härlig helg med bara massa lycka. Lite handboll på söndagen gör det ännu bättre, money money. Får runt 700-800 kronor 21 december, glädje. Pengaberoende, yes mam!

Börjar äntligen komma igång med matten i skolan också, första gången som jag jobbat på en lektion tror jag nu på gymnasiet. I alla fall inte så flitigt som idag, alla G och VG uppgifter; done! Hoppas på ett VG på procent provet sen i alla fall, haha.

Hoppar dansen ikväll också, vädret gör mig inte så motiverad faktiskt.. Sen så har jag jätte ont i huvudet och så är jag trött. Ska försöka att börja på novellen i alla fall. Tänkte skriva om en jobbig barndomshändelse, kan nog bli bra. Svårt att få en bra början och ett slut bara. Wish me luck!

Gameday

Matchen gick sjukt dåligt. Sämsta matchen detta år i alla fall. Förlorade men 11-21 tror jag. Ingen ork eller motivation hos någon i princip.. Men nästa onsdag smäller det i alla fall, den saken är säker.. Kil- Hammarö 19.30! Min måltorka börjar försvinna nu också, känns sjukt bra. Gjorde i alla fall 1 mål, men 3 till ungefär men dom blev bortdömda för frikast innan.. Då blir man ju bara förbannad och speciellt när det bara är en lätt touch. Jaja, känns bättre nu!

Nu ska jag sova för imorgon är det skola, sista skoldagen för veckan dessutom. HÄRLIG helg också, haha

PUSS


Headers

Det här är i alla fall en del av dom headers jag gjort. Är det någon som vet hur man får dom finare och mer avancerade? :)























Design

Det finns en sak som jag verkligen behöver träna på.. DESIGNER! Jag vill verkligen kunna göra fina men oj, vad svårt det är. Jag gör väldigt simpla i alla fall. Nu har jag gjort en till Elin, och så tog Lina en av mina gamla och mitt upp i allt så tröttnade jag på min och gjorde en egen. MEN, den är inte klar. Ska försöka fixa en bild som header istället, känns som jag alltid göra mina designer i ett speciellt färgtema fast jag egentligen tror att svart/vitt är min grej.

Men kolla in på;
http://linabesseberg.blogg.se
http://elinhalls.blogg.se


Skumtomtar!

Skumtomtarna gjorde min kväll tillsammans med ett zappande mellan desperate housewives och andra avenyn. Jobbigt att det är samma tider, jag orkar ju aldrig kolla på datorn heller. Borde egentligen vara trött nu, men inte. Men jag ska nog sova snart ändå. Imorgon har vi ute dag på mariebergsskogen med klassen tillsammans med Stefan, vilken pärla. Rovdjursguidening hörde jag, låter ju.. Intressant? Jaja, fritidskunskap är fritidskunskap och vi får ju faktiskt sluta tidigare. Då ska jag hem och tagga för match, hemma match mot Bruks 20.15, wihooo. GALET taggad nu!!


PS

Har faktiskt lärt mig lite i photoshop elements nu. Fick med det senaste elements med datorn så det är ganska roligt, har dock inte använt det förens nu. Fast det är ju inte så kul när man inte är så bra på det.. Hehe.


ett blått öga



diggar läpparna där, haha

elin hall, hihihi

och till sist min älskling

Rainy day

Engelskan gick väl som den gick, kändes rätt bra efteråt men sen på bussen kom jag på några fel jag gjort. Jaja, jag får G i alla fall och det känns bra att skiten är borta nu. BARA ett engelska prov kvar innan lovet då, wihoooooo. LOVE ENGLISH (L) ha ha ha

Somnade kanske halv fyra inatt, känns sådär faktiskt. Men idag är jag konstigt nog riktigt pigg. Lite mat skulle jag behöva bara, och skumtomtar. ÅH, skumtomtar, det måste jag gå och köpa sen. Godaste som finns!

KYLSKÅPET KALLAR, BYE BITCHES

9b1

Vore ju helt okej att uppleva sista vecka in nian igen. Speciellt denna dagen, skolshowsdagen. Saknar Johan, Ida och Marcus hur mycket som hellst. Och inte glömma Arvid, Khaled, Carl, Tobias, Adam och tjejerna, CAROLINE!! Ja allihopa i princip, saknad klass verkligen. All sammanhållning och glädje den veckan var helt amazing!


Is this really happening? bra sång, bra sång

Inte mycket pluggande idag inte, ingen träning heller. Satt och pluggade i hopp om att lära mig något men det gick ju åt skogen. Går inte att få in något. Kommer nog inte ens på G, känns inte så jävla bra.

Det har varit andra saker som tagit min energi ikväll också. Sjukt onödigt att mytta faktiskt. Jag ska inte bry mig ett skit mer, haha. Alla har ett eget liv med egna val och möjligheter, så är det bara.

Nu ska jag somna med engelska boken och Frank Wagner, ciao

School

Lite jävla trött på power point nu också. Ändrade lite i mitt arbete så nu har jag MVG! Gött. Nu ska jag lämna datakunskapssalen och bege mig till idrottshallen, idrott en och en halv timma, inte så kul.

Ser fram emot imorgon också, puss :)

Min man


Monday morning

Nu sitter jag faktiskt här på fritidskunskapen och jobbar helt själv med min slutuppgift, eftersom ingen snäll idiot ville hjälpa mig. Men det kanske till och med blir bättre om jag gör det själv, tillsammans med mina kära mami. Har gjort en uppgift hittils och det enda jag behövde göra var att kopiera en gammal uppgift, en bra start i alla fall. BARA 8 idiot svåra frågor kvar, men heja

Engelska prov imorgon också, plugga behövs! Engelska+handboll får göra min dag, wie! (L)

Sunday

Idag har jag tjänat pengar, skönt! 21 december får jag 600 in på kortet från handbollen, känns helt okej faktiskt. Har pluggat idag också, men allt för lite tyvärr... Imorgon måste jag plugga som en gud, men nu SOVA

HEJ

Saturday night

Lördagsmys tillsammans med mina kilsflickor. Jag och Fia köpte med julmust och skumtomtar, hur gott som hellst. Vi satt och pratade och kollade lite på tv. Men sen kom vi på att vi ville spela geni, haha.. Jag, Fia och Elin var i ett lag mot Signe och Håkan. NVSP & IB brudarna vann ganska överlägset faktiskt. Vi kan ju se det så här, vi andra är ju i alla fall vältränade och kan sport frågorna, hihihi!

Nu måste jag sova för jag ska upp halv nio och döma imorgon, fyra matcher på rad... Puh! Men pengar pengar pengar, det gillas. Sätter på lite LW för att skippa mardrömmarna inatt också!

Föresten. Skulle ju varit med mina HUC tjejer idag hemma hos Lina. Förlåt tjejer för att jag inte kunde komma :/ Hoppas ni hade det lika mysigt utan mig, gillar er!

EN sak till, jag har ändrat inställningarna så jag måste godkänna kommentarerna innan dom publiceras, så ni tjänar inte på att skriva skit. Lägg ner istället! Jag kan ju säga så här: Jag har varit med en enda kille sen början av Juli då vi varit tillsammans under den tiden. Herregud tjejer, väx upp nu! God natt!

Haha, och en sak till..

Ni förstår väl att jag aldrig skulle gå ut med här i bloggen hur många jag legat med? Opassande frågor som nu är raderade, lite bättre frågor får ni att komma med om ni vill veta något! ;p

PUSS

Update

Min fredagskväll tillbringade jag med simon och danne, vi gjorde inte så mycket utan kollade mest film och pratade en hel del. Lite kul var det när danne kletade sin borat-baddräkt som hade hade på skolshowen i mitt ansikte (otvättad då förstås), hur mysigt? Då blev jag faktiskt lite sur, tog med mig simon och åkte hem! Haha.. Fast det kanske inte riktigt berodde på det men, jag var trött helt enkelt.

Ikväll skulle jag träffat tjejerna i klassen med på grund av skjuts osv så stannar jag i Kil ikväll. Ska förmodligen träffa mina underbara tjejer här istället, mina efterlängtade tjejer! Men först behöver jag plugga, men orkar inte? Tror jag lägger mig i soffan med min misse och sover lite istället, lite mysigare :)


22.55

Vore ju riktigt roligt om jag skulle lyckas med en frågestund i min blogg. Ni vet, som Kissie och alla dom där coola tjejerna.. Nej men ärligt, kom igen, fråga vad ni vill så svarar jag på söndag kväll om det kommer nog med frågor!:)

Beneath the sheets of paper lies my truth





Jag kan inte lysa upp den väg du springer

1. Beskriv fritidsbegreppet ur olika perspektiv.

2. Ge exempel på olika ideologiers betydelse för fritidens utveckling i samhället?

3. Vilka faktorer kan påverka människors val av fritidsaktiviteter?

4.  Vilka sociala villkor styr människors val fritidsaktiviteter?

5.  Hur kan behov och motiv påverka människors val av fritidsaktiviteter?

6.  Hur kan ålder och kön påverkar valet av fritidsaktiviteter?

7.  Hur kan en individ påverkas av och uppleva fritiden utifrån sin livssituation?

8.  Hur ser du på fritiden i ett internationellt perspektiv? 

9.  Hur kan fritiden påverka människors kunskapsutveckling?


Om någon kan svara på dessa frågor med MVG-kvalité före v51 så ska jag se till att den personen får en fet belöning, jag orkar inte!


Teletubbies

Somnade runt tre inatt, gick upp vid sex. Mådde inge bra och tog en lång dusch, och det yrade jätte mycket. Sen gick jag och la mig igen, usch usch. Men trött var jag inte, så satte jag på Teletubbies.


Jag minns när jag kollade på det jämt när jag var liten. Och när jag fick filmen, vilken lycka. Jag skulle vilja leva i deras värld, inga ledsna miner, någonsin. Och maten dom äter som ser ut som amerikanska pannkakor? Hur goda ser inte dom ut att vara då? En värld av bara blommor och pannkakor.

Hej då Tinky Winky,
- Hej då
Hej då Dipsy
-Hej då
Hej då Lala
-Hej då 
Hejdå Po
-Hej då

-WOOOOW, oioi
-Neeeeeej
-Neaaaiiiii, hihihi


Hej då Tinky Winky,
- Hej då
Hej då Dipsy
-Hej då
Hej då Lala
-Hej då 
Hejdå Po
-Hej då

Kanske det skönaste i hela serien/filen, alltså slutet.
Det gjorde min morgon, skrattade en hel där runt 6 på morgonen.




Melissa Horn, tack.



Jag mår bra och det blir vackert
O lika sorgset som förut men här finns inga brustna hjärtan
Alla ser likadana ut, alla ser likadana ut

:(

Klockan är halv två, kan inte sova för att jag mår skit. Måste till skolan och hämta böcker, orkar jag? NEJ! Blä..

Pig flue

Nu har jag så ont i hela kroppen så jag måste ständigt röra på mig, och det finns ingenting att göra när man är ensam hemma? Gjorde negerbollar förut i ett enda syfte- att ha en sysselsättning. Jag var eller är inte sugen på det med var tvungen att ha någonting att göra. Blir snart hämtad av mormor och morfar i hopp om mat och godis, eller jag behöver nog inte hoppas om det faktiskt.. Haha! Jag får iallafall gå ner i trapporna och ut i bilen och sen ut ur bilen och in i huset, lite motion? Sen dymper jag nog ner i soffan eller sängen där eftersom jag inte har någon ork, jag får väl bedja om massage ikväll. Skit vaccin de där måste jag säga!

Nu gör jag något olalgligt, trotsar modevärlden och går ut i mjukiskläder och uggs.. Fin kombination må jag säga, NEJ!

Sjuker

Som alla andra blir efter vaccinet, blev jag också sjuk. Vaknade imorse av huvudvärk och illamående samtidigt som det värkte i hela kroppen. Det blev ingen skola för mig inte! Legat i sängen hela dagen men mår fortfarande inte så mycket bättre.. Jag som skulle fikat med Felicia idag, men inte.

Jag skulle kunna döda för en stor chai-latte och en godispåse nu. Massage skulle heller inte sitta fel, hela ryggen värker.. En väldans klagande på mig faktiskt, men har inget annat att skriva om nu känns det som.

Puss!

Skit grejer vettni

Sprutan gjorde förjävligt ont. Eller nej, inte själva sprutan men nu efteråt. Hade feber förut, blä. Nu kan jag inte röra min arm, sjukt ont, sjukt sjukt ont. Nej nu överdrev jag, som vanligt. Men jag kommer i alla fall inte kunna sova inatt eftersom jag bara kan sova bra på en sida, just sprutarmen. Vi får be till gud att jag överlever natten och morgondagen mitt i all smärta.

Monday

Sjukt slut i huvudet idag. Sov lite efter skolan i ett försök att stilla huvudvärken. Vaknade upp och kollade på det helt värdelösa programmet Ullared. Efter det tog jag tag i lite plugg. Gjorde idrottslära och fritidskunskap, bara typ 3 uppgifter kvar nu då.. Jippi! BLÄ! Imorgon ska vi ta sprutan också, sjukt otaggad. Imorgon behöver jag ju plugga som fan så vi får hoppas att jag inte blir sjuk som alla andra veklingar.. Nu ska jag hoppa in i duschen faktiskt, sen sova lite. Ny dag imorgon, nya möjlighetet. Peace out.

Extremt tråkig blogg för tillfället också, ingen lust att blogga. Jag gör det bara för Fias skull! (L)


Bad update!

Men det gör mig inte ett dugg. Min blogg, mina regler! Så sluta klaga på dålig uppdatering. Nej nu lät jag hård, det är jag inte egentligen. Bara lite.

Sitter och funderar lite på en sak. Hur lätt man egentligen förlåter sina vänner. Jag är sjuk när det gäller att förlåta, jag gör det allt för ofta. Men samtidigt är jag en person som också reagerar väldigt när folk inte håller vad dom lovar eller gör något väldigt olämpligt. Jag önskar att jag var världens starkaste person som knappt släppte personer inpå livet, så man slapp bli sårad. Synd att man inte kan bestämma hur man vill vara, riktigt jävla synd.

Peace, skola imorgon med förkylning och lätt hjärnskakning.

Bra svenska

Slappis helg. Handboll. God mat och godis. Hjärnskakning och lite sjuk, inte kul. One tree hill gör min kväll, och mina gose katter såklart. Kunde haft en mycket bättre helg, men det sket sig. Älskeeee livet kilsbor

Dance for me

BK var gott, dansen gick bra. Mycket intressant samtalsämne på väg till bussen måste jag säga. SSU mot MUF, Linnéa som MUFare, Signe som SSUare och jag som mitt imellan, hm. Jaja, tjejer som vet vad dom pratar om i alla fall. Skrynklan lär sig en hel del av debatterna i SÄGS matsal..

Dusch och en varm säng tillsammas med Lasse nu, peace.


Dom gråa höga husen

Sjukt trött idag, men det gör mig inget. Lasse är med mig och jag dansar fram. Började 12.05 och fick sluta 14.20 typ, hur skönt? Stan snart igen, BK och sen dans! efter det ska jag sova sova sova sova sova. Hoppas dessutom på en soft helg med handboll och trevligt sällskap :)


Elden

Utan att överdriva. Det bästa jag varit med om. Livsglädje. Magik!
Nu ska jag somna med min LW playlist, hur underbart?

Måste tillägga att jag grinade som fan när han kom ut med elden, lycka.

<3

Jag ger er ett tips nu om ni vill uppnå livsglädje. Börja lyssna på Lars Winnerbäck! Jag har nog aldrig varit med om några mer innehållsrika och otroligt bra texter. Det finns låtar till varje humör, det tackar jag för. Snart ska jag åka iväg till Löfbergs Lila Arena och ta emot Lars kärlek.

Kanske inte skriver mer ikväll, kanske svimmade och hamnade på sjukhus mitt under konserten. Livet är oförutsägbart.

En sak till, MVG+ på Arbetssätt och lärande uppsatsen, wieo

?

Var med om en sjuk sak inatt. Jag drömde en dröm som jag kanske drömt två eller tre gånger tidigare? Då var det inte nyss utan kanske för något eller några år sedan? Jag springer iallafall i en skog tillsammas med min pappa, vi springer förbi ett hus fort som bara den för att våra föredetta grannar bodde där, sen kommer vi till ett dike då jag sen ska fly över till andra sidan (något som jagar oss på ett eller annat sätt), men just precis då ramlar jag och sen vaknar jag i princip direkt. Detta drömde jag imorse, och det har jag gjort förut. Sjukt måste jag bara säga. Läskig känsla också, typ obeskrivlig. Blä!


I have realised that I'm better without you.

Kommer bli en underbar dag imorgon, det vet jag.
Lars Winnerbäck kommer och sprider sin kärlek över hela Karlstad.
Frågan är hur lyrisk jag kommer vara imorgon? Eftersom jag redan är sjukt lyrisk.

Åt samma håll.

Too tired to do nothing

DÅLIG DAG.
bara G på engelskan
stökigt rum
inga kläder
för trött

MEN.
jag ska börja plugga mer
mitt rum är nu städat, även garderoben
ska börja jobba, pengar, kläder..
tänkte precis sova ett tag

Bra upphämtning!


Jävla axel

Jag måste uttrycka mitt hat emot SKÅRE. Att dom alltid ska skada just mig? Förra gången var det rivmärken över hela armen som jag idag har tydliga ärr utav.. Och nu, sist, drag i armen så allt knakar till? Nu gör det hur ont som hellst när jag tränar och det suger. Mamma och Cissi har fått massera lite och det var en hel del saker som flyttade sig där inne. Fyfyfy, smärta i alla fall! Fail Skåre.

One tree hill får avsluta min måndag. Tisdag imorgon, kass skoldag.

Monday

Trött måndag, bra måndag, tränings måndag!

Nu har jag äntligen, och då menar jag äntligen fått i mig mat. Snart ska jag iväg på träning.. Mest först! -Skriva CV!

One

Det finns EN person, just EN enda som får mig på bra humör nu. Sjukt egentligen att man kan bli påverkad av andra på ett så negativt sätt... Det är då personer som den här personer bör tackas! Du får mig att se ljuset i en kolsvart oändlig tunnel.



Happy Halloween










In conclusion var min helg jävligt bra. Skönt folk, saknade personer och sköna maskerader! Fast nu känner jag att jag måste ta det lugnt med drickandet ett tag.. Stenhård handbollsträning står istället på schemat, go go go.

I Am... Sasha Fierce

I try to be patient, but I'm hurting deep inside
And I can't keep waiting, I need comfort late at night
And I can't find my way, won't you lead me home
Cause I'm lost in this dream, I need you to hold me
I'm scared of lonely


Sunday

En varm säng, en stor kopp té och filmen Bernard Och Bianca får göra min kväll. Disney! (L) En stor chailatte från waynes och en stor muffins skulle inte sitta helt fel heller. Godis suget väller fram en söndag som denna, inte bra Millan, inte bra!

Men först, innan jag rotar i kylen, frysen osv.. - en varm och lång dusch!

Imorgon är det skola som sagt, kommer bli skönt att träffa mina änglar igen. Love!

Is this really happening?

Riktigt skön helg faktiskt. Men? Är det inte meningen att man ska vara utvilad efter lov....?

Hellton match sen och efter den branäs-snack med tjejerna- när jag egentligen behöver en mysdag. Vi får tagga för skola imorgon också, wie


RSS 2.0