20:41

Gör imorgon min nästsista dag på mitt dagis vilket känns lite sorgligt, jag har i alla fall Annci där imorgon som underhåller mig medan de andra av personalen är på något möte. Det blir påsklunch i matsalen med alla yrväder, kan ju bli spännande och se hur det går, haha. Jag trivs i alla fall jättebra och de små yrvädren kör slut på mig varje dag, vilket resulterar i att jag sover mest hela tid; och har därför inget tid kvar att blogga.

Fin helg, fina vänner


Är så jävla glad över att jag har så fina vänner, love u girls


13:20

Lyckad kväll igår! Nu blir det BK med världens skönaste vicki och sen ska vi dö lite tillsammans.

PUSS

23:20

Härlig dag på dagis tillsammans med goa ungar och underbar personal, ser fram emot resten av veckan. Sov ett par timmar efter praktiken och gick sedan iväg på träning. Riktigt rolig och härlig träning med ett gäng glada och goa tjejer, tummen upp. Har även fixat resten av planeringarna till mina aktiviteter på dagis, känns också riktigt bra! Har bara kvar en grej nu, och det är att intervjua min handledare, ska försöka få in det under veckan. 

Imorgon ska jag även träffa världens goaste och underbaraste Gabriella, fy vad efterlängtad. Det är en riktigt pärla de ska ni veta.

Puss och god natt! <3

De nya gladiatorsandalerna, snygga va?


Tömde mobilen; mina tjejer, random outfit, Branäs utsikt, mina söta dagisbarn samt min lilla älsklings katt.


19:53


12:12

Igår var det vinst med 20-9 mot Karlskoga vilket känns pretty underbart. Jag firade även att jag tog min sista pencellindos igår med kinamat, också pretty underbart. Dock så vaknade jag upp och mådde inte riktigt som en prinsessa, kan ju säga att jag kanske inte skulle ha spelat igår, thank god that dagens match var inställd. 

Ska snart få i mig lite frukost och sen ska jag röta i soffan i några timmar,
ikväll blir det troligtvis hemmamys med godis framför milleniumserien. 
PUSS

Jag hade förhopppningar om oss, men nu är jag helt försäkrad, det finns inte en enda liten möjlighet till att få det bra mellan oss. Trust me...

-

Crashed dreams


Biverkningar, take my life

Jag mår så jävla dåligt just nu. Har fått biverkningar av pencellinet, min mage pallar inte en tablett till (men ändå har jag fem kvar...) Min mage är lika stor som en ballong just nu, den är helt svullen, dubbelt så stor... Sen så är hela magen som ett enda stort blåmärke, så öm är jag. Jag kan knappt böja magen utan att det gör ont... Usch och fy säger jag bara, längtar något så oerhört tills på lördag då jag är pencellin-fri!

:(:(

18:08

Har fixat sista inlämningsuppgiften nu, hur underbar känsla? Idag hade jag sittvilan med dom stora barnen efter maten. Jag läste Mamma Mu åker rutschkana för dom och så fick de rita bilder till boken sen efteråt, ganska roligt faktiskt. Måste säga att barn är väl för himla söta? Så himla söta när dom målar också. Har gjort en aktivitet nu i alla fall så jag är godkänd, men jag ska göra två grejer till har jag och min handledare kommit överrens om. Jag ska ha en hinderbana på idrotten nästnästa måndag och sen ska jag göra en lek med dom stora barnen i lekhallen någon dag, tror jag tar under hökens vingar då, den brukar gå hem! Haha.. Kommer sakna ungarna när man börjar skolan igen, den saken är säker!

22:03

Är inte frisk än utan ligger mest hemma och sover som en död val när jag kommer hem från praktiken. Ni får ursäkta mig men mitt huvud funkar inte just nu, och kommer nog inte göra på ett tag.

Ett stort grattis till min fina vän Linnéa! :):)

Världens bästa


Shut your eyes


Söndag

Har precis städat mitt rum, nu är det kliniskt rent. Har plockat upp alla kläder och dylikt, dammsugit, dammtorkat och bytt sängkläder. Hur underbart är det inte med rena sängkläder egentligen? Längtar tills ikväll då jag kryper ner nyduschad i en nybäddad säng. Tänkte i alla fall vänta in mamma (vart hon nu är?!) för att äta lite mat, och efter det ta mig en långpromenad om jag orkar. Har fått "återfall" med förkylningen så jag har jätteont i halsen igen och så hostar jag som en idiot, inte helt okej.

En tråkig update från mig!

Man kan ju inte låta bli att tycka lite synd om er! 50 000...


Jackie Ferm

Kom på mig själv igår när jag var inne på Jackies blogg att hon var ruskigt lik min syster Felicia. Visst hade jag rätt?


Hemma!

Är nu hemma från praktiken, fick sluta en timma tidigare idag. Har haft en toppen dag! Sofia var också där och gjorde sin sista dag idag, en riktigt go tjej. Är nöjd med min handledare samt övrig personal, barnen är jättesöta och det finns ingen som är sådär, ni vet "uh gå härifrån" fattar ni? Gick även runt i skolan under lunchen och träffade lite gamla lärare, har en del kvar att catcha upp med. Ingrid som trodde att jag var Julia, så söt så söt. Är jag förvånad? Nej, det var ju på dalliden folk började blanda ihop mig och Julia. Sen så träffade jag även Stefan, fritidslärare och dramalärare för oss när vi gick där. Satt ute i solen och pratade med honom ett tag, så trevligt. Gick även runt i mitt gamla klassrum och mediateket, måste erkänna att jag fick lite tårar i ögonen när jag ser planscher och affischer som Klasshag 03/06 har gjort, vilken klass. Jag känner på mig redan nu att jag kommer få 3 toppen veckor framför mig! 

Glömde även visa er!

Klart jag är tvungen att ha ett par bekväma inomhusskor när jag ska springa runt med småbarn i fyra veckor! Ser fram emot det faktiskt, hade roligt sist jag hade praktik på dagis.

Se så söta!


Lite nytt som jag glömt att visa er!

Leggins- Gina Tricot
Skinnjacka- H&M
Créme vit tunika- Nelly.com
Jeansjacka- Kappahl
Vit klänning- Twist and Tango



<3


Torsdag

Idag är jag mycket piggare vilket känns riktigt bra. Jag kan äta osv idag, min hals är alltså betydligt mycket friskare. Kan inte beskriva min kärlek till pencellin just nu! Har i alla fall stoppat i 1/3 av mina lortkläder från Branäs i tvättmaskin nu. Känns skönt att ha allting rent nu när jag ska ut på praktik! Imorgon ska jag dit, äntligen. Ska ringa dig och meddela dom om det bara. Hoppas bara inte att jag kommer vara tvungen att göra om min praktik vid ett senare tillfälle eftersom jag redan nu missat 4 dagar.. Får hålla mig frisk i fortsättningen nu bara! 

Ska försöka sätta mig och plugga lite på ULS;en också om mamma har tid att hjälpa mig. Måste faktiskt medge att det är riktigt skönt att mamma har läst endel av de kurserna som jag läser nu, till en riktigt stor hjälp ibland! 

Någon av mina läsare som är bra på att göra designer?

Det är kommentarer som denna som gör en lite glad när man är medveten om att ens blogg är som sämst just nu, jag kommer bättra mig så fort jag blir frisk och pigg. Uppskattas att ni fortfarande är positiva!


21:41

Lite piggare efter att ha tagit 3 pencellintabletter. Har sovit några timmar nu men ska snart fortsätta igen. Kommer bli hemma imorgon också men har bestämt att jag ska komma iväg till praktiken på fredag. Förstår ni vilket dåligt intryck jag gjort på min praktikplats? Det får det bli ändring på på fredag. Dags att sova nu så jag är utvilad tills imorgon och på fredag. 

Hoppas ni alla mår bra!

Lite bilder från Branäs


09:55

Mamma väckte mig vid åtta, hade redan då fått tid på vårdcentralen. Bara att vingla sig upp på benen och dra på sig kläder. Jag har troligtvis streptokocker, dom skickade iväg en halsodling. Men eftersom jag knappt kan prata eller svälja så fick jag pencellin ändå. Ligger nu i min säng och rent ut sagt hungrar ihjäl, fyfan vad jag längtar tills min hals får lite bättre så jag kan svälja. Jag klarar inte ens av att svälja vatten(?).. Har ätit en yoghurt i omgångar sen i söndags, nu förstår ni nog om jag är hungrig. Jag måste rasat några kilon nu också, känns både bra och dåligt. Om jag gått ner något, så har jag gjort det på fel sätt! Jaja, längtar något otroligt tills jag får äta mat i alla fall. Ligger hellre i 40 graders feber (den har gått ner nu till 38) och är så avdankad i kroppen så man inte känner om man är hungrig än att ligga med världens smärta i halsen och hunger. Ett jävla klagande på mig nu! 

Ska försöka sova en stund eller sätta på en film. Puss!

Sjukt att jag ens lever!

Branäshelgen var toppen, men med kanske lite för mycket incidenter. Torsdag och fredag var två förbannat bra kvällar medans lördagen kan gå och hänga sig nu så här i efterhand... Förlåt allihopa, speciellt Fia! Jag kom i alla fall hem med en kraftig bakfylla (trodde jag?) men sen så visade det sig att jag hade 40 graders feber också. Så här i min säng har jag legat död sen i söndags eftermiddag.. Ska ner till vårdcentralen imorgon också och kolla om jag har halsfluss eller körtelfeber, kan nämligen inte äta något- så ont har jag i halsen.. Detta suger just nu eftersom jag vill va på praktiken som alla andra i klassen.

Ni får ha det så bra medan jag försöker bli frisk!

20:40

Allt är fixat. Nu vankas Greys Anatomy med Elin. 06:30 rullar bussen mot Branäs där vi ska leva loppan!

23:41

Haft en trevlig kväll hemma hos kusinen. Smörgåstårta och sen farmors hemmagjorda tårta, mums. Har även fixat lite matlistor, skidor och pjäxor till Branäs också. Är fortfarande på bra humör trots min huvudvärk, men imorgon är det en ny dag med många att-göra punkter. Ska först och främst packa klart allitng på förmiddagen. Sen ska jag med Elin till stan så hon får hämta sin dricka, ska även försöka kolla om jag hittar något i någon butik. Sen blir det hem till Kil igen för att handla mat med Linnéa och Daniel. Sen vid sju någon gång kommer pappa och hämtar mig och Elin för att åka till Linnéa i Grums och hämta lite grejer, sen vidare hem till pappa. Är så sjukt taggad på Branäs, helt sinnes.

18:01

Har varit på Bergvik idag, fick med mig en hel del hem. En jeansjacka, en skinnjacka, ett par lacktights, ett par vanliga beiga tighs och en mössa. Har packat ihop lite nu inteför Branäs på torsdag. Jag har fyllt en sportbag nu med skidkläder och vanliga kläder. Jag får nog ta med mig en till väska för skor, smink, mat osv. Är så grymt taggad så det finns inte, kommer bli så jävla roligt att åka iväg med ett gäng sköna människor och åka skidor och sen leva livet. Underbart!

Håller på att fixa lite musik nu till Branäs. Ska ta med mig all musik på mitt USB minne och ta med till Andreas så har får bränna ut det. Ett stort grattis till min kusin Andreas som fyller 18 idag! Ska snart iväg dit och fira honom, ska även planera lite inför Branäs med honom och min älsklings Fia. En förbannat bra dag idag, humöret är på topp!


Taggad för Branäs? JAAAA



L O V E


Plugga?

Inleder mitt lov med att plugga. Har gjort klart utvärderingen i idrottsläran och nu ska jag även försöka börja med de två ULS uppgifterna som vi har fått. De uppgifterna är i alla fall inte på mänsklig nivå, det saken är säker. I alla fall inte filmuppgiften. Vill få det gjort så jag inte behöver tänka på att behöva plugga under praktiken...

Önska mig lycka till!

RSS 2.0