Erik Hassle

See I'm wrapped around your finger
I'm digging in the dirt
I'm so deep into this shit I can taste the earth
'Cause you're running me in circles
I'm running out of breath
But you ain't gonna stop 'til there's nothing left


Jävligt innehållsrik text det där.

That is time for us to face the truth.


Håll mig hårt eller släpp mig helt.
Jag föredrar, släpp mig helt.

5 things that I hate

-Folk som snackar skit om personer, som nästa dag avgudar dom.
-Folk som låtsas att dom står på din sida, men sen visar att dom inte är det.
-Falska personer som skriver med andras ex.
-Personer som inte vet vad dom vill eller känner.
-Personer som inte håller vad de lovar.

Peace

En svår och jobbig grej

Du har så svårt att säga om jag ens betyder nåt för Dig
Jag räcker inte fram
Men, Du har så svårt att vara ensam
så Du går till "lilla mig"
Men en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej



Allt i mitt huvud snurrar bara runt, runt, runt. Jag kan inte komma fram till något annat än.. Det ska inte vara såhär. En ensam långpromenad får lätta upp mina tankar. Peace

Tisdag

Dagen spenderades till en början med min mormor och morfar. Vi åt mat Chillinn i Kil och sen åkte jag och mormor till bergvik. Jag fick med mig 3 par skor, 2 bhar, 1 par trosor och 1 par leggins hem. När jag kom hem så gick jag till Sofie nästan på en gång. Efter ett tag kom min efterlängtade tjej Elina. Jag har inte träffat henne sen hon flyttade ju... Vi planerade i alla fall lite inför Branäs och vi hoppas verkligen. Imorgon får vi troligtvis beskedet om det blir något eller inte. Hoppas, hoppas, HOPPAS!

En stor, mysig men ensam säng väntar på mig nu. Vi hörs imorgon mina fans, peace

I'm asking myself one question every single day. Have I chosen the right thing?


Stalker?

Vill bara få fram min åsikt gällande "El grandé".. Ni som inte vet vem han är så är han min stalker. Han rent ut sagt avgudar mig. Han har bosatt sig i min lägenhet och smyger ofta runt i lägenheten enbart för att få en skymt av mig. Han är en ganska nervös person så oftast brukar han bara få ut "TAGGA NU!!!" eller "Du din lille skitunge" ur sin mun. Hur moget är det egentligen? Om han nu tycker om mig så borde ju en kille (borde va en man) på 21 år kunna säga det genom att vara gullig och inte smyga runt med det. Eller hur? Och i själva verket kallar han sig bara "El grandé" för att han egentligen är så himla liten och puttinuttituttikutti, mammas lilla pojke.. Han vill helt enkelt bara skapa sig en image här på min världsberömda blogg.

Ett tips till "El grandé" är att skaffa sig en egen blogg..
Jag föredrar nog att du ska välja devote som bloggportal då den inte är lika komplicerad som de andra!



Skämt åsido.


Cellphone

Glömde berätta vilken mobil jag bestämde mig för igår. Det blev samsungen och jag måste erkänna att jag är otroligt nöjd, den verkar faktiskt riktigt bra!





Ligger hemma och taggar inför match ikväll, hoppas på vinst!

Brustna hjärtans höst

Jag blev helt lyrisk när jag precis kom på att det är nästa onsdag som det är Lars Winnerbäck, en vecka och 3 jävla dagar. Sjukt hur mycket man kan längta till något egentligen.


Gårdagens outfit och facelook






Stamp on the ground

Faktiskt ganska lyckad men spårad kväll.. Bord gick sönder och det var saker överallt, men det är väl saker som hör till på lokalfest? Hoppas att Louice hade en bra kväll i alla fall, födelsedagsbarnet! :) Det blev ganska tidig hemgång, var hemma runt ett någongång.. Hoppas på något nästa helg också!

Help

Ska iväg och kolla på ny mobil senare idag. Någon som har en åsikt om vilken mobil jag ska välja?


HTC touch diamond 2


Eller Samsung Jet S8000?


=D

Jag vill bara önska er en bra kväll, för det ska jag ha!


Seize the day

Nyss kommit hem från Hammarö utbildningscenter, min skola, precis! Riktigt ovärd dag faktiskt. Först badhuset.. Helt okej.. Simmade lite och sen gjorde vi lite saker ut magistertestet. Gick bra på ett moment i alla fall, för det andra handlade om dykning och NIX. Jaja. Sen hade vi svenska, satt och läste och pratade bara? Och sen matte i 20 minuter, få tillbaka provet. Fick G, och det är jag nöjd med eftersom jag hatar matte.

Suttit hemma och pluggat ett tag nu och snart ska jag ner på stan för att möta upp Signe. Blir nog en bit mat och sen shopping. Ikväll är det dans, längtar faktiskt. Sen, senare ikväll måste jag plugga och efter det ska jag troligtvis till Hudde.

Got to study, bye

Huvudvärk

De gick inte med på tandställning, för lite fel tydligen. Hum. Jag fick i alla falll MVG på mitt arbetssätt och lärande prov, känns jävligt bra faktiskt. Nu ska jag packa ihop massa kläder och sen vidare till Karlstad, sen Hammarö. Imorgon ska vi vara i badhuset på idrotten, roligt faktiskt! Jaja, har faktiskt bråttom nu.

3
tre
tres
three

Ja, ni fattar. 3 månader.


Braceface?!

Imorgon klockan 15.00 har jag tid hos tandläkaren då dom ska få kolla om jag verkligen behöver räls. Jag vill verkligen ha räls.. Jag har en tand som jag är missnöjd med och det är en hörntand där nere.. Jag har bett om tandställning så jag får väl hoppas. Jag går hellre runt och är ful i några år för att sen ha fina tänder resten av livet. Eller hur? Fast som tur är så får jag bara där nere i så fall, och där syns det ju inte så mycket.

Är det värt det eller inte?

(N)



Är det någon mer än jag som tycker att Lindex underkläder är sjukt dåliga? Är det någon mer än jag som har varit med om att de börjar sticka ut massa "gummi fransar"? Det har i alla fall jag, när det gäller både trosor och bh. Det som händer när "gummi fransarna" börjar sticka ut är att allt elastiskt försvinner, det blir alltså mindre töjbara. Jag är i alla fall grymt besviken och jag har nu bestämt mig för att inte sätta min fot på Lindex underkläds avdelning. Någon mer än jag som känner så?

Nykterhetsrörelsen?

Den som ÄLSKAR powerpoint och är väldigt intresserad av nykterhetsrörelsen kan ju kontakta mig så snart som möjligt. Jag måste påstå att det är fullständigt värdelöst att sitta och göra en powerpoint presentation som man redan gjort en gång? Jag tror vi råkade spara lite fel på skolans rötna dator... Skulle verkligen uppskattas om någon fick tummen ur röven och gjorde det åt mig.. Jag tror jag lägger ner skiten nu och försöker koncentrera mig på engelskan istället. Sista provet innan lovet, kämpa Millan.


Speak for me

Jag tycker att det är riktigt kul att blogga. Det känns väldigt skönt och avslappnande på något vis. Ett perfekt ställe för att skriva ner sina åsikter och känslor. Eftersom att blogga är ett ganska stort intresse för mig så skulle jag gärna vilja veta hur jag kan förbättra mitt bloggande. Vad tycker ni om innehållet, designen osv? Jag har runt 50 läsare varje dag, det är ganska många för att vara en jätte liten blogg. Jag vill att ni 50 tal läsare ska skriva ner er åsikt här på bloggen, klicka bara på "kommentarer" och börja SKRIV!

 


Beautiful Disaster

Det blev inget med Fia och co. Jag kände att mitt humör var för dåligt för att röra på mig. Har tillbringat kvällen i min säng med massa mat och tv, riktigt skönt faktiskt. Just nu kollar jag på Catwoman på trean, snygg tjej i alla fall.

Linda gjorde min värdelösa kväll genom att tagga bilder på mig på facebook, bilder sen jag gick i trean, fyran? Ja, ni kan ju tänka er.. Hahahaha!



Önskar att jag såg ut så nu faktiskt

Coola tjejer måste jag medge

Jag ser ut som toker i snövit där, eller hur? :D


Lördag

Mitt i alla bitterhet beger jag mig till Fia och spenderar min kväll där med mysiga personer. Tänkte att jag skulle lämna både huvudvärken och bitterheten hemma. Mobilen kanske också skulle lämnas hemma, vore nog det bästa. Jag blir så trött på mig själv bara. Jaja, mys med film hoppas jag på. Är galet sugen på pizza men icke, får rota upp något annat i kylen nu, nu på stört faktiskt.

Hoppas på ett bättre humör imorgon. Puss


Fail

Jag hatar, hatar när folk inte håller vad dom lovar. Jag hatar också när folk tok dissar en för andra, men det är väl så det ska vara antar jag. It's all about give and take!

Värdelös dag förövrigt

Eddie Razaz


Han kunde sin grej ikväll, vilken stjärna

Don't Bring Flowers After I'm Dead

Väldigt bra låt måste jag påstå.

Några avsnitt One tree hill efter en mysig kväll med idol tillsammans med Sofie och Caroline får det bli. Samling vid ett imorgon, hemmamatch mot Torsby! Heja... Nu taggar vi!



Världens finaste flicka, min flicka!


Halloween?

Vart? Jag kan ju bara säga att jag är riktigt trött på alla pensionärer som hyr en lokal både fredag och lördag när dom bara ska ha fest på lördagen? Hm, skållerud hade ju suttit fint. Visst allihopa? Känns nu som att halloween inte kommer spenderas i Kil, vilket är synd, det var så sjukt lyckat förra året. Jej!


Fredagsmys!

Inte så jobbig skoldag idag. Det blev en fika med tjejerna efter skolan, Espresso House! Jag måste bara säga att jag har världens bästa tjejer och att Espresso House har världens äckligaste chai latte.. Grymt besviken! Idag är jag för trött för att göra något faktiskt. Tänkte se några avsnitt One tree hill, då jag troligtvis kommer somna.. Ikväll ska jag träffa Sofie eller Bella tror jag, det blir lugnt, bara fredagsmys!


Relieved

Trött, lättad och trött.

Idag fick jag svar på saker och ting, det kändes underbart. Lättad som sagt.

Jag har urinvägsinfektion och magkatarr. Känns sådär faktiskt. Fyfan vilken magvärk jag har. Tusentals tabletter och inge bröd, pasta osv (gluten, troligtvis), men så fort magvärken går över så kommer jag börja äta det igen, klarar mig nog inte utan bröd.

Nu väntar jag på att pappa ska se klart på hockeyn så han kan köra mig till Ldude. Jag kommer somna på en gång, det vet jag, men det får han stå ut med.

Imorgon är det fredag, och det betyder; LENA LARSSON. Puh! Fyra timmars lektion med Lena Larsson. Segaste fredagen som finns.. Men vi slutar ju 12.05 som tur är. Då tänkte jag och Linnéa ta en fika, säkert med resten? Mysigt. Efter det ska jag nog hem och sova en stund, så klart.. Och efter det åka till Signe. Mys kväll förhoppningsvis.. Match tidigt på lördag! Tagga.

Bråttom nu, haj


Lika?

Många säger att jag är lik Anna Bergendahl (medverkade i idol förra året) och Blair i Gossip Girl. Är det bara jag som tycker att dom är ute och cyklar? Haha


22.59


Ungefär så känner jag mig nu. Vill bara somna och inte vakna på en vecka eller två, skulle sitta himla fint faktiskt.

TRÖTT
ARG
BESVIKEN
KÄNSLIG
GLAD
(att jag har världens bästa klass)


Dags att bli av med lorten kanske, ciao

Japp

Hur trött som hellst
Sugen på en varm dusch
Vill sova i min säng och aldrig vakna
Saknar sällskap inatt
Vill inte ha matteprov imogon
Har precis skrivit uppgiften i A&L
Jag dör på att gå upp 06.00
One tree hill

Blood



Linnéas lilla incident på idrotten igår.. Luddes haka (troligtvis tänder också) slog i Linnéa huvud så hon fick ett stort jack. Usch och blä, jätte mycket blod verkligen. Fast blodet såg ut som spray, sån där halloween spray ni vet. Jaja. Gud vad jag tyckte synd om min sötnos.

Mums

Ligger hemma i min säng med världens största kopp chai latte. Var och köpte det förut på Kardemumma i Mitt i City. Det är ju chai te ifrån början men man vispar bara upp lite mjök, så blir det en chai latte. Mycket mindre onyttigt än chai latte pulver. Det är hur gott som hellst, skulle kunna dricka kopp på kopp, men icke! Dock så har jag redan bränt mig på tungan, det gör jätte ont...

Hemskt.

Jag har insett en sak idag. Jag ska inte ha barn. Eller nu överdrev jag kanske men nej. Jag hatar skrikande bäbisar som aldrig slutar skrika. Min bussresa hem bestod av ett helvete. En lite blond, bortskämd snorunge ligger i sin vargn och bara skriker, skriker och skriker. Mamman bara satt och kollade på henne också. Fy vad irriterad jag blir. Ungen var väl inte bäbis direkt utan kanske 3 år? Det är nog den värsta känslan som finns, en skrikande jävla unge. Tack för mig

Bästa

Tänkte att jag skulle fördriva min sista timme som vaken framför ett avsnitt av One tree hill. När jag tänker efter så låter det som en riktigt bra idé. Jag tror faktiskt inte att det finns en bättre serie. Oc är ju självklart riktigt bra men det slår ändå inte One tree hill.. Nej, nog nu. One tree hill!

Sleep tight

Inte min dag.

Världens segaste dag idag förövrigt. Världens tråkigaste lektioner med världens tråkigaste väder och med världens tråkigaste humör. Hade hoppats på en enda sak idag i skolan, EN ENDA. Men hände det jag hade hoppats på eller? SJÄLVKLART inte. Det var faktiskt lite tråkigt. Får hoppas på imorgon istället..

När jag gick hem från tågstation kom jag på att jag hade med mig mitt presentkort från Åslunds Ur Och Guld. Jag tänkte pigga upp mitt humör med att gå in och köpa mig en navelpiercing, och det var precis vad jag gjorde. Så nu har jag en ny piercing, lite tråkig men fin faktiskt.

Idag har jag haft sådär sjukt äckligt ont i magen? Både magkatarr och någon annan magvärk, längre ner.. Men det är inte mensvärk, det vet jag. Jaja, inte alls behagligt i alla fall. Jag somnade ett tag när jag kom hem innan träningen, men jag hade lika ont efter min sömn, så jag tänkte att det var lika bra att stanna hemma.. Jag åt lite mat och sen hoppade jag i badet. Gud vad jag kändes att det behövdes. Helkropps peeling, hårinpackning och oljebad, världens mysigaste med lite Lars Winnerbäck musik och levande ljus.

Nu ska jag ta mig en pizza slize, ciao mis amigos

Utbrott.

Jag får utbrott på blogg.se! Jag har försökt logga in hela dagen men icke. Efter många om och men så kom jag tillslut in, men då var det självklart så otroligt segt? Allting går i slowmotion här på blogg.se. Fy skäms!


Byta bloggportal kanske?

Pics









Önskar att jag hade en bättre kamera...

Home

Känns skönt att vara hemma i min säng i Kil igen. Jag fick massa god mat, tårta och en hel del pengar förut. Känns helt okej faktiskt, hehehe. Nu ska jag snart kila upp till ica för att köpa godis.. Sen kommer L, då ska vi se på One tree hill och äta godis. Skola imorgon också, känns sådär?

Nu måste jag röööööva mig iväg, ciao


What to do?

Vet inte vad jag ska göra. Jag hatar när personer ångrar sig om saker, som är väldigt seriösa. Det känns faktiskt sådär. Enda jag kan göra är att ta en dag i taget tror jag? Och känna efter lite efter varje dag som går. Eller? Riktigt jobbigt faktiskt. Vad är jag värd och vad är jag inte värd? Hm.

Gårdagen

Gårdagen var så där lyckad faktiskt. Vi började hemma hos mig och så drog vi till Conrad vid halv tio. Där var det inte så jätte roligt faktiskt. Så vid ett tog vi bussen hem, mc donalds fick  bli för mig och Signe. Sen fick vi skjuts hem, där vi somnade på stört! Hehe. Kommer fler kvällar Millan, kommer fler kvällar.

Tog lite bilder igår också men min kamera är störd så den funkar knappt, vi får väl se om jag får igång den sen när jag kommer till mamma :) Tror bara att det är Felicias minnerkort som är stört faktiskt. Men snart kommer farmor, farfar och kusinerna hit och firar mig. Tacos har jag önskat, och det ångras inte. SJUKT gott.

Saknade tider

Nu ska jag och Ida krypa ner i min säng och sätta på Twilight, hon hade inte sett den? Ojoj.. Vi har i alla fall myst ikväll med godis, massa prat och även en promenad. Världens goaste gosigos. Sen ska vi sova i min säng som bara vi kan göra, djuuuuuuuuupt vill säga. Haha..

Denna lugna kvällen behövdes efter en hård skolvecka, nu taggar vi inför morgondagen.

Puss

Fredagsmys!

Nu har jag ändrat min design, åter igen. Nu tror jag att det får vara så här ett tag faktiskt. Jag är en person som väldigt snabbt tröttnar på saker och ting, sorgligt nog.

Nu har mormor och morfar precis åkt. Jag fick mig pengar och presentkort, alltid lika roligt. Hade fått vinterjackan i tidig present också. Åt massa god tårta, och mer blir det på söndag. Snart kommer min efterlängtade, bästa Ida Torstensson hit. Vi ska höstmysa, jag hoppas på några One tree hill avsnitt, hihihi.. Vi kanske våldgästar några killar på gatan också, who knows? Hihihi

Måste bara säga att det där Ida Torstensson är nog världens finaste och underbaraste tjej. Gud vad omtyckt hon är, min flicka!



Prov

Dagens prov gick helt okej tror jag, trots att jag inte pluggat ett dugg.. Hoppas på ett vg. Hehe! Nu ligger jag hemma och är sjukt trött. Ska upp på Kil med mamma snart, hämta ut vaccin osv. Mitt högkostnadsskydd går ut imorgon, jippie.. Haha! Sen ska jag bli firad av mamma, mormor osv. Ska bli mysigt, TÅRTA...

Nej nu ropade mamma, ciao

Birthday

16 jävla år idag. Känns ingenting? Riktigt onödigt år.. Men nu är det bara två år kvar till krogen, wiho. GRATTIS TILL MIG! =)

Be cool, stay in school

Japp, nu sitter jag i skolan. Vi har idrottslära.. Vi skulle jobba med en sak vi redan gjort klart? Så jag har som sagt inget att göra.. Facebook, läsa bloggar osv får bli mitt tidsfördriv. Efter detta har vi lunch, är redan dö hungrig.. Så jag hoppas innerligt att det är god mat. Efter det har vi engelska och sen matte, sega lektioner.. Slutar 15.10, hur segt som hellst! Ska i alla fall möta upp Sofie på stan sen och äta, plugga och prata! Efterlängtat.. (L) Ikväll är det dans, om jag längtar..

Hilarie Burton


Detta måste nog vara världens snyggaste tjej? SJUKT.

Ja, vad säger man?

Jag finner inga ord idag för hur folk beter sig? Hur fan kan man älska att bråka? Hur fan kan man säga att man hatar någon och kalla någon jävla äckel? När personen i själva verket varit en riktigt bra kompis. Känns riktigt surt att bli nerklankad faktiskt. Riktigt jävla omoget bara. Onödiga grejer, som man inte tar åt sig av.. Men personen kan ju i alla fall glömma att jag förlåter efter det hon sagt. Herregud.

Plugg

Det där med att plugga gick faktiskt inte så bra.. Har läst igenom instuderingsfrågorna en gång på typ 2 timmar nu, hur aktiv egentligen? Inte så jätte. Jag får väl ta tag i det innan dansen imorgon, på ett fik med Sofie på stan troligtvis? Mysigt. Saknar henne jätte mycket, kommer bli kul att få spendera dagar med henne i helgen i alla fall.

Nu ska jag nog hoppa in i duschen, sen packa.. Efter det ska jag lägga mig i sängen och läsa lite i boken, 46 sidor typ.. Sjukt värdelöst! Efter det så ska jag kolla One tree hill. Utan sällskap. Buhu. Vill inte.

Japp japp

Nyss hemkommen ifrån den där skolan, helt okej jobbig dag. Jag fick VG på engelskan i alla fall, bara 5 poäng ifrån MVG! Ganska nöjd faktiskt, med tanke på att jag låg på G- på nationella i nian. Idag måste jag plugga, och det orkar jag inte. Men jag måste verkligen.. Hinner inte imorgon och prov på fredag. Men det löser sig nog. Ska nog tagga för pluggningen med lite One tree hill. Ja de lät jävligt bra, HEJ

Han är att bra han, den där Lasse

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra


Jag fattar ingenting.

Det stämmer riktigt bra. Jag är i chocktillstånd. Jag fattar ingenting. Lesb.

Japp japp

Idag hade vi prov.. Och det gick? Hm, jag vet inte. Vill inte veta heller.. Vi hade iallafall en lektion idag efter provet och det var matte. Eftersom internetet var borta på hela skolan för att något klappträ grävt sönder någon kabel, gjorde att vi fick inställd datakunskap. Och eftersom vi då fick håltimme innan idrotten så fick vi i beting att gå eller springa barkbanan typ tre gånger, men orkade någon? Nej! Vi slutade 14.00, hur skönt när vi egentligen skulle slutat 16.35? JÄVLIGT skönt.

Snart ska jag ta och byta om till träningskläder.. Ska cykla iväg till Natalie för att sen åka till Stenåsen och springa några varv på "Stenåsen joggen-banan". Efter det cyklar vi tillbaka in till Kil och vidare till hallen. Då är det träning 1,5 timma, jävligt nice faktiskt.

Imorgon har vi fystester på idrotten. Känns sådär.. Är så dåligt tränad egentligen, måste bli ändring på det.

Nej nu fick jag bråttom, ciao

Sunday

Nu har jag duschat och städat lite.. Mamma kommer hem imorgon igen. Men jag fick inte liv i min käre syster som ligger och sover med pojkvännen sin.. Nej nej, utan här får JAG som inte varit hemma på hela dagen och är tvungen att plugga städa upp.. Schysst! Men det som dom stökat ner i köket osv tänker jag fan inte röra, nu är det hennes fel om jag får IG på provet imorgon. Jippie.

Jaja, skiter i om det går dåligt på provet faktiskt. Är inte alls på humör, fast ändå är jag på riktigt bra humör. Aja, det går inte riktigt att beskriva känslan. Jag är sur och glad över helt olika saker. Känner mig riktigt stark nu, och det är bra. Heja mig själv!

Vilka jävla svin det finns egentligen? Jag blir så trött på en del i min omgivning. Nu ska jag inte skriva för mycket. Kanske bäst jag lägger mig och pluggar innan jag går över styr.

GOD NATT


4 november

Idag är det exakt en månad kvar till Lars Winnerbäck.. Som jag längtar! Kommer vara sjukt att stå där och se han live. Underbara Lasse (L)



Underbart

Vi vann första seriematchen mot Karlskoga. Det blev 11-17 och vilken hej dundrade sjukt rolig match! I halvlek stod det 8-8 och sen drog vi iväg i andra, kändes riktigt skönt. JÄVLIGT längsen man upplevde den känslan, haha..



Signe Bergström

Vem fan är kvinnan? Hon sa att jag skulle tillägna ett inlägg åt henne, men? Hon ville att jag skulle berätta om hur underbar hon är.. Klart hon är underbar! Fast det finns ju en del saker som gör henne lite mindre underbar.. OCH DOM SAKERNA VET HON SJÄLV. En underbar tjej är som Signe, fast som kan stå upp för sig själv bättre och våga säga ifrån mer, när det gäller allvarliga saker.

Men Signe som person är nog världens gulligaste, finaste, snällaste, mest omtänksamma muffra jag någonsin träffat. Och för er som inte vet vad muffra är.. Ordet härstammar från två individer som bor i Karlstad. Dom lever lyckliga och deras ständiga föda är pizza. Ordets betydelse kan jag inte riktigt gå in på men man kan förklara det lite enkelt som flicka.



Här är en bild på den såkallade, muffran.

What to do?

Har faktiskt suttit hem och pluggat tills nu. Jag har skrivit upp det viktigaste och gjort en sammanfattning så jag lär mig bättre, eller ja, snabbare. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har flera alternativ faktiskt.. Men jag vet inte vad jag är sugen på? Få besök av någon/några eller ligga hemma och plugga? Självklart vill jag hellst få besök men jag behöver verkligen plugga.. Behöver sova tidigt också, måste TAGGA för imorgon!

Jag med min beslutsångest, varje dag..

Cash

Idag har jag dömt 3 hela matcher.. 2x50x3? Det var faktiskt riktigt jobbigt, men ändå lite roligt sådär. Jag har iallafall jobbat ihop lite pengar, money, cash, ja kalla det vad ni vill. Jag ska döma rätt mycket denna säsongen.. Har faktiskt tänkt att erbjuda mig lite extra just för att det är så jälva skönt att få dom där pengarna på våren, alltid lika behövligt!

Har iallafall duschat och så nu.. Jag måste verklien plugga, och då menar jag MÅSTE.. Men jag orkar inte. Felicia och Erik gör tacos nu i alla fall, något postitivt. Jag älskar mat, vissa dagar i alla fall? Så sjukt jävla hungrig nu så jag nästan inte finner några ord.

Ikväll ska jag nog bara va hemma, mysigt. Måste tagga inför seriepremiären imorgon! Kommer bli sjukt. Kanske sammanstrålar med Linnéa, ska höra med henne.. Annars får jag kanske annat finbesök! =) haha..

Hm?


Trött Glad Besviken Uttråkad Hoppfull Nöjd Taggad
jävligt bra ord de där, precis dom som beskriver mig i nuläget.
Jag tror att glad, hoppfull, nöjd och taggad är adjektiv som kom idag. De andra adjektiven finns kvar sen en tid tillbaka, men de håller på att bearbetas bort.. Sakta mer säkert.


Jag bjuder på den extremt fina och seriösa bilden, ENJOY!

Härligt

Det blev en hemma kväll. Kändes faktiskt bra! Det är inte ofta det händer, var riktigt skönt. Kändes lite ovärt att åka in till stan igen för att åka med tjejerna till Signe när jag ändå var tvungen att åka hem inatt för att jag ska döma till morgonen.. Inte så kul men, PENGAR!

Låg hemma framför teven och kollade på idol med lite té och choklad som sällskap. Men till slut, runt tio tiden så fick jag nog.. Jag ville ut och gå! Jag skrev till Elin och hon var på, och det var hon, hon och Klara var nämligen redan ute och gick, perfect tänkte jag och tog på mig jackan.

Nu ligger jag under mitt täcke och fryser som aldrig förr. MINA FÖTTER ÄR ISBITAR, utan att överdriva. Det suger också att piratebay inte funkar så att jag inte kan ta hem säsong 2 av One tree hill, typiskt.. Men ska ändå upp tidigt imorgon så det kanske bara var tur, jag skulle väl vara vaken hela natten isåfall..

Fredagsmys

Jag började dagen med att försova mig.. Vaknade 15 minuter innan min buss gick, men vet ni? Jag hann, tro det eller ej. Sleten som jag var så kom jag i alla fall till skolan i tid. Vi började med engelska där vi inte gjorde så mycket, gick igenom lite ord bara och sen så drog läraren så vi fick jobba själva.. Efter det hade vi arbetssätt och lärande, helt okej lektion. Slutade 12.05 och fick då vänta på bussen i 45 minuter, hur kul? Jaja.

Jag tog en fika i stan tillsammas med Linnéa, Lina, Elin, Alicia och Josefine på Waynes. Ludvig och Richard gästade oss också. Jag och Lina tog en chai-latte så klart.. Tror faktiskt att det är det godaste jag vet, utan att överdriva! Efter fikan så fortsatte dom andra på stan medans jag gick hem.. Har ont i magen, som vanligt?! Jag har i alla fall gjort klart instuderingsfrågorna i arbetssätt och lärande nu. Nu är det bara fritidskunkapen kvar då.. Haha! Prov på måndag i det, kan INGENTING!!

Jaja, nu kommer pappa snart och ska skjutsa mig till Kil. 
 
gillar mina tjejer otroligt mycket! Mina kilstjejer och BFID1 tjejer, bäst är ni (L)


Torsdags kväll

Nu har jag dolat lite med min design. Jag var så himla trött på den gamla.. Och eftersom jag inte har photoshop (och inte orkade hålla mig tills jag kom hem till mamma) så fick det bli en riktigt simpel header i paint.. Haha! Men bättre än inget i alla fall.

Ikväll skulle jag ha dansat egenligen.. Men jag orkade inte, hade jätte ont i magen bland annat. Jag var iallafall ner på stan en sväng på tjejkvällen. Kollade inte så mycket i affärer men jag tog i alla fall en fika med Signe, Sofie och Bella. En chailatte och blåbärs muffins fick det bli, riktigt gott. Jag och Signe försökte plugga lite också men det gick inte vägen... Jag har iallafall gjort några instuderingsfrågor nu när jag kom hem! Jag har prov på måndag och nästa fredag så det är bra att börja i tid, har inte direkt någon lust att plugga i helgen även fast jag måste.. Jaja!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova faktiskt. Ni får ha det så bra.
puss and peace..

Don't let me stop you

Lyssna på låten "Don't let me stop you" med Kelly Clarkson och lyssna på texten.
Då kommer du nog förstå hur jag känner mig nu. Det är låten som fått mig att inse vad jag
egentligen är värd.. Och det är inte det här i alla fall. Nu får det vara nog med alla lögner.

I used to be a little bit shy
I kept my deepest feelings inside
Speaking up to you about my
Emotions has always been hard
But this just can't wait
Tonight I feel a little bit brave
So I won't let one more day pass without you
Explaining what we are

This is gonna sound kind of silly
But I couldn't help but notice
The last time you kissed me
You kept both eyes opened
Baby can you tell me what does that mean?
If you're looking over your shoulder
Then you don't need to be with me
And I don't need to hold on

Don't let me stop you
From doing what you want to do
You don't wanna stick, trust me it's cool
Take no chance get over you
No no, don't let me stop you
If you wanna leave baby you can leave
Just don't pretend that you're into me
If it ain't true, no
Don't let me stop you

A lot of things I can take
Got a high thresh hold for pain
But let's get one thing straight
I'm not down to share you with anyone
If that's not what you're looking for
Nice knowing you but there's the door
Cause I know that I can find someone
Who'll give me what I want

This is gonna sound kind of silly
If you're looking over your shoulder
Then you don't need to be with me
And I don't need to hold on

Don't let me stop you
From doing what you want to do
You don't wanna stick, trust me it's cool
Take no chance, get over you
No no, don't let me stop you
If you wanna leave baby you can leave
Just don't pretend that you're into me
If it ain't true, no
Don't let me stop you

Even if I end up broken hearted
I won't lie
I don't wanna hear goodbye
But either way I'll be alright

Don't let me stop you
From doing what you want to do
You don't wanna stick, trust me it's cool
Take no chance, get over you
No no, don't let me stop you
If you wanna leave baby you can leave
Just don't pretend that you're into me
If it ain't true, no
Don't let me stop you

Don't let me stop you
From doing what you want to do
You don't wanna stick, trust me it's cool
Take no chance, get over you
No no, don't let me stop you
If you wanna leave baby you can leave
Just don't pretend that you're into me
If it ain't true, no
Don't let me stop you

RSS 2.0