:)

Sofie ska med till Västkusten på onsdag också. Kommer bli himla mysigt faktiskt. Vi tänkte ta Smögen och kanske Strömstad på onsdag och kanske Liseberg på torsdag istället för att vara på kusten i två dagar? Hur kul? Jo jävligt kul. Rätt skönt att få komma bort ett tag, även fast det inte alls är lång tid så känns det. Jag kommer hinna sakna min säng, min mamma, mina katter, min älsklings pojkvän? Jag är rätt bra på att sakna. Saknar min Ludwig nu som fan, även fast jag träffade han senast för 25 timmar och 8 minuter sen. Koll har jag också. Man blir ju lite knäpp när man tycker om någon såpass mycket. Hihi!

Åkte till mormor och morfar en sväng förut och åt lite mat och godis, precis som jag sa. Vi kollade på Lotta på Liseberg och var allmänt trötta. När jag kom hem så la jag mig i sängen med datorn i knät (som vanligt). Började fixa musik som vi ska ha i bilen på onsdag/torsdag och även till mobilen. Blev lite allt möjligt.

Nu är jag faktiskt väldigt trött och ska nog snart sova. Tre långa dagar väntar! Imorgon ska jag faktiskt upp i tid och packa och sen åka in till stan där jag ska möta upp Sofie som ska till Ikea först. Då ska vi gå och hämta LW biljetterna och sedan åka till älskling och umgås med han och Abbe. Trevligt :)

Bloggar igen när jag kommit hem från våran mini-trip :)
Ciao
/E

Lars Winnerbäck

Bokat och klart, den 4 november i Löfbergs Lila! Hur gött som hellst, och jag längtar! :D


jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu


/E


Michael Jackson

Nu ligger jag i min säng i mitt kliniskt städade rum och lyssnar på Michael Jackson. Han kan sjunga, den saken är ju iallafall säker. Just nu består min playlist enbart av Michael Jackson och Kings Of Leon. Kings Of Leon är inte direkt dåliga dom heller. Inte min vanliga musik smak detta? Vet inte vad som hänt med den faktiskt. Den kommer väl tillbaka någon gång hoppas jag.

Nu när jag gjort allt som jag behövt så vet jag inte vad jag ska göra faktiskt. Jag har jätte ont i ryggen för att jag legat ner alldeles för mycket idag. Jag måste upp och röra på mig och göra något, med vad? Funderar på att ta cykeln ner till mormor och morfar faktiskt. Om det nu inte regnar? Lite god mat och godis har väl aldrig skadat. Senare ikväll ska jag troligtvis träffa Sofie en sväng. Det blir nog väldigt slappt. En film hemma hos familjen Eriksson skulle sitta bra.

Imorgon måste jag träffa min älskling iallafall. Den saken är säker! För på onsdag åker jag och pappa ner till kusten. Det ska bli skönt faktiskt. Det blir väl smögen och strömstad kan jag tänka mig. Det blir ingen lång vistelse utan vi åker hem redan på torsdag då vi tar vägarna förbi Mariestad och kollar speedway. Det var längesen!

Vi hörs imorgon, ha det så bra

/E

Städmåndag?

Herregud hur mitt rum ser ut! Hela garderoben ligger på golvet, smink, papper, tidningar, handdukar, plattänger? Behöver jag skriva upp mer? Nej tror nog inte det. Synd att man inte är på städ humör idag heller.. Men eftersom jag åker bort imorgon och kommer hem på torsdag så är jag väl nästan tvungen? Finns ju inget värre än att komma hem till ett stökigt rum.. Jag får väl göra iordning en bra playlist med massa fartfull musik och höja volymen så kanske det går för sig? Vi får hoppas!

Jag bloggar senare, om jag inte somnar i all skit som befinner sig i mitt rum.

/E

Comeback

Jag tog bort min blogg för några dagar sen (evaemiliaberglund.blogg.se) av vissa anledningar. Jag ångrade det inte. Men idag när jag satte mig vid datorn så fick jag ångest.. Jag hade ju inget att göra mer än att kolla Facebook och läsa lite bloggar? Det ledde till att jag återställde mitt konto och gjorde en ny blogg. Jag har ju faktiskt fått lite klagomål från mina vänner när jag tog bort min förra. Men nu är jag på nya spår igen :)

/E


RSS 2.0