17:21

Nu höjer vi glasen och gör kvällen till en förbannat bra en!

Does it make any sense?

Pretty relived. Har ett nytt år att se fram emot. Nytt år nya möjligheter. Morgondagen ska jag spendera tillsammans med min underbara Linnéa och dagen därpå är det nyår, haderajraj står på schemat. Vi taggar till med lite one tree hill, as usual?

Hur skön?


00:14

Nu ska jag lägga mig och kolla på one tree hill, är helt genomfrusen! Har varit hos Elin med lite snygga brudar, uppskattas. Fick med mig lite hem förut också, en jeansskjorta, smycken, smink borstar och navelpiercing. Jag känner att Bergvik får bli nästa för mig när det gäller kläder, orkar inte riktigt med att gå inne i stan i kylan och trängas med massa arga tanter. Imorgon ska jag upp i tid för att följa med Felicia till hennes lägenhet, hon och morfar ska dit och fixa det sista!


Jag gör som alla andra...

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja det gjorde jag. Jag började gymnasiet, fick massa nya vänner bland annat. Jag fick också uppleva en hel del som har med killar att göra. Saker som man lär sig av, saker som på sitt sätt är bra.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade faktiskt inga nyårslöften. Eftersom jag aldrig tidigare lyckats hålla ett.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej som tur är!
4. Dog någon som stod dig nära? Nej det gjorde det inte.
5. Vilka länder besökte du? Ja du, Norge? haha...
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Ja faktiskt, mera lycka!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Hm, det finns många dagar men faktiskt ingen riktigt speciell.
8. Vad var din största framgång 2009? Ingen aning faktiskt. Började inse hur mycket mina vänner egentligen betyder, inget får gå före.
9. Största misstaget? Det finns väldigt mycket jag ångrar, men inget vi behöver gå in på.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Körtelfeber, knäskador...
11. Bästa köpet? Oj, shit.. Hm, kanske datorn? mobilen? Och alla kläder och skor förstås. Men nej, en sak var det ju, jag vet faktiskt inte!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, nöjen, mat
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja verkligen, finns en hel del..
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Man in the mirror, Free fallin', I gotta feeling
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare tror jag faktiskt.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Ägnat mer tid åt vänner än idioter.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Låtit människor såra mig
18. Hur tillbringar du julen? Tillsammans med min familj
19. Blev du kär i år? Ja det blev jag!
20. Favoritprogram på TV? One tree hill?!
21. Bästa boken du läste i år? Flyga drake, helt klart!
22. Största musikaliska upptäckten? Ingen aning, inte så engagerad.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Det som behövdes, pengar!
25. Något du önskade dig men inte fick? Önskade mig inget annat än pengar.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Tillbringade tyvärr hela dagen i skolan... När jag kom hem blev det födelsedagsfirande och träning. Hur kul?
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? En hel del; pengar, umgåtts mer med tjejerna, long lasting love...?
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Som alla andra år, men lite gladare, lite mer erfarenheter?
29. Vad fick dig att må bra? Mina underbara vänner, kärleken och familjen.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Frank Wagner? Nej men, Joel kinnaman (L)
31. Vem saknade du? Min pappa
32. De bästa nya människorna du träffade? Mina underbara tjejer i klassen, helt klart.


Hard work, work

Har spenderat dagen i sporthallen tillsammans med Simon och Linnéa. Det var damfotbollscup och norrstrand vann tydligen. Våra pinglor Fia och Elin var med och spelade, så var ju tvugna att kolla.. Och man får inte glömma att Linnéa och Lina var en del av anledningen till att jag kom dit. Härliga tjejer. Tror alla vi tjejer ska ses nu på tisdag, how wonderful?

Efter fotbollen (vi gav upp vid kvart i nio).. Så gick jag och Linnéa till ica och köpte godis och sen hem till mig. Vi kollade på film och pratade en massa och sen fick vi för oss att ta ur hennes löshår. Vilket bestod av 125 slingor... Det tog 2 timmar och 40 minuter, fyfan säger jag bara. Jag stog och försökt klämma sönder torkat vax för att sen dra ur slingan, en del slingor stod man med i flera minuter, blä. Som tur är hjälpte Linnéa till en hel del, duktig hon. Måste säga att hennes egna hår är riktigt fint, är fortfarande väldigt långt och fint. Lyckat!

Nu är klockan 02:38 och jag måste sova för imorgon ska jag upp klockan 9 för att gå till trekå med Linnéa och köra lite mage och armar. Efter det blir det att skynda sig hem för att göra sig iordning och sen åka till stan med Elin och Fia. Kvällen ska avslutas med favorit tjejerna.

Puss, god natt!

Den lilla svarta!



21:31

Sofie kom hit och myste lite förut, vi bytte julklappar också. Jag fick mig en jättefin sjal och ett armband, thanks baby. Mamma hade ett guldigt stort armband som jag ska låna på nyår och så fick jag ett som jag tror passar till det av Sofie, hoppas på en lyckad outfit. Vill bara shoppa så mycket kläder just nu, men gäller att hålla i pengarna, mycket som ska gå till branäs också. Hehe.

Nu tänkte jag gå in och kolla på Gladiator med mamma och Cissi, om jag inte hinner somna..
Ni får ha en underbar lördagskväll!

Shopping!

Idag gav vi oss ut på slagfältet, och fy bövelen vad mycket folk. Köpte enbart saker som jag behövde. Jag tror jag följer med Elin och Fia in igen på måndag för att försöka fynda lite. Vet lite saker i alla fall, har sett en vit top och så ska jag kolla efter ett par jeans. Jag fick i alla fall med mig;
En nyårsklänning (en tight svart)
Örhängen i guld
Leggins
Ögonbrynsfärg
Underkläder


Jag är fortfarande på jakt efter guldiga armband. Jag har tänkt mig min klänning tillsammans med svart tunna strumpbyxor och massvis av guldiga armband och även örhängen. Till det ska jag ha plattat hår, sotade ögon och röda läppar.. Kan det bli bra tro? Vi får hoppas det i alla fall. Längtar en hel del till nyår i alla fall, kommer bli så jävla underbart att umgås med Elina igen, som förövrigt kommer vara världens pepparkaka... Inte kul, inte kul.


Älskar mina tjejer


Hej allesammans!

Jag glömde skriva igår, eller jag hade faktiskt inte så mycket ork eller tid. Jag är i alla fall jätte nöjd med min jul. Jag fick det jag önskade mig. Igår fick jag mest pengar och presentkort, vilket behövdes. Så imorgon ska jag och Fia ut på den första mellandagsrean och försöka hitta något. Jag letar väl främst efter nyårskläder och jeans. Kommer vara ett enda stort kaos men det är ju en del av nöjet, haha...

Nu sitter jag hemma hos min älskade mormor. Har ätit massa och kollat på tv, mysigt. Men nu ska jag iväg hem till Håkansson's tillsammans med Fia. Jag har tänkt att vi ska planera lite inför nyår, ha allmänt mysigt och kanske gå ut i snön? Underbart väder faktiskt.

Ni får ha en underbar kväll, puss!


01:34

Jag vet faktiskt om jag kan göra något annat än att hata mig själv just nu. Jag är för tillfället en väldigt svag person som inte riktigt kan se över allting innan hon gör viktiga val. Jag har insett nu att jag återigen valt fel och att det kommer vara ett helvete för mig nu igen att ta sig ur allt det här... Varför kan inte allting vara som man vill att det ska vara? Väldigt opassande tidpunkt också... Natten till julafton ska ändå inte vara såhär, but what to do?

Jag får glädja mig åt att jag har underbara vänner, att det snart är nyår och att längta till branäs v9! Dock så ses vi tjejer allt för sällan, och det finns vänner som jag saknar något så sjukt.

Ett jävligt deprimerande inlägg, men jag kunde inte låta bli. Jag var helt enkelt tvungen att skriva av mig.

Good day

Nu har mormor och morfar åkt. Har fått en hel del bra saker faktiskt. Plattång, pengar, färgbomb, massa smink osv. Sen fick jag andra grejer som är bra att ha! Jag är så sjukt mätt så ska nog ta mig en promenad snart, antingen med Linnéa eller Felicia. Efter det tänkte jag hoppa in i duschen och lägga i en färgbomb, och sen lägga mig och kolla på one tree hill. Hur skönt?

Julkänsla

Jag tog mig en sovmorgon idag, vaknade runt ett någon gång. Direkt när jag vaknade så åt jag mat med mamma och sen hjälpte jag henne med att dammsuga lite. Idag ska vi fira jul hemma hos mamma tillsammans med mormor och morfar (mormor jobbar imorgon). Imorgon ska vi fira jul hemma hos farmor med pappa och kusinerna, kommer bli mysigt som vanligt. Mamma står i köket och lagar mat nu så jag känner faktiskt att jag måste hjälpa till, då hennes andra dotter åker till stan... Haha! Ska faktiskt hjälpa henne med dukningen i alla fall.

Massa mys med mat och godis ikväll, julklappar och en underbar familj.


00:01

Förlåt för den otroligt usla uppdateringen. Har haft massa annat för mig, hjälp till hemma, haft sällskap, sovit osv. Imorgon lovar jag att bättra mig igen. Nu ska jag sätta på one tree hill som vanligt.

Puss på er :)

Sunday

Känns som jag har rubriken 'Sunday' allt för ofta nu för tiden. Det finns helt klart för mycket av söndagar. Fast en del söndagar kan ju vara bra också, t ex som idag. Idag fick jag en rejäl sovmorgon fram till ett någon gång. Då gick jag upp och åt frukost och sen åkte jag faktiskt med mamma och Cissi till stallet för att rida. Vi tog en skritttur ute i den vita skogen, what a feeling! Men fy sjutton vad kallt det var, kan ju säga att det var ganska underbart att komma in i värmen sen också. Nu har jag duschat, ätit god mat, slagit in julklappar och gjort iordning te och popcorn. Ikväll ska jag se på One tree hill och Titanic har jag bestämt. Kanske får man besök också, man kan alltid hoppas så att säga.

Sen så får jag ju inte glömma och gratulera min underbara syster som fyller 21 idag, och grattis till flytten också. Kommer bli tomt här hemma, igen... Puss på dig! :)


TIDSFÖRDRIV

Namn: Eva Emilia Berglund

Piercingar: Ja, naveln.

Tatueringar: Nope, too young to do somethin' stupid like that

Längd: 1.64 tror jag

Skostorlek: 37-38

Hårfärg: Röd/brun

Fräknar: Nix

Motto: Ta dagen som den kommer

 

Kär? Nej, men skulle gärna vilja vara. En underbar känsla!

Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja faktiskt

Tycker du att du är attraktiv? Inget jag kan yttra mig om?

Dricker du? Ja, with control

Röker du? Nej, bevare mig väl

Vilket schampo använder du? Olika, bedhead oftast i alla fall

Vilken parfym använder du? Bruno banani

Vad är du rädd för? Mörker, bli lämnad ensam, inte få ett lyckligt liv, förlora någon jag älskar

Gillar du att tvätta? Haha, nej det kan jag inte påstå

Gillar du berg- och dalbanor? JAAA

 

Senaste...

Filmen du hyrde? Hm, minns inte riktigt. Changeling med pappa? Bra film förövrigt

Filmen du köpte? Köper inte filmer

Låten du hörde: Birthday sex- Jeremih

Låten du laddade ner? Det har jag inte koll på du

Personen du ringde? Linnéa Håkansson

Personen som ringde dig? Okänt nummer, missade samtalet

TV-program du såg? Made

Person du tänkte på? Can't tell you

 

 

Favorit...

Låt: Just nu, 21 guns med Green Day

Sak att göra: Sova?

Sport: HANDBOLL!!

Dryck: Cola tror jag, beror på tillfälle

Kläder: Leggins, lång tunika, stor kofta och sjal.

Film: A Walk To Remember

Bil: Har ingen direkt

Serie: One tree hill of course

 

Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? Om jag har

Gråtit över en flicka? Det med

Ljugit för någon? Ja

Varit i slagsmål? Haha, kind of

Blivit arresterad? Nix

Träffat någon från internet IRL? Ja

 

Antal...

Gånger du varit kär? 2

Gånger ditt hjärta brustit? 2

Hjärtan brustet på grund av dig? 1

Tjejer du kysst? Haha, ingen aning. BRUDAR!

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? De flesta, fast en del saknar man

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Don't know

 

Senaste...

Boken du läste? Ökenblomman återvänder

Personen du fick e-mail av? Facebook antagligen...

Personen du fick brev av? Farmor

Personen du fick sms av? Ludwig

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Det var nog ett tag sen det

Saken du köpte? Stjärnor och ostbågar, fredagsmys!


Vad har du gjort idag? Firat pappa och Felicia, kollat handboll och myst med underbara tjejer
Var det kul? Alltid kul med handboll och tjejerna
Brukar du svära mycket? Ja faktiskt
När stiger du upp på morgonen? Så sent som möjligt
Vad har du på dig? T-shirt och hotpants

Vad ska du göra ikväll? Kvällen är över, natten bjuder på one tree hill och sömn

Vad är du allergisk mot? Myggor, fast inte lika mycket som förr

Var har du ont? Ryggen

Använder du hårspray? Vid behov

Kan du stå på händer? Haha, skulle vilja kunna

Håkan Hellström eller The Ark? HÅKAN (L)

Salt eller socker? Both

Gillar du ketchup? Nej

Är du glad nu? Ja det är jag verkligen

Var du glad igår? JAA

Vad dansar du till? Musik?

Stockholm är... ? Ett ställe jag vill bo på

Göteborg är... ? En fin stad

Kan du sjunga? OM jag kan

Spaghetti eller makaroner? Makaroner

Land du vill besöka? Brasilien, Sydafrika


Bad update!

Fia klagade på min dåliga uppdatering. Men, vart är lusten? Stor lust till att radera bloggen, även fast jag vet att jag kommer ångra mig. Det känns bra att ha något ställe att skriva av sig på, även om man inte kan skriva riktigt det man vill alla gånger. Finns saker och människor man borde se upp för här bland bloggandet. True that.

Jag har i alla fall haft en bra dag. Har innefattat en hel del bra saker.
Bra morgon sällskap
God mat och fika (firat pappa och Felicia idag)
Handboll, dock har jag bara tittat, jävla knä
Underbara tjejer
One tree hill, kan de bli bättre?


Friday

Idag har jag varit en underbar dotter och städat lite. Har även ätit tacos och kollat på massa one tree hill. Nu har jag precis gjort mig iordning och ska snart åka in till stan, samåker med mamma som ska ut med jobbet sitt. Hoppas på en mysig kväll! Imorgon ska vi fira pappa och felicia som har fyllt och fyller år, men jag smiter nog iväg till sundsta och kollar på min match. Kan tyvärr inte va med, jävla knä helvete.

Imorgon kväll ska jag sammanstråla med mina tjejer för massa mys.
Puss


Gert Fylkings juldikt


Det tog ett bra tag innan jag och Linnéa fattade vitsen...

Jullov

Idag gick vi på jullov, vilket känns underbart. Nästan 3 hela veckor tills vi börjar igen. Avslutningen idag var sådär kan man säga.. Det var kanske en person som sjöng bra av typ sex. En del var ju till och med pinsamma. Fy, hur man vågar. Nu ska jag inte klanka ner på människor som tar sig mod till något som jag aldrig skulle kunna göra, men de personerna kan inte fått ärlig kritik i alla fall. Jaja. Innebandy finalen vann skydds tvåan, tråkig match faktiskt. Vi slutade i klassrummet tillsammans med våra mentorer. Vi fikade lite och lyssnade på Gert Fylkings juldikt, rolig må jag säga. Haha!

När vi slutat åkte vi tjejer in till stan och tog en fika på Waynes. En fika på ca. två timmar, men kändes inte alls som så länge. Sjukt mysigt och roligt med er, som vanligt. Intressanta samtalsämnen i alla fall, hoppas en del människor kan växa till sig inom en snar framtid bara. Innan vi tog bussarna hem sprang jag, Alicia och Linnéa in på Åhléns. Jag och Alicia provade nyårsklänningar där. Finns två stycken jättefina där, men tyvärr passade ingen som jag ville. Får kolla vidare till veckan!

Ska städa upp på mitt rum, ta en dusch och sedan kolla lite one tree hill innan jag tar tag i kvällen.


Monday

Det var de domar pengarna det! Haha. Men jag har faktiskt köpt julklapp till Sofie och så har jag lite kvar också. Har inte köpt klart allt smink än heller. Tråkigt som fan att lägga pengarna på smink faktiskt, men det är sånt som behövs. Köpte i alla fall två foundations, en mascara, en ögonskugga och läppglans (H&M). Behöver inhandlar en concealer, rouge, puder, mer ögonskuggor och en till mascara. Den mascara jag köpte idag är faktiskt världens mest sålda, men jag har den enbart till vardags. Införskaffade också en ny sminkväska i all hast, hello kitty. Nu är det bara jeans, mer smink och nyårsklänning som jag behöver.

Kan inte bestämma mig om jag ska med till branäs V9 eller inte, vad tycker ni?










Lussekatter

Jag och mamma skulle som sagt baka lussekatter, som vi brukar göra. När de jäste för andra gången unbrister mamma "FAN, jag glömde ha i salt och socker." Då kan jag ju säga att jag blev lagomt förbannad, bytte om och gick ut och sprang. Hur kan man vara så dum att glömma salt och socker? Men som tur är hade mammat fixat allt när jag kom tillbaka, och dom blev verkligen jättegoda.

Jag måste säga att astma kan vara bland det värsta som finns. Jag hatar det verkligen, vilket ofta leder till att jag struntar i medicinerna och pressar mig själv, vilket inte alltid slutar så bra. Men idag sprang jag med sunt förnuft med korta promenader mellan. De korta promenaderna ledde till längre och längre, just för att jag inte ville att min springtur skulle ta slut. Så himla underbart var det att vara ute och gå i snön. Hög musik, powerwalk/springa, snö. Bra kväll, riktigt bra kväll.

Just det. När jag sprang över Dalliden parkeringen kommer det en gubbe och kör in på parkeringen i en gammal, vit bil. Jag undrar varför han kör in på en skolparkering tjugo över nio en måndag kväll? Helt plötsligt började han köra runt, runt där på parkeringen. Jag började skratta jämt lite, haha. Så himla söt gubbe, han saknade nog de unga dagarna då han åkte runt och raceade ordentligt när första snön kom. Hihi!


Worthless monday

Jätte ovärd skoldag. Börjad vid nio och fick reda på slutbetyget i fritidskunskap. Jag fick MVG! Efter det hade vi gymastik med tvåorna och man var inte direkt aktiv eftersom gymnastik inte är min grej, speciellt inte med mina knän. Efter det hade vi lunch och sen fick vi sluta. Vi tog 12.49 bussen från hammarö och var hemma runt halv två. Hur underbart var det inte att gå och lägga sig och sova i tre timmar då? Jo, jävligt underbart.

Nu ska jag äta mat med mamma och sen ska vi baka lussekatter. Mysigt!

Puss

Jag kommer bli som Sarah Jessica Parker i Sex and the city. Ha en lika stor garderob till skor som till kläder, om inte större. Om bara pengarna fanns!






Sunday

Jag lägger mig nu i min säng med en underbar känsla. Jag har idag fått sova ut ordentligt, vaknade halv två.. Då gick jag ner till sporthallen och tjänade pengar genom att döma. De pengarna får jag på tisdag tydligen, längtar. När jag kom hem städade jag mitt rum ordentligt, och sen fick jag även för mig att möblera om.


Ett nystädat rum, ny möblerat och nyduschad, och samtidigt har man i tankarna att man gjort något bra idag. Inte varje dag det händer. För att göra kvällen ännu bättre ska jag ta mig något och äta och kolla på filmen Solstorm (som är riktigt bra förövrigt). På allt de goda ska jag göra mig en stor chai latte också. Mums.


Saturday night

Vinst mot Kristinehamn idag med 19-14, det känns jävligt bra faktiskt. Roligaste matchen hittills i år, älskade flickor. Att bli väldigt arg på sig själv märkte vi idag att det gav reslutat, underbart faktiskt.

Ska spendera min kväll tillsammans med min efterlängtade Bella. Vi får se vad vi hittar på, blir bra hur som hellst. Ska upp och döma imorgon igen, money money. Får även pengarna imorgon eller på måndag. Julklapp till Sofie och smink ska inhandlas, välbehövligt.

See you.


jag älskar i alla fall dig CALLE


Luftslottet som sprängdes

Var ju på bio igår med Lina. Lika bra som förväntat faktiskt. Den där Lisbeth Salander är nog min stora idol faktiskt. Fan om man var som henne? Lite fränt. Men min mamma har ju faktiskt döp en av katterna till Salander, haha.. Passar in bra på den faktiskt. Och så klart döpte hon den andra till Blomqvist... Min mamma alltså!

Just det, färgade håret igår också, och klippte topparna. Det blev kort som vanligt men färgen blev i alla fall bättre. Ska iväg och färga om en månad igen så att jag får exakt den färgen jag vill ha, så jag kan börja färga själv sen igen. Bra va? Vill ha ännu rödare tror jag. Svårt att få upp en bild på hårfärgen då mitt hår ser nästan svart ut på bilder. Men om det någon gång blir en bra bild på färgen så kommer den upp!

Nu, one tree hill såklart! :)

Around the world

Soft dag;
Klar med fritidskunskapen
Dessutom klar med allt pluggande denna termin
Slutade halv tolv
BK med goa tjejer
Sov på bussen
One tree hill
Träning
SOVA

Hehe, lite skönt va?

Everybody's changing

Rough night. Många tankar och känslor. What to do? Man får ta varje dag som den kommer och sen se vad det leder till. Är det värt det eller inte? Ingen som kan veta det, tyvärr.

Ovärd dag idag. Drog till skolan till halv ett, gick på matten där vi knappt jobbade. Sen gick jag iväg en stund till datakunskapen och sen åkte hem för jag hade inte med mig idrottsgrejer. Förstår inte varför jag åkte dit från första början. Sov bort träningen också, riktigt lamt. Men jag har faktiskt jävligt ont i knät så skulle nog inte tränat så mycket ändå.

Längtar tills imorgon. Färgning och klippning och sen bio med favoriten Lina Besseberg. Luftslottet som sprängdes, höga förväntningar!

Nu ska jag sätta på one tree hill i min ensamhet. Sällskap skulle inte sitta fel inte.
Puss


Living the dream

Finns så sjukt många bio's jag vill på nu;
Luftslottet som sprängdes
2012
Avatar
Snabba cash

Så om någon också är sugen på någon av de, you know what to do!
Fast två är jag redan bokade på, snabba cash och luftslottet som sprängdes.
Ygfeldt och Besseberg ofc.

Sen så är jag ganska överlycklig över att jag har köpt klart alla julklappar nu, och att jag får mina domar pengar på söndag. Wonderful! Ska köpa lite kläder och annat inför jul- och nyårshelgen! Sen så måste jag ju gå på alla bio's också, haha.

NU, one tree hill.

New Moon

Jag är nog den första som säger något negativt om denna film. Men helt seriöst så var den inte direkt bra. Man satt och väntade på att det skulle hända något och vips, så var filmen slut? Helt random slut som inte uppskattas. En till grej som jag också blir irriterad på; Hur kan alla vara så exalterade över Jacob? Edward är fortfarande Edward, och Jacob är inte hälften så fin eller charmig som Edward. Finns allt konstiga brudar. Såklart kommer jag se de resterande filmerna men twilight var så mycket bättre är new moon.


Sunday

Fredag; myskväll med Sofie och Linnéa
Lördag; Bio med Sofie, Elin och Fia. Dålig film förövrigt (New moon)
Söndag; Match mot Forshaga, vinst! Bra jobbat

Nu ska jag ta en lång dusch och sen få i mig något.
Sen ska jag ut och gå några mil i all irritation och ilska.
Någon mer känsla är det också, en som inte går att beskriva.
Suger gör det i alla fall. But hey, it's all over now.


MONEY MONEY MONEY



21:39

Glömde säga att jag är jävligt bra på att missbruka skumtomtar, inte bra inte. Men vad gör det? Man lever bara en gång. Och vad skulle det göra om 100 år om jag åt lite skumtomtar? Nej precis, inte ett skit.

Dusch och kvällsmat nu, puss

Happyland

Min kväll har gått åt till att kolla på one tree hill (såklart), sen har jag också hjälpt mamma renskriva lite av hennes skolarbete, tre sidor ungefär. Mamma och datorer är ingen bra kombination faktiskt... Tur att hon har mig, hihi. Nej men detta glömmer jag inte, jag måste få något för det också. Nämnde inte mamma förut att vi skulle till bergvik en sväng imorgon? JO, awsome!

Fixade lite julklappar förut också. Till mormor, morfar, farmor, farfar och Felicia. Känns bra! Bara några kvar nu, vet vad som ska handlas (förutom till pinglan Sofie, eftersom hon aldrig kan önska sig något.) Kanske dags att börja tänka nu fie :) hihi

Det där med kläder orkar jag inte fixa idag. Men jag har kollat runt, och jag har hittat sjukt mycket. Längtar till den 21 och 24 december, money money!

I want someone new

Ja, det vill jag. Jag känner att jag behöver någon som bryr sig om en, och någon att bry sig om. På ett speciellt sätt. En underbar känsla som alla behöver få uppleva, speciellt nu i vintertider. Skulle vara så mysigt att ha någon att åka hem till när man vill och mötas av en person man älskar! Hihi.

Nu blev jag lika djup som Lina, men det är faktiskt så det ska vara. Jag tillhör ju faktiskt den djupa, kärleksgruppen på svenskan. Haha. Just det, svenskan. Vi såg klart på den där filmen idag. Den var faktiskt riktigt bra även fast slutet var en otrolig besvikelse. Hade matteprov efter svenskan och det gick käpprätt åt helvete, precis som det ska vara. Nej då, men det brukar inte gå så bra på mina matte prov. Får nöja mig med ett G, as usual.

Är riktigt taggad inför helgen också. Känns som att det kommer bli en riktigt bra helg. Fredagen är ännu oplanerad så det känns ganska bra. Men på lördag däremot blir det en heldag med min ängel Sofie på stan som avslutas med bio tillsammans med Fia och Elin, (kanske Linnéa?) Vore mysigt om den tjejen följde med också, även om hon har sett New Moon typ tre gånger redan.. Haha! Min helg kommer avslutas med bortamatch mot Forshaga, jävligt gött det också.

Nu ska jag kolla på gårdagens och dagens julkalender (om jag inte hinner somna det vill säga), det brukar sluta så. Tänkte kolla lite kläder sen också, tror jag slänger upp lite inspiration om jag fortfarande har lust.

Puss

Tired



Stört skön träning faktiskt, till en början. Hade egen uppvärmning i en halvtimme, minihandboll SÅKLART! Och efter varje insläppt mål hade vi straff med situps, haha. Vi kan att om vi vill, även om det spårade ur.. Sen så hade vi anfalls träning med Nico och sedan hade vi samma princip fast med Lennart. Helt okej!

Nu ska jag ta en lång och efterlängtad dusch och sen krypa ner i min varma säng. Ska försöka på lite vad jag önskar mig också, inte lätt inte. Imorgon tänkte jag kolla julklappar innan dansen också. Jag vet vad jag ska köpa till mamma, pappa och felicia i alla fall. Bra start! Haha..

Puss allesammans! :)

Drar på träning med världens skönaste lag med världens bästa humör!


"Jag har sett dig på facebook"


Alla som tror att Andreas Haraldsson och Richard Claesson har något på G!


Duktig

Nu har jag gjort en till fråga på uppgiften, ska jobba hårt imorgon på lektionen. Har också gjort mat till mig och Felicia och sen gjorde jag en sockerkaka som står i ugnen nu. Jag vet inte varför jag gjorde en sockerkaka, för jag vill inte äta ens. Tidsfördriv! Ska snart se på julkalendern som jag missade imorse och sen ska jag sätta på lite one tree hill och sova lite, skönt.

Vill träna också, men orkar inte. Jobbigt läge...


DÖR

Jag måste ju erkänna att jag är ganska så förbannad på skolans datorer. Dom krånglar alltid när man ska spara? JAG VET att jag sparade rätt igår och skickade dokumentet till mig själv. Men nej, nu när jag ska öppna det så finns bara halva dokumentet? Det som jag hade skrivit innan igår. Jag får ju hoppas att jag bara har bifogat fel fil och att rätt dokument finns på skolans dator. Annars vet jag inte vad jag tar mig till. 2 sidors arbete rätt åt helvete, heja.


RSS 2.0