PMS?

Har haft världens sjukaste dag. Mitt humör har varit som en berg- och dalbana. Fast hade bra orsaker till att dampa på min kära syster faktiskt. Men resten av dagen, herregud. Jag och mamma kom på att jag hade läkartid imorgon för att ta livmoderhalscancer vaccinet. Jag som är världens sprut-räddaste person bröt ihop och började i princip grina när mamma sa att hon inte kunde följa med, och att jag var tvungen att gå ner själv. JAG? SJÄLV? SPRUTA? NEJ! Sen så har jag varit helt konstig i huvudet och typ grinat 20 000 gånger ikväll åt ingenting. Börjar bli lite läskigt eftersom jag verkligen inte ska ha PMS nu. Känner mig som ett riktigt hormon-monster! 

Mamma ska i alla fall boka om tiden så att hon kan följa med, skulle dött annars. Tack Mamma! (L)

Det tog enbart 1 timme

1 timme senare och jag har städat klart, det kanske till och med gick på en halv timme då det gick åt mycket dötid framför spotify. Jag ska i alla fall hoppa in i duschen nu snart och sen äta lite. Efter det ska jag, mamma och Felicia in till Bergvik en snabbis och sen ska vi skjutsa hem Felicia.

Ska även försöka ta mig en sväng förbi Sofie och fixa lite grejer!

Städdag

Har en hel del städ-göra framför mig. Önska mig lycka till!

Myskväll

Drar hem till Elin för att fira Fia med mina tjejer, mat och kladdkaka på g!

Sov gott

Skridskor och curling med klassen imorgon är det som står på schemat. Ska även fixa lite saker inför Branäs efter skolan, skönt att få det gjort. Kvällen ska jag tillbringa med Victoria, vi får väl se vad vi hittar på!

Måste säga att jag gillar alla mina tjejer så sjukt mycket, bäst bäst bäst

Nolifers

Härligt att se att folk inte har mer liv än att kommentera onödiga kommentarer, och sen inte våga skriva ut sitt riktiga namn. Ni får klaga hur mycket ni vill tjejer, men kom igen, stå för det i så fall också! Jag vet också att personen ni pratar om inte är den bästa, men jag föll som många andra redan gjort! Vad ska jag göra åt det nu? Det blir knappast bättre av att ni sitter och kommenterar min blogg om saker som har med det förflutna att göra?

Afrodans

Skön skoldag faktiskt, chokladätning på sista lektionen! Tog i alla fall en powernap när jag kom hem och sedan drog jag iväg på afrodans. Afrodans, fan vilken kul och givande dans. Känns i kroppen gör det och man får faktiskt mer energi. Jag drog i alla fall till solstudion efteråt och solade en 25 minutare, riktigt skönt faktiskt. Efter det så begav jag mig till sporthallen för att se sista tio minuterna av herrmatchen.

Fick även min klänning från Nelly idag. Den är lite lite lite stor men jag kommer behålla den, riktigt fin faktiskt.

Mysig dag!

Har spenderat min eftermiddag och kväll tillsammans med Victoria. Vi tog först en snabb sväng på stan och sedan satte vi oss och fikade på Sjökvistens, en varm baguette med kyckling fick det bli. Där satt vi och pratade en hel del innan vi begav oss hem efter ha fixat lite grejer. Väl hemma hos henne slingade jag håret på henne och det blev helt okej om man tänker efter på våra förutsättningar; en trasig slingpinne och tovigt hår. Slutresultatet blev blondt, och lite fläckigt men det syns knappt. Vi hade i alla fall en mysig och trevlig kväll och det måste göras om snarast. Vilken go tjej måste jag säga!

:) Puss och god natt!

23:48

Har precis blivit klar med min svenskuppgift vi fick idag. Jag hade nästan gjort klart den i skolan men när jag kom hem så upptäckte jag att jag inte var nöjd med resultatet så jag beslutade mig för att skriva om den. Och nu är den klar, min uppgift om ungdomsliv. Skrev en dataskriven sida vilket jag tror räcker eftersom man skulle skriva ungefär 3 handskriva sidor, sådana sidor med tjocka mellanrum mellan raderna ni vet. Ska i alla fall hjälpa min sötnos Linnéa att nicka in bollen i  mål imorgon, alltså att slutföra uppgiften och sedan lämna in det. Jag har lovat henne tips från coachen även fast jag vet att hon skulle prestera bättre utan min hjälp. 

Jag gjorde även min engelska sammanfattning om de Olympiska spelen idag. Jag skrev ett häfte och jag hoppas verkligen på bra betyg även fast det inte kändes särskilt bra när jag gick därifrån. -Jag låter verkligen som en riktigt nörd nu på sistone, men det är väl bara bra och viktigt att ligga i nu på vårterminen när det ska sättas slutbetyg i de flesta A kurser.

15:34

Fick sluta fyra timmar tidigare idag, hur skönt? Hade inställd matte och vi hade inget att göra på datakunskapen så vi fick sluta där också, sen vid tre skulle vi ha idrott men så vi också fick inställd på grund av våran håltimme på typ två timmar. Kom i alla fall hem för en timme sen ungefär och min eftermiddag ska spenderas tillsammans med mitt OS-häfte på engelska som vi har prov på imorgon. Jag får se om jag gör det imorgon eller efter praktiken, känner att jag inte kommer kunna få MVG till imorgon vilket jag behöver nu. Vilken nörd jag låter som nu!

Min gosegris ligger till och med och väntar i min säng på att jag ska komma hem!


Söndag

Imorgon är det måndag, imorgon börjar också den sista skolveckan innan påsklovet. Jag börjar alltså igen efter påsklovet. Är ledig hela 6 veckor från skolan, hur skönt? Två veckor lov varav 4 veckor praktik. UNDERBART. 

Nu väntas massage av Cissi och sedan en lång dusch och kvällsmat.

OS

Har suttit och kollat på OS under kvällen. Och fan vilket lopp av svenskarna, vilket teamwork. En massa grattis till Marcus Hellner som tog guld och Johan Olsson som tog brons. Nu är man riktigt stolt över att vara svensk faktiskt. Keep upp the good work Sweden!


Hemklickad!


17:33

Började dagen med match mot Hellton, en hyffsat jämn match med ett varierat spel. Matchen slutade i alla fall 11-18 till Hellton. Jag måste säga att jag är riktigt stolt över oss som för första gången igår mötte ett riktigt offensivt försvar, 3-2-1, 4-2 och ett kraftigt 5-1 försvar. Vi kom ju in bra i andra halvlek igår gällande vårt anfallsspel och det märktes verkligen idag att vi hade med oss det idag också. Det vi förlorade på idag var att våra skott inte alltid satt där dom skulle, många kom på målvaktens stödjeben eller högt över eller bredvid mål. Jaja, riktigt bra jobbat tjejer. Får inte glömma bort att önska all lycka till Natalie idag som fick åka in till akuten under matchen, hoppas på att inget är brutet i foten i alla fall. You go girl! (L)

00:03

Har spenderat mig fredagkväll i Deje. Vi förlorade med 13-20 tror jag men vi vann helt klart andra halvlek både spelmässigt och poäng, lite synd att vi alltid ska komma in i andra. Bruks fick inte in alls många bollar i andra halvlek, skönt det i alla fall. Jag, Sandra och våra pappor stannade kvar och kollade lite på Div 2 matchen mellan Bruks och Linne där Bruks tog övertaget direkt, grymt faktiskt. Har efter det bara varit hemma, vilket har varit ganska skönt eftersom jag är såpass trött. Ska lägga mig nu så jag orkar med ännu en matchdag, imorgon mot Hellton Vit. 

Puss!

Någon som kan lista ut varför jag precis ångrade att jag valde att åka med till Branäs?


Jag behöver, men har inte råd!


23:04

Håret blev troligtvis brun/svart, har inte sett det torrt än eftersom jag har hunnit tvättat håret två gånger på en kväll på grund av träningen. Hoppas på bra resultat imorgon. Handbollsträningen var riktigt skön faktiskt, vi körde mycket skottträning och det är bland det roligaste. Har städat upp på mitt rum och även varit duktig att packa idrottskläderna till imorgon (eftersom jag brukar försova mig och 'råkar' glömma'... Tog även med andra träningskläder så jag kan träna imorgon kväll. Blir lite olika crosstrainers för mig och pappa imorgon på friskis i någon timme, skönt. Ska även försöka tvinga in pappa till gymmet så jag kan smita iväg och sola en stund, skulle verkligen behövas! 

Time to sleep!

Soft skoldag!

Har precis fått i mig lite mat och sitter nu här med hicka (?). jag ska i alla fall färga håret snart, mörkbrunt som vanligt och efter det bege mig på träning. Är ganska otaggad med tanke på min grymma mensvärk jag lider av just för tillfället. Choklad någon?

Ännu ett guld!

Björn Ferry, vilken stjärna!

21:44

Har bosatt mig i soffan framför OS denna tisdagkväll tillsammans med min gosekatt. Tänker också fortsätta att bosätta mig där ett tag till då jag har sovmorgon imorgon och också skiter i svenskan eftersom vi redan är klara med arbetet. Jag börjar då 12.50 och går till 15.15 istället, varav på sista lektionen ska vi äta godis typ. Jag klagar inte!

Peace out!

Glad- Tyler Hilton

Everywhere you go, perfection
Follows you the wrong direction
And you will never see if for
You get all that you need and more
You see it, you want it
You find it, it's yours

But you can't say what you want or
Take what you want or
Choose the moods that you fake when you want
You said your life needed something special
Then where it's at
And aren't you glad

The only one of 5; exception
The child of your pride, deception
And on your list of things to do
Is make me fall in love with you
You find one, you want one
Cause I'm one, who plays

You can't say what you want or
Take what you want or
Choose the moods that you fake when you want
You said your life needed something special
Which you don't have

You can't say what you want or
Take what you want or
Rest and wake anyway that you want
You said your life needed something special
Well, here I am, and aren't you glad.

Now you got it bad
I know you do

You can't say what you want or
Take what you want or
Choose the moods that you fake when you want
You said your life couldn't get much better
Then where you're at

And you can't say what you want or
Take what you want or
Rest and wake anyway that you want
You said your life needed something special
Which you don't have
Well, aren't you glad
Well, aren't you glad
Well, aren't you glad

Tuesday

Ännu en dag avklarad, i alla fall en skoldag till. Har haft en mycket bättre dag än igår. Började dagen med den vanliga bussresan från Kil till Hammarö som tar 45 min med buss, alltså är det ett ypperligt tillfälle att ta igen för lite timmars sömn under natten. Första lektionerna var idrottslära och idrott, på idrottsläran sitter man såklart bara och gäspar och önskar att tiden gick snabbare. Som tur är så var idrotten riktigt rolig idag, och det berodde på att jag och Alicia dansade till riktigt skön musik samtidigt som vi spelade fotboll, handboll och innebandy med en skön klass! Avslutade min skoldag med svenska och ULS. På ULS;en fick jag reda på mitt senaste prov och jag fick MVG, riktigt jävla skönt faktiskt. Nu sitter jag och väntar på sms från våra lärare Michael och Ullacarin så vi kan få svar på om våran grupp också får vara ledig imorgon, eller inte jag och Lina då eftersom vi har kommunikation också, fast den börjar ju inte förens två och den måste vi faktiskt gå på eftersom det är vi som håller i lektionen imorgon!

Nu har ni läst en massa onödig fakta om min tråkiga och oviktiga vardag och nu ångrat er att ni ens läste den.

Gitarrer & bas, trummor & hat


Monday

Har varit en ganska jobbig dag måste jag säga. Det har verkligen inte varit min dag, inte för fem öre. Började dagen med att försova mig, vaknade 10 minuter innan jag skulle möta upp Alicia. När vi väl kom till skolan gjorde jag om lite på mitt kommunikationsprov eftersom mer än halva klassen egentligen skulle haft omprov, då fick vi andra fylla i om vi ville. På BKF;en gjorde vi klart våran Power Point till kultur redovisningen så den blev klar. Sen hade vi datakunskap där vi också hade prov, det gick riktigt bra faktiskt. Enligt Peter hade jag och Lina inte ett enda fel så det känns skönt att höra faktiskt. Slutade dagen med 1,5 timmes idrott där några i klassen höll i lektionen. Joakim bjöd på stafetter och idioten bland annat, inte det roligaste faktiskt. Haha! Jag kände i alla fall nu när jag kom hem att jag var riktigt trött men jag tänkte att jag inte skulle lägga mig så att jag orkar träna sen. Men nu strax innan jag skulle gå iväg till träningen kände jag att jag inte orkade helt enkelt, är helt slut och trött i kroppen och har ont i huvudet. Inte min dag helt enkelt!

Men det finns lite positiva saker med dagen;
Fått träffat mina tjejer (och gjort klart skolarbete)
Är nu nöjd med kommunikationsprovet
Är nöjd med datakunskapsprovet
Har gjort klart första delen av ULS inlämningen (sammanfattningen)
Ska nu hoppa in i duschen och ta en tidig kväll (det mest positiva)

Update;
Den bästa saken var nog att min kusin skrev att vi har fått byta stuga i Branäs och har istället nu en på Lohyllan på berget. Det ligger bredvid vargen och illern så det kan nog inte bli så mycket bättre i nuläget. Kommer bli awesome!

19:06

Har precis duschat och ska snart slänga mig i soffan och kolla på film med pappa. Till det ska jag äta chokladpudding med skivad banan, mums!

Mina prinsessor



Happy Valentine's day

Ja idag är det alla hjärtans dag, egentligen en helt vanlig söndag. En helt vanlig söndag för oss som inte är i något förhållande i alla fall. I vanliga fall brukar denna dag kännas riktigt deprimerande, och okej, den gör det till en viss del, men inte alls så mycket som jag trodde. Anledningen till detta är nog att jag är riktigt lycklig nu ändå. Jag har en underbar familj och har väldigt underbara vänner som gör allting så mycket lättare och roligare. Dessutom är det svårt att vara olycklig när man äntligen har kommit igång och tränat igen.

Väcktes dessutom av att Vicki hade skickat sms imorse. Hon bad mig komma till de tre Linus;arna och klart så gjorde jag som hon sa, haha. Jag kan ju säga att det hade gått vilt till där i natt/imorse, dels när man klev in i lägenheten och det stank bakfylla och det stod fullt med sprit och dyligt på bordet, men framförallt när man möttes av en arg lapp i hissen på väg upp, haha! Jag kan ju säga att jag var riktigt glad över att jag var nykter igår med tanke på hur de mådde. Ska försöka hålla mig ända tills Branäs, då smället det!

00:30

En tidig kväll med underbara tjejer, ni är för att för bra! Nu ska jag lägga mig i soffan och förhoppningsvis orka kolla på en film, men troligtvis kommer jag somna.. Powerwalk i det fina vädret imorgon står på schemat!

Sleep tight

11:19

Trevlig kväll igår, söta tjejer i alla fall :) får göras om. Var uppe tidigt imorse och drog iväg på spinning med pappa på friskis, förvånansvärt roligt faktiskt. Det suger lite i benen nu så ska gå ut och gå, en långpromenad över Mariberg och Sommaro får det  bli. Känner att det behövs så man är pigg i benen till matchen sen igen. Hemmamatch mot Skåre 17.00!

Ikväll ska jag till Lina och mysa med henne, Linnéa och Alicia. Vi får se om Jossa och Elin kommer också! Det ska i alla fall bli jättemysigt, riktigt längesen man hade myskväll med just dom. Riktigt underbara tjejer!

Ha en bra dag!

Äntligen helg

Äntligen är det fredag, äntligen helg. Har hittills haft en riktigt bra dag. Slutade vid elva och då tog vi bussen in till stan. Satte mig och fikade med Linnéa, Josefine och Emma. Sen kom också Nathalie och hennes syster, och sen kom även Hannah och Susanna och hälsade på. Trevligt! Jag och Linnéa tog morotskaka och en chai latte, himmelskt rent ut sagt. Sitter i alla fall hemma nu på Marieberg och funderar på att gå ut och gå en sväng, vore riktigt skönt. Eller så väntar man på pappa så han får göra en sällskap, han har ju blivit träningsnarkoman nu, igen. Haha! Ikväll ska vi i alla fall äta kina mat, ännu bättre. Så jävla fet mat, men man lever ju faktiskt bara en gång! Ikväll ska jag nog ses med Victoria, Linus och Erik som det är planerat nu. Blir en tidig kväll eftersom jag har fullspäckat schema imorgon, spinning, döma och match.

Ska gå och pussa lite på katten nu!

En chock? 2006...


På g

Nu har jag tagit kvällen efter lite plugg och en hård träning. Träningen var riktigt skön faktiskt, var ganska mycket och blandat folk så det var givande. Känner verkligen att jag är på gång nu igen när det gäller träningen, efter 3 veckors uppehåll pga förkyldning.. Tränade handboll i måndags och idag, imorgon ska jag iväg på ett puls/intervall pass på 3k och sen på lördag ska jag köra en timmes spinnig på friskis på morgonen samt spela match mot Skåre på eftermiddagen.

Känner på mig att jag kommer få en bra helg också! Fredagen är planerad och även lördagen som jag ska spendera med mina tjejer i klassen, förhoppningsvis kan alla den här gången. Lördagen kommer se ut så OM inte jag och Lina ska ut vilket vi inte vet än, eller ja, kanske blir att alla tjejer ska ut tillsammans. Vore awesome!

Nu ska jag sätta på min favorit playlist Dj millan, men jag har faktiskt en till som är ganska great, DJ millisch heter den... Eftersom DJ millan är ett klockrent namn på min lista så kommer jag faktiskt aldrig mer någonsin ha ett bra playlist namn, så då fick jag ta en annan variant av millan som en kär vän åt mig kommit på! Den första listan är DJ millan och den andra DJ milisch.

http://open.spotify.com/user/eeemiliaaaaa/playlist/2bZmdVd9lSeuY9oZB6bV9Z http://open.spotify.com/user/eeemiliaaaaa/playlist/2Iw1PCVcLxvnOdWa0UaGVX

Sleep tight!

17:25

Min dag börjades med en sovmorgon till halv elva, väl behövligt faktiskt. Hade svenska, matte och ULS och sen slutade vi vid tre, helt okej dag. Har i alla fall gjort klart hela filmen nu så hoppas den duger, tjejerna får se den imorgon. Tänkte sätta mig med ULS nu och försöka börja på en stor uppgift, inte så jätte peppad faktiskt.

Måste säga att mina tjejer är så underbara, glad att jag har er! :)

Riverside

Att sitta och sova på bussen med riverside på högsta volym och på repeat är faktiskt rena drömmen. Det är lite svårt att förstå att man kan sova till den låten, men jag kan, jag kan!


18:32

Har haft världens mysigaste dag med världens mysigaste tjejer, uppskattat! Fick klart både svenskan och kulturprojktet (nästan i alla fall). Jag har gjort klart filmen till svenskan nu i alla fall och det känns riktigt bra, får hoppas på att tjejerna godkänner den. Ska få mig något i magen nu och sen lägga mig i soffan framför teven med mamma.

Puss!


Hero Of War, bra låt.

Har nyss kommit hem från handbollsträningen, alltid lika skönt. Ska hoppa in i duschen på en gång och sen ta mig lite kvällsmat. Imorgon ska jag och Lina åka till Grums till tjejerna där och göra klart två arbeten, bildprojektet samt göra ett kultur studiebesök på grums bibkliotek (haha..) Nej då, det är inget fel på Grums, det är precis som Kil, Forshaga, Deje osv.. Eller nej, kanske inte riktigt. Har laddat med godis, chips och dricka till imorgon som vi ska ha till en av bilderna, men också äta äta äta äta! Det ska i alla fall bli en mysig men kanske en hektisk dag med mina favorit tjejer, love you!


13:27

Hur skönt är det inte att sluta kvart i ett en måndag? Jo, jävligt skönt. Och hur skönt är det inte då när man får ett sms där man blir tillfrågad om skjuts hem? JO, JÄVLIGT SKÖNT. Ligger hemma i min säng nu och ska faktiskt ta en powernap och sen kanske färga håret, utväxten börjar komma nu igen, blä. Ikväll ska jag försöka träna med mitt förstörda knä, inte så kul när det känns som det är fel inne i knät och inte bara utvändigt. Jag tänker bara- inte nu igen.

PZ



Så ser mitt knä ut efter en match i torsby, lite svullet, lite trekantigt...


<3


20:01

Igår;
Skola
Syster
Hockey
Det var en förbannat bra dag faktiskt!

Ska spendera min fredagkväll tillsammans med Elin. Vi ska ner till ishallen snart och kolla match men annars har vi faktiskt inget planerat, det blir i alla fall lugnt eftersom det är gameday imorgon! Nu måste jag rusa, ha en bra kväll gott folk!

21:58

VI VAR PÅ LEKLANDET- kan varit det roligaste det här året, eller kan? Det var lätt det roligaste hittills detta år. Lättroad kan man fråga sig då? Vi åt i alla fall först mat på nöjes, nacho tallrik! Sen körde vi fem kamp, med mig i det vinnande laget såklart. Hahah.. Nej men jag, Malin, Sandra och Rebecca tog hem segern med supersnabba, supersmidiga och supersportiga 126-104 poäng, HEJA! Kan ju säga att detta kommer göras om inom kort då vi önskar med fritid, man blev ju faktiskt supersvettig och detta är också superbra träning.

Nu är jag slut, ska hoppa in i duschen och sen sova!
PUSS

16:24

Alla människor har vissa behov att tillfredställa för att må bra. Vissa gör det, andra inte.

10:56

Idag är den onsdag vilket innebär sovmorgon. Jag och Elin kollade på paradise finalen igår med två tokar. Efter det åkte vi hem och la oss i princip, gick upp vid halv nio och gjorde oss iordning och sen gick till bussen. Sitter här nu på svenskan och har inte ett skit att göra, så ovärt. Har BKF och kommunikation kvar och sen slutar vi. Efter skolan ska jag åka hem en snabbis och sen åka iväg på en hemlig lagaktivitet, gissar på någon form av träning och middag.

PUSS

Höjden av äcklighet;

När man tar ur navelpiercingen och sen ser att i själva hålet finns det massa skrynklig hud.

22:44

Min långa skoldag resulterade en eländig huvudvärk, men ändå pluggade jag och tränade. Var kanske inte allt för aktiv på träningen, men jag var i alla fall där och gjorde det jag skulle. Två matcher till helgen och jag är riktigt taggad faktiskt, även fast konditionen kommer svika efter ha varit sjuk i 3 veckor..

Ligger och kollar på paradise hotel nu men ska snart stänga av och ta natten. Hoppas på bil till skolan imorgon, fast det vet jag inte förens imorgon bitti, men som sagt det vore en dröm att slippa allt slask, snö och bussar... Har engelska redovisning i skolan imorgon, kan nästan ingenting men får hoppas att det går vägen. 

Sleep tight!

RSS 2.0