Varför kan inte helgerna vara längre?

Fredagen var väldigt mysig må jag säga. Efter skolan så gick jag på stan med Linnéa och Lina! Vi kollade runt lite bara i väntan på Natalie. Vi orkade inte vänta så länge så vi gick till Waynes och beställde vårat så kom Natalie när hon hade slutat :) Har aldrig träffat Natalie förut, riktigt go tjej iallafall! Det tycks alla tjejer från grums vara?:) Och skåre då, självklart. Vid tre tiden åkte jag buss hem med Max, vi pratade om allt mellan himmel och jord, haha.. När jag kom hem så vilade jag ett tag, bytte om och sen åkte jag tillbaka till stan för att gå på bio med Linnéa, Lina och Elin. Jag mådde inte så jätte bra under filmen men som tur var så gjorde det inget för att filmen var så sjukt jävla bra! Se den, flickan som lekte med elden! Efter bion så kom Signe och mötte mig.. Vi tog en promenad på sangrundsudden, vi satte oss ner i mörkret och pratade ett tag också innan vi fick tummen ur röven och traskade hem till henne på Sundsta. Vi la oss nästan direkt och det var riktigt skönt att få sova efter denna veckan!

När vi vaknade upp på lördagen så åt vi frukost. Vi kollade lite på One tree hill också innan jag tog tåget hem. När jag kom hem sov jag en stund och sen så åkte jag in till stan igen! Åkte då till Signe igen. Vi gjorde oss snabbt iordning och sen så fick vi skynda oss till bussen till hammarö. Den gick över knappstad så den tog hela 45 minuter? SJUKT! Jaja, när vi väl dit så gick vi till coop och köpte äpple och sen vidare hem till Ludwig där han och Abbe väntade. Vi pratade mest och kollade på film! Typ vid två på natten så körde Ludwig hem Signe och jag fick stanna kvar med Abbe. Vi satte på nya Wallander som verkade.. sådär? När Ludwig kom tillbaka så somnade vi nästan direkt, klockan kanske var tre då?

Imorse så vaknade vi runt ett. Abbe åkte hem direkt och pappa hämtade mig vid två. Vi tog en tur till IKEA och inhandlade en hel del till mitt rum. Fast det är ju inte klart på ett tag, men en bra början iallafall! Efter det åkte vi och kollade på handbollsskor, men hittade jag några eller? NEJ! Typiskt säger jag bara.. Hehe. När vi kom så fixade vi lite i rummet och sen så packade jag mina grejer och så fick jag skjuts till Kil. Då satte jag mig och pluggade direkt, skrev klart en uppgift på 3 dataskriva a4 sidor.. Känns rätt gött efter dom timmarna man suttit och slitit faktiskt! Vid tio åkte jag och mamma till stan för att hämta Felicia som vart i Örebro på jobb hela helgen. Glad att se henne faktiskt! Nu har jag precis duschat, ska snart sätta på senare One tree hill avsnittet och sen sova :)

Blev ett riktigt långt inlägg nu, men skönt att få skriva av sig lite också!
Nu tar vi natten, god natt gott folk! ;p


/E


Det tar på krafterna..

Ja, jag är svag. Riktigt jävla svag. Jag måste träna mig, måste bli mentalt stark.. Men hur? Jag vet iallafall vad jag vill nu, och det insåg jag igår kväll.. When love takes over


Ganska så seg dag i skolan idag också.. Först hade vi fritdskunskap, sen inställd svenska.. Alltså hade vi håltimme på ungefär två timmar tror jag.. Sen efter det hade vi arbetssätt och lärande, väääärldens drygaste lektion. När jag kom hem så gick jag och la mig, jag sov fram tills sju då jag åt och sen gick iväg på träning. Jag mådde inte så bra på träningen så gick hem lite tidigare.. Inte lätt att träna när man inte mår bra inte!

Jaja, när jag kom hem så duschade jag och kollade på efterlyst.. Nu ligger jag framför datorn bara och ska nog sova snart.. Imorgon har vi fotbollsturnering på skolan, hm? Jag? Spela fotboll? Hehe, jag får bli coach.. Max kommer iallafall och hämtar mig innan åtta någon gång imorgon. Rätt gött att slippa gå upp sex för att åka buss.. Hehe!

Nu behöver jag samla tankarna och sen sova.. Det här inlägget skrev jag bara för att jag visste att Fia vill ha något att läsa.. Så, Fia, ENJOY!

/E

Måndag

Idag hade vi orientering i skolan.. Det gick faktiskt förvånansvärt bra! Jag och Natta sprang nästan hela tiden men vi tog iallafall alla kontroller! Vi hann med 16:15 bussen och jag var i kil strax efter fem. Då gick jag hem, åt och pluggade lite. Skrev faktiskt klart en uppgift i fritidskunskapen, vad det nu är för ämne? Väldigt onödigt iallafall..

Vid åtta drog jag på träning.. Vi var inte alls många och träningen var rätt så seg. Men det är skönt att få röra lite på sig iallafall. Nu är klockan tio i tio och jag sitter här? Jag måste duscha, äta och plugga lite.. Hur ska jag hinna allt om jag ska orka upp imorgon? : | Fast duscha och äta är ju ett måste.. Plugga kan man göra någon annan dag!

Jaja, dagen i helhet har varit väldigt jobbig.. Jag gillar inte dagens datum alls.. Usch!


/E

Jobbigt.

Jag känner på mig att det kommande veckan kommer bli rätt så jobbig. Det finns två dagar under veckan som jag vill vara hos mitt hjärta extra mycket. Men det går inte, inga bra dagar, inga passande dagar. Det skulle vara perfekta dagar om allt var som vanligt.. Men det är det inte. Tur att jag får börja träna igen, det får en att tänka på annat.

Jag kan inte sova heller, jag vill, men kan inte. Fy!
Jag vet inte varför jag skrev det här inlägget? Men okej.

Jag vill skänka en tanke också, till min vän Fia som jag vet har det jobbigt nu! Hoppas det löser sig. Jag kommer finnas för dig hela tiden. Jag älskar dig.

/E




Yes!

Imorgon får jag börja träna igen, äntligen. Men jag måste ta det lugnt i början, och det kommer jag ha väldigt svårt med. Jag har redan planerat in en fullspäckad vecka med träning. Jag måste ju komma ikapp så gott som det går nu till serie premiären det 3 oktober..

Måndag: Handbollsträning i Kil.
Tisdag: Handbollsträning i Forshaga.
Onsdag: Handbollsträning i Kil.
Torsdag: Dans på Fugik.

Och det där med dansen är jag lite orolig för.. Det är tydligen fortsättnings gruppen vi är anmälda till och det känns ju... sådär? Jag har ju inte dansat alls mycket. Jag får väl försöka iallafall, kommer nog inte att gå så bra i början. Hehe!

Kommer vara underbart att börja med handbollen igen. Jag har haft en månads uppehåll tror jag? Det skulle ju vara riktigt jävla surt om jag inte skulle vara helt frisk nu och börjar träna för tidigt. Jag har lite ont i halsen nu bara, men ja.. Det behöver ju inte vara på grund av körtelfebern. Hoppas inte det iallafall! :)


/E

Sunday

Helgen har varit toppen. Fredagen tillbringades hemma hos Fanny med skönt folk och massa dans! Det var riktigt kul att få glömma allt för en stund, kändes riktigt jävla underbart. Runt ett någon gång drog jag hem, det behövdes.. Hehe!

Igår var jag hos Elin i Skåre med några tjejer i klassen. Vi lagade mat, käkade godis och pratade i massor. Jag var väldigt trött och ville hem så då var Mattias så underbart snäll att hämta mig! Påväg hem ringer Elin och säger att jag ska komma till Fanny, och självklart. Jag var där ett bra tag tills jag gick med Sofie hem till hennes mormor.. Dit kom Petra, Fredrick och CO med MAX mat, riktigt gott. Dom tjatade med oss ut på en runda på Kil, hmm... En timme kanske det blev? Jaja, dom fick sin vilja igenom iallafall. När vi kom hem så slocknade vi väldigt fort och vi sov riktigt jävla länge, underbart.

När vi hade vaknat så åt vi godis, mums. Sen så ringde min mormor och undrade om jag ville med till Bergvik, och självklart! Jag köpte en vinterjacka, smink och smycken. Jackan var en grön/grå, vanlig dunjacka från Everest. Det är nog den jackan dom flesta kommer köpa i år, det brukar ju vara så med alla Everest vinterjackor. Men men, den var riktigt fin så det struntar jag i!

Nu ligger jag hemma i min säng och fryser som en jag vet inte vad. Jag väntar också på att simon ska höra av sig. Men jag undrar ifall jag verkligen orkar åka dit nu.. Det regnar ute och jag har ingen lust att gå eller cykla i det vädret. Jag tror han fortfarande spelar match så han kanske kommer hit sen om han orkar, annars får vi ta det under veckan :) Hihi, saknad person den där Simon Johansson!


/E

IDA TORSTENSSON

Idag hade vi som sagt världens mest ovärda skoldag? Fyfan. Ingen idrott, satt och pratade om ingenting på idrottsläran, 3h och 40min rast, 20min matte, skolkort? Hemma i kil klockan 5? Jag spyr på skiten. Haha! Efter skolan så kom Ida till mig, min gos. Vi pratade mest och promenerade en del! Får göras om, OFTARE.


Jag måste bara yttra mig om en sak.. Män är svin! Inte värt att vara ledsen, jag föredrar att skratta åt dreten instead, HEJA! Just nu ligger jag i min säng och smider onda planer, riktigt onda. Hehehe!

Sova kanske? Skola imorgon.. Två stycken, och båda är med Lena? Lite jobbigt. Men vi slutar iallafall vid tolv vilket är väldigt skönt. Ska nog gå en sväng på stan efteråt, möta upp Felicia kanske? Jaja, imorgon är imorgon och jag lever idag.

/E

Hårfärg

Jag tänkte att jag slänger upp en bild på nya hårfärgen innan jag tar natten. Fint eller fult? :)


Jag och världens goaste Lina Besseberg!

/E

Trött som faaaaaaaaaaaaan

Nu har jag suttit och dolat med alla bilder från idag. Hittade inte min USB-kabel så jag fick ta Felicias kamera och föra över mitt minneskort bara! En hel del bilder, riktigt roliga att kolla på en del också. Jag finner inga ord för hur nöjd jag är med klassen, och framförallt mina brudar!

Glömde berätta om mitt hår också. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Det blev lite röd/lila/brunt. Jag funderar på att slänga i en rödare toning om någon vecka kanske.. Hm, vi får väl se? Imorgon har vi skolkort också.. Känns sådär! Det som känns extra pissigt är att vi har det efter sista lektionen. Det kanske inte gör så mycket men vår sista lektion är typ min första? Vi har en sjukt ovärd dag imorgon..

Först har vi idrott och den får jag inte vara med på, hur kul? Efter det har vi idrottslära då vi bara sitter och pratar om roliga saker, ibland om doping. Och efter det har vi en håltimma på 4 timmar, tänk er? 4 jävla timmar ute på Hammarö. Så jävla ovärt. Sen efter det har vi matte typ en halv timme.. Efter det skolkort! Grymt seg dag. Tjejerna gör det värt att gå dit, helt klart!

Imorgon skulle jag varit med Ida egentligen men jag vet inte hur det blir med det.. Jag ska ju börja dansa nu igen.. Jag, Sofie, Bella och Signe! Och det börjar imorgon, men vi har inte anmält oss än? Heja! Men det brukar finnas gott om platser kvar där :) Det är nästan så jag hoppas att vi inte kommer med i denna gruppen för så MYCKET saknar jag min Ida Torstensson! Tur att jag träffar henne på fredag om inte annat..

På fredag ska jag hem till Fanny och umgås med mina gamla vänner (och nya).. Låter hemskt att säga "gamla" vänner men jag vet inte hur jag ska uttrycka mig. Vi är barndomsvänner och träffas inte på fritiden längre :/ Lite tråkigt tycker jag. Kommer bli så grymt kul att få va med dom, dalliden girls bland annat :) (L)

På lördag ska vi tjejer i klassen träffas, tror jag iallafall? Jag och Lina vill hemskt gärna se på filmen "flickan som lekte med elden", alltså tvåan på "män som hatar kvinnor". Jag älskar den filmen och hoppas på att tvåan är lika bra. Om inte resten av tjejerna vill hänga med så tror jag faktiskt att jag och Lina drar dit själva :) Mysigt. Hon är väl för söt den där Lina, så gooooo!

Nej nu får det vara nog, gud vad jag skriver! Jag skriver ju upp vad jag ska göra resten av veckan, hur kul att läsa egentligen?

/E

Vandringsläger!

Har varit på vandringsläger med klassen idag. Vi gick från skolan till något konstigt ställe. Hela 6,5km tror jag vi gick i skogen. Jag hade ju sköna brudar med mig så det var inga problem. Jag, Natalie, Camilla och Elin gick tillsammans, riktigt roligt faktiskt. När vi kom fram till stället så la vi oss i gräset och vilade ett tag. Vi fick även se när våran lärare Stefan demostrerade hur man sätter upp ett tält, väldigt lärorikt.. Efter det lagade vi mat i våra "stormkök", makaroner och köttbullar! Efter maten diskade vi och sen så gick vi på tipspromenad, inte så jätte kul? Vid halv tre blev vi hämtade med minibussar och vi fick sluta. Riktigt skön dag, fått röra på sig en del iallafall :)

Vi tog massa bilder också, men såklart så hittar inte fröken Emilia USB-kabeln, HEJA! Har städat hela mitt rum bara för att jag ska kunna hitta den, synd att jag inte lyckas. Får väl hoppas att den kommer fram senare!

Sen vid åtta ska jag ner och kolla på min träning. Vi har träning med Forshaga idag så det kan ju vara lite kul att se faktiskt.. Aja, nu ska jag fortsätta mitt letande :)

/E

Ja precis

Idag ska jag färga mitt hår. Frågan är, helbrunt eller rödbrunt? Jag kan inte bestämma mig. Lite panik! Skolkort på torsdag också, kul... INTE! Jag får väl vara glad för att mina BFID1 brudar är så goa iallafall, hihi.


Har bestämt vilken väg jag ska gå nu. Det kommer gå bra Emilia, du är stark...

Mer får ni inte veta, vi ses i ugnen. HEJ


/E


It's all over now.

Jag finner inga ord. Jag vet knappt själv vad som hänt den senaste veckan. Det enda jag vet att jag mår sämre än någonsin och att jag ogillar situationen. Men vem vet, det här kanske är bra.. På något sätt iallafall? Det måste ju finnas ett litet jävla sätt som detta kan vara bra på? Jaja, jag orkar fan inte bry mig mer känns det som. Jag är otroligt glad för att jag har mina tjejer iallafall, dom löser det mesta.

Borde hoppa in i duschen nu egentligen, men jag orkar inte. Det är väl typiskt? Pappa kommer och hämta mig om någon timme. Då tänkte jag kräva lite chinese food av han, bra tröstmat. Ikväll ska jag sammanstråla med Signe, det känns bra. Lite mer tröstmat då kanske? Det gillar ja.

Hejs!


/E

Friday night

Ikväll har jag varit en underbar dotter (igen..) och städat pappas lägenhet. Nu är den kliniskt ren och det känns bra. Man blir nästan lite stolt när man gjort något så duktigt på en fredag kväll? Jag åkte iallafall hem till Kil vid halv tio någon gång. Jag behöver kläder och lite grejer tills imorgon så kände att det var lika bra att åka ikväll istället för fram och tillbaka imorgon. Tänkte gå och sola imorgon, färga håret om jag hinner också. Ojoj, häcken full imorgon!

Nu ska jag se klart Pirates of the Carribean, och sen sova hade jag tänkt. Vi hörs nog imorgon!


/E

Hehehe

Ett par jeans från MQ
En tröja från MQ
Ett linne från Lindex
Två halsdukar från Glitter
fick jag med mig hem idag.

När jag kom hem från Bergvik så var Felicia hemma. Vi tog bussen in till stan och käkade pastasallad på Waynes! Efter det så kom pappa och hämtade mig och så åkte jag till Ludwig. Var där i en timme typ, hämtade kläder osv. Tog bussen hem vid halv sex och nu ska jag sova eller nåt.

Vill bara säga att, Vi ska klara det här! Hej


/E

Tack

Jag skulle vilja tacka mina underbara vänner för dom senaste dagarna. Sofie, Signe, Fia och Elin! Jag vill även tacka mina andra underbara tjejer i bästa BFID1. Utan er så skulle allting varit så himla mycket svårare. Tack för att ni finns!

Jag firar min lediga dag med shopping. Jag ska snart ta bussen till stan och sen vidare till Bergvik för att möta upp min gosiga mormor. Hon är att bra hon. Det här är en bra dag, det känner jag på mig. Inget ska få förstöra den, bästa dagen på länge.

Ikväll ska jag träffa min pojkvän, tror jag iallafall? Jaja, vi får väl se hur det går. Bäst är han, oavsett vad som händer..


/E

Sämre än sämst.

Körtelfeber på all denna skit? Hur mycket sämre kan det bli? Ingen träning på ytterligare några veckor. Det här gillas inte.


/E


:/

Jag har aldrig vart så kär som jag är nu. Jag har aldrig vart så besatt av en person tidigare. Jag har aldrig älskat en kille på samma sätt som jag älskar dig. Jag har aldrig gråtit så mycket på så kort tid för en kille förut. Jag har aldrig tidigare känt att jag duger som jag är, förutom när jag är med dig. Du är personen jag sist på jorden vill mista. Ludwig!


/E

SÄMST

Ja, dagen har varit sämst. Hoppas på en bättre dag imorgon. Imorgon får jag träffa mina efterlängtade tjejer och det gillas. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sura för att kollplatsen inte funkar. Hejdå!

/E


Jani

Idag har jag tänkt mig att vara en underbar dotter faktiskt. Ska faktiskt hjälpa mamma att städa lite så hon blir glad när hon kommer hem från jobbet. Efter det ska jag ta mig en lång dusch! Därefter åker jag nog ner till mormor och äter lite, och sen ikväll ska jag åka till min Ludwig.

Har en jävla pain i ryggen idag så är inte på blogg-humör, hehehehe


/E

Jagärenkärtjej

Känns som jag kan börja grina när som hellst, så mycket saknar jag Ludwig... Men ändå så träffade jag honom senast igår? Något fel måste det ju vara på mig. Det rann faktiskt en tår ner från min kind förut hemma hos Fia, haha.. Idag är en nog en sån dag som jag är fruktansvärt känslosam. Som tur är så kommer han hem imorgon, då ska jag åka dit. Fast ja, han kommer hem imorgon kväll så jag har ju några timmar på mig imorgon att sakna honom också!

Utöver att jag saknat min pojkvän något så innerligt så har min dag varit väldigt bra. Först hade vi ju som sagt engelska och arbetssätt och lärande ifrån 08.30 till 12.05. Efter det slutade vi. Jag och Natalie följde med tjejerna till matsalen och åt lite innan pappa hämtade oss för att skjutsa in oss till stan. Jag hittade mig till slut en väska på Åhlens för bara 400:- kronor! Helt okej pris faktiskt. Natalie hittade sig två tunikor och en kofta. Vid redan två satte vi oss på bussen för att åka hem. När jag kom hem så la jag mig och sov tills klockan sju ungefär, hur skönt som hellst. Vid halv nio så åkte jag, Sofie, Bella och Linnéa hem till Fia. Vi låg i soffan och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi kollade också på en film, Terminal eller något hette den. Jag har sett den tillsammans med Ludde en gång tidigare så det var lite seg att se igen faktiskt. Vid tjugo i ett så kom Sofies pappa och hämtade oss. Nu ligger jag hemma och har nyss tvättat bort smink och borstat tänderna. Jag är sjukt trött och ska sova länge imorgon. För mig så var detta en perfekt fredagskväll faktiskt, en sån här kväll behövdes! :)

Nu tänkte jag faktiskt ta och stänga av datorn och sen sova.. Vi hörs imorgon, om jag är på blogg-humör!
Hey

/E


Yes, done!

Det känns rätt gött att ha uppsatsen klar nu iallafall, så slipper jag oroa mig för den senare. Den ska inte vara inlämnad förens på tisdag så jag var ute i god tid, bra jobbat Emilia! =)

Jag har städat mitt rum också, känns som jag gör det varje dag? Eller ja, det gör jag ju. Jag är expert på att smutsa ner men jag klarar inte av att leva i skiten, jobbig kombination faktiskt..

Imorgon har jag två lektioner, Engelska och Arbetssätt och lärande. Jag slutar vid tolv, då åker jag och Natalie in till stan för att luncha och kolla kläder! Härlig fredag.

Nu ska jag sätta på One tree hill, love it!


/E

Thursday!

Imorse var det väldigt jobbigt att gå upp. Jag hade mycket mycket hellre legat kvar och myst med älskling hela dagen! Tyckte faktiskt lite synd om han när han fick gå upp vid sju och sen åka hem, men det var ju hans val att inte åka till skolan så, haha! Dagen har iallafall varit helt okej.

Vi började med idrott, då tog jag, Elin och Sandra en promenad till Mörmo och tillbaka. Efter det hade vi idrottslära då vi kollade på en film:

"Guld! - Till vilket pris?"
Det var en dokumentär som handlade om hur väldigt unga barn ifrån Kina blev pressade för att bli topp-drottare. Det var faktiskt inte så kul att se! Det var ett inslag om när 4-5 åringar övade gymnastik. Dom var sjukt duktiga! Hemskt att se hur så unga människor pressas så hårt.. Kina är sjuka när det gäller doping också. Klart doping-mängden ökar om man blir så pressad?


Efter idrottsläran drog jag och Elin in till Skoghall för att äta. Hon åt en kebab pizza och jag en kycklingrulle, som inte var allt för god. Mätt var jag också, så ett helt onödigt köp! Vid 12 hade vi svenska. Lektionen gick väldigt snabbt. Jag gillar faktiskt läraren, Ulla-Karin eller Ullis som vi kallar henne. Elin hittade ytterligare ett fint namn till henne idag som hon råkade säga när hon ropade på henne, hehehe! Bra jobbat Elin.

Vi slutade vid 13.00! Då gick vi brudar ner till Skoghall för att ta bussen därifrån. Väl i stan så kollade vi i lite affärer i väntan på våra bussar. När jag var påväg till bussen så mötte jag Ida, glad blev jag. Vi tog en promenad till bussstation där våran buss väntade. Det var kul att få träffa henne, för längesen sen nu.

Nu ligger jag hemma och ska skriva en uppsats om mig själv, eller ett "självporträtt" som Ullis kallar det. Det ska vara en liten uppsats om oss själva på ca. 2 sidor. Det kan väl inte vara så svårt att få ihop? Eller? Nåväl, nu ska jag ta tag i skrivandet.


/E


Ja precis

Helt sjukt hur trött man blir efter en skoldag! Nu blir det att sova några timmar.. Sen ska jag plugga (om jag orkar..) OCH SEN, kommer min älskling :):):)

Orkar inte blogga? HEJ

/E


DON'T WANT TO

Imorgon ska jag ta blodprov för körtelfeber och B12-brist! Jag är nervös faktiskt, även fast jag tagit 10983764 stycken blodprov den senaste året.. Blä! Jag gillar det inte faktiskt. Sist så körde hon på labbet in nålen jätte långt och typ rotade runt för hon hittade ingen blodåder, jippie! Jaja, smällar man får ta. Vill inte ha körtelfeber bara.. Får panik om jag inte får börja träna snart. Får ju inte ens va med på idrotten eller nåt isåfall? FYFAN. Jag kommer ju inte ens få va med på seriepremiären isåfall.. DÖDÖDÖ!



Idag klippte jag topparna iallafall. Det blev jätte kort kändes det som. Men det är väl bara att vänja sig, det växer väl ut igen om ett tag. HOPPAS JAG! Det kanske inte syns så mycket på bilden men den är tagen efter klippningen iallafall..

Nej nu måste jag sätta på One tree hill innan jag avlider av abstinens, sen nanna!

/E


Kastanjevatten

Idag har jag ÄNTLIGEN köpt kastanjevatten. Det var verkligen lika bra som jag hade hoppats på! Det gav en fin och naturlig färg. Detta är ju verkligen en bättre alternativ än att springa och sola solarium varje dag? Både hälsosammare och billigare. Man dränker bara en bommulspad med vattnet och drar på önskat ställe (jag har det bara i ansiktet) men det går att ha det överallt på kroppen. Se bara till att smeta ut det ordentligt så det inte blir några fläckar eller linjer. Det går lätt att tvätta bort med tvål och vatten. Det är verkligen något jag kan rekommendera. Kastanjevatten finns på Kicks och Åhlens och man får flaskan för 70-90kr!



/E

 


GAY BLOGG

Igår när jag skulle blogga så gick det inte eftersom själva sidan BLOGG.SE var ur funktion! Så det var faktiskt inte mitt fel, haha! Jag blev faktiskt rätt så sur då..

Idag har jag iallafall klippt mig, det blev helt okej!
Imorgon ska jag ta blodpron, känns mindre okej!
JAG SAKNAR LUDWIG SJUKT MYCKET, DET KÄNNER HELLER INTE OKEJ!
 <3


/E


RSS 2.0