Hur mycket vore inte det håret då?!?!?


23:44

Har spenderat min lördagkväll hemma hos Linnéa tillsammans med tjejerna. Nu ska jag och självaste Bella snart dra oss hemåt (och förhoppningsvis göra Kil i Dellans bil, wiho!!!) Haha...

So true

Precis som det står på startsidan;
Man kan ju inte låta bli att längta efter sommaren när man ser denna klänning.



Shopping

Tröja MQ 399:-
Jeansskjorta Gina Tricot 199:-
Jeansleggins Vila 329:-














14:02

Precis kommit hem från stan och skolan. Hade prov på morgonen och sen förberedelser inför redovisning i engelska. Vi slutade vid tolv så då hämtade pappa mig och så åkte vi och lunchade, Nya Peking blev. Jag har en stor passion till kinamat måste jag säga, bland det godaste som finns faktiskt.

Nu ska jag göra mig iordning lite och sen åka in till bergvik med mamma!
:)

Inte okej, INTE OKEJ


Avslutar min onsdag med dessa, enjoy

Peter Jöback- Decembernatt
Michael Bublé- Cry Me A River
Michael Bublé- Everything
Michael Bublé- Home
David Gray- Sail Me Away
Fugees- Killing Me softly With His Song
Owl City- Fireflies
Owl City- Vanilla Twilight
Tran- Hey, Soul Sister
The Kooks- Seaside
Muse- Uprising
Muse- Supermassive Black Hole
Kent- Utan Dina Andetag
Kent- Blåjeans
Kent- Columbus
Kent- Töntarna
Håkan Hellström- Nu Kan Du Få Mig Så Lätt
Håkan Hellström- För En Lång Lång Tid

Ja, titt vad man hitta när man jobbade med bildprojektet i skolan!











22:31

Dagen har gått åt till att plugga till ULS provet och även träna lite. Eftersom jag fortfarande är hängig så tränade jag hemma istället. Körde ett bålpass, otroligt skönt! Jag kan ju säga att jag ser fram emot i helgen och ledighet som fan, eftersom den nästkommande dagen kommer enbart bestå av plugg och även då ett prov på fredag. Som tur är slutar vi vid 12 och det ska jag fira med lite shopping hade jag tänkt. Ett par gråa jeans och ett par till lackleggins skulle jag behöva, men vi får väl se hur det blir med det, man hittar ju alltid annat än vad man tänkt sig! Skulle vilja ha skjortor, underkläder, toppar, jeans, skor i massor, ja ni fattar? Vi får väl se vad som inhandlad helt enkelt!
Peace
Peas
Pis

Jag har det bra, mitt liv rullar på.

Har spenderat dagen i soffan framför dator och tv. Känner mig faktiskt mycket piggare idag än igår så det känns härligt. Imorgon måste jag plugga som en idiot; matte, ULS, data och jag vet inte allt. På torsdag ska jag på stan med mamma efter skolan så hinner inte plugga så mycket då til ULS provet som är på fredag. Men det känns som man redan kan det mesta, förutom att jag inte kan beskriva massa fallbeskrivningar, men det får mamma hjälpa mig med! Ska kolla efter lite skidkläder på torsdag då jag växt ur alla mina. Börjar längta mer och mer till branäs, känner verkligen att jag kommer behöva att åka iväg och unna mig lite en helg. Vem gör inte det efter 9 veckors hårt slit i skolan? 

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning så jag kan inta soffläge resten av kvällen också.
Puss

14:17

Är hemma idag igen, hade jätte ont i öronen imorse. Men imorgon måste jag faktiskt iväg. Ska även försöka träna lite imorgon, blir tyvärr en lugn träning för min del i så fall. Idag ska jag i alla fall fördriva tiden framför massa filmer tillsammans med mamma som sitter bredvid och pluggar! Har faktiskt hjälpt henne lite med skolarbetet. Hon vill veta "Varför bildas det grupperingar i umgängen och skolklasser?" Och jag svarade att det mest berodde på status; vilket lag man spelar i, vilken familj man växt upp i, hur mycket man står upp för sig själv osv.

Är sjukt sugen på kinamat också, fast inte den från Kil för den uppskattas inte. Jag vill ha från Nya Peking eller den från Arvika, mumsfillibabba! Men jag får väl fortsätta att drömma mig bort, brukar ju vara rätt bra på det. Sitter och kollar på Björn Gustavssons livsverk nu och den killen kan man ju faktiskt inte sluta drömma om, vilken kille!

02:34

Har ni också varit med om när man känner en känsla man inte riktigt kan sätta finger på? I detta läge är jag nu. Finns en person som förstår mig till hundra och faktiskt gör mig glad just nu. En som man kan sitta och driva och skratta tillsammans med. Och oj, vad fin han är! 

Nu ska jag somna in till "hey, soul sister" och försöka bli frisk.


Jag har som många andra;

Skänkt pengar till Haiti och det känns riktigt bra. Eller ja, någorlunda, jag har ju i alla fall bidragit med något.

SMSA
Haiti100 för att skänka 100:- eller
Haiti50 för att skänka 50:-
till 72955

SNYGG?!?! Vad händer med världen?


Som Victoria, vilken hit!


Enjoy my playlist

http://open.spotify.com/user/eeemiliaaaaa/playlist/2bZmdVd9lSeuY9oZB6bV9Z

18:31

Fortfarande sjuk, stannade därför hemma från skolan idag. Ligger efter mycket i datakunskapen så det känns faktiskt lite surt. Imorgon ska jag försöka pallra mig iväg i alla fall, vi får väl se hur det går! Jag har i alla fall spenderat min dag i sängen, sovit och kollat på tv bara. Kvällen ser ut att bli likadan, tvtittande och sova. Behövligt! 

Längtar till träningen något så förbannat också, jävla sjuka.

Lite äcklig bild, men precis så jag känner mig. Hoppas alla sover gott inatt, men det vet jag i alla fall att jag inte kommer göra.


Dagens räddare i nöden, perfekt för halsont!


Helt okej go katt också


Knark?


22.09

Efter två veckors mensvärk som har kommit och gått, har den äntligen kommit. Och nu såklart, så är ju mensvärken 10 gånger värre också. Usch och fy och blä. Huvudvärken blir ju inte bättre den, hade så ont så jag höll på att spy förut. Hade ont och mådde illa vad jag än gjorde, gick inte ens att sova. Jaja, inte lätt att va tjej inte! 

Imorgon är det fredag och det känns ganska så underbart faktiskt. Har inga planer ännu och det känns också bra, för en gångs skull. Tänkte ta en hemma kväll imorgon och försöka hämta mig och bli frisk, helt och hållet. Fast man vet ju aldrig vad kvällen kan bjuda på!
Nu är det läggdags småbarn, peace out!

Inte en bra dag idag

Humörsvängningar och hormoner hit och dit, extrem huvudvärk, förkyld och trött. Allt detta negativa och en heldag i skolan kan inte sluta bra, och det gjorde det inte heller. Fick lite damp på Claesson och Jakob på slutet, eller i alla fall på Jakob som försökte rätta mig och Claesson som faktiskt räknade rätt... Matte kanske inte var det skönaste ämnet i slutet av dagen. Men förlåt Jakob, du vet att jag inte är en grinpelle egentligen!

Efter skolan tog jag bussen hem och sen vidare till ungdomsmottagningen, fixade lite recept osv. När jag väl kom hem så åt jag mat med mamma. Nu ligger jag i sängen med världens huvudvärk (trots en treo) och ska försöka sova lite. Tyvärr känner jag att jag måste skippa träningen idag, hade tänkt att köra lite styrka på 3k men icke.
Lägger ut lite bilder från skolan snart också, vi håller på med ett roligt film/bild projekt! :)

Tydligt att mina föräldrar inte lyckades med detta!


Kan man blir onyttigare än självaste Emilia Berglund?

Dagens intag av socker;
Choklad
Milkshake
Muffins
Bullar
Knäck


Fast min milkshake är ganska nyttig; hallon, björnbär, jordgubbar, glass och mjölk + lite, LITE socker. Jag kan ju säga att när jag kommer in i en sockerberonde period så är det inte roligt här hemma, får jag inte socker så blir jag världens hagga enligt mamma. Direkt hon försvann ur hemmet gick jag och rotade i frysen. Jo, vad hittar jag? Knäck, bullar, muffins, vaaaad ska man välja? Äsch, vi kör all in! Jag kan ju säga att jag kommer behöva träna ikväll och framöver som jag börjat äta..

Vad kvällen bjuder på;


Right here, right now




Sjukstuga

Inatt var en väldigt jobbig natt för min del. Har legat och kallsvettats och vänt mig om konstant. Har nästan inte sovit någonting så när jag vaknade vid 6 imorse så kände jag att jag inte skulle orka med skolan. Jag gick upp och tog tempen också, hade 38.1 bara men inte fan mådde jag bra. Tredje morgonen i rad nu har jag vaknat med kraftig huvudvärk också, vad är detta? Jag har i alla fall proppat i mig lite tabletter och känner faktiskt inte av någon feber just nu. Tänkte att jag skulle ta tag i lite städande av mitt rum, dammsuga och byta påslakan osv.

Det enda jobbiga med att vara ensam hemma när man är hemma och är sjuk är att det inte finns någon hemma och lagar mat. Jag själv har ingen ork till det så jag kommer nog leva på mackor och oboy tills ikväll. Någon som är förvånad över mitt matintag? Nej skulle inte tro det. Inte ofta jag sköter maten på rätt sätt, och när jag väl "tror" att jag äter bra så är det alltid dålig mat jag äter. Keep up the good work Millan!

Jag hade sett fram emot en hård träningsvecka men det verkar det inte bli något med, i alla fall inte idag. Har match till helgen så känner att det är dags att man måste börja komma igen med tränandet (tränade en gång förra veckan bara, var förkyld). Men man lever bara en gång, så varför ska man bry sig om det inte är skadligt? Nej kanske inte riktigt så men... ja, ni fattar!

En till sak som jag måste ta tag i är anatomin tills imorgon också. Måste sitta och nöta in alla muskelfunktioner tills imorgon, någon som kan alla redan BFID1? Lyllo den i så fall. Nej nu måste jag rappa på lite om jag ska få ro till att plugga.

Puss!

Johan Falk Vapenbröder

Johan Falk filmerna är bra utav en orsak, Joel Kinnaman. Nej okej, kanske inte riktigt... Men inte fan är självaste Johan Falk en bra skådespelare? Nej dra på trissor vad usel han är. Fast jag har ju som sagt inte så många söndags-sysslor så Vapenbröder är väl en helt okej film att se på.

Imorgon är det skola igen, börjar 9 och slutar halv 5, vilken dröm må jag säga. Bara tråkiga lektioner också. Det enda positiva är väl att man får träffa klassen och framförallt mina favorittjejer. Hihi.

Nu ska jag se klart filmen.
Peace läsare

Kan man göra annat än att sakna det blonda håret?


18:43

Långa inåtföraren, halvhinniga muskeln, flundra muskeln, inre breda lårmuskeln, raka lårmuskeln, stora sätesmuskeln + funktion osv osv osv, vem orkar? Helt seriöst...

Inte okej, INTE OKEJ


Snabba Cash; vilken film, vilken man!



14:24

Har varit iväg och dömt lite matcher, money money. Nu vankas det städning och dusch. Sen ska jag sova litegrann för att sen göra mig iordning och åka in till stan på bio. Ikväll ska vi se på Snabba Cash. Undra hur mycket jag kommer dreggla framför Joel Kinnaman? En riktig pudding! Lite jobbigt att jag är förkyld bara, huvudet värker och det svider i ögonen. Usch och blä..

Over and out

It's a start of something new

Det var ett himla velande på bloggbyte nu tycker jag. Men jag har beslutat att jag vill vara kvar på blogg.se eftersom jag trots allt har skrivit 300 inlägg på just denna bloggen. Det känns dumt om det skulle komma till spillo och aldrig kunna läsas igen? Dessutom kan man göra finare designer här, även om inte jag kan göra speciellt fina.

Så nu är det alltså denna blogg som gäller igen. 
Nu ska jag lägga mig, en lång dag imorgon.
Puss allihopa!

Bye bye

Lägger ner detta, kanske bättre att fokusera mer på det verkliga? 
Peace

Att jag aldrig lär mig

Börjar tröttna på mig själv nu. Att jag aldrig lär mig. Kanske på tiden att ta hand om de chanser man får? En dag står man där tomhänt istället, en dag som denna. Men jag klagar inte, livet är full av chanser och möjligheter, man måste bara lära sig att ta vara på dom. Right?

Time to be brave.
Sleep well.

Inte okej


Mina allra bästa tjejer, kärlek till er!


17:28

Dagens humör: Hm, stessad (för ingenting) typ.

Dagens mående: Trött, trött trött. Sova?

Dagens borde: Träna kanske?

Dagens frisyr: Plattat hår och uppsatt

Dagens klädsel: Jeansleggins, oversize t-shirt och adidaströja

Dagens planer: Träna, sova? Och typ, köpa godis?

Dagens vill ha: Värme och en egen lägenhet, men annars har jag redan fått det jag vill ha, det vill säga två par jeansleggins, två tröjor och två leggins.

Dagens längtan: Närhet, trygghet

Dagens fundering: Is it worth it?

Dagens beroende: Ganska obviously, godis!

Dagens tråkigaste: -20 grader, egen träning...

Dagens tidning: No one

Dagens låt: Goo Goo Dolls- Iris


02:19

Har återigen spenderat min kväll i slalombacken med sköna typer. Åkte mer idag än igår, massa springandes upp för backen gjorde att det blev ganska så varmt. Då satte man sig och vilade när man kommit ner och då började man frysa som en idiot istället. Åkte hem runt halv elva och har spenderat resten av kvällen i soffan framför massa spökprogram på tv4+. Inte min grej de där faktiskt, man börjar ju tänka efter en hel del.


Monki

För de som undrar har jag köpt min klänning som jag hade på mig på nyår på Monki. Jag var tydligen fjantig för att jag inte har berättat det tidigare. Men jag har faktiskt glömt bort att berätta det, har ju faktiskt inte bloggat så mycket på sistone. Men nu vet du som undrade!


Nu gick det, wihooo


Caroline winberg

Vouge, Victoria Secret, Versace, Armani, Dolce & Gabbana, Cholé och Valentino...
Good work swedish beautiful girl

Spontan lördagskväll

Fick idén att åka till slalombacken och åka lite pulka förut. Pratade lite med Fredrick och vips så var vi ett gäng på tio personer som var igång och åkte. En del är ju lite galna måste jag säga, typ Fredrick och Crille... Jag åkte bakom Fredrick på boben en gång ner för nästan hela stora backen och gud vad det gick. Dum som han är skiter han i att bromsa och vi åker rätt upp i snövallen in i skogen, in i träden, och där ligger jag i den höga snön, med en bob och en Fredrick på mig. Roligaste på länge. Riktigt synd att det ska vara så kallt bara, jag kan ju säga att jag spendera mestadels tiden inne i Johans varma bil. Det åkte både bob, pulka, tefat och skidor bakom Fredricks bil, en vända låg till och med Fredrick uppepå hans bil i ett enda sladdande. Kvällen bjöds på väldigt många skratt och kraschar, sjukt kul. Fler spontana kvällar behövs!

Filmade en del kraschar också men tyvärr så filmar min mobil i mp4 format och det funkar inte att lägga upp på bloggen. Haha, riktigt roligt att se hur idioterna slår sig gång på gång.

Nu är jag helt genomfrusen och ska snart försöka sova tror jag.
PUSS

Cred till victoria secret fashion show 2009


17:19

Vet en sak som jag ska göra 2010; ta så jävla mycket bilder.
Borde nog införskaffa en ny, bättre kamera? Då kanske det skulle vara lite roligare att ta kort faktiskt. Finns ganska många tillfällen där man saknar bilder ifrån, inte kul.

Vet en till sak som jag ska göra 2010; ha roligt och inte tänka efter så himla mycket.
Jag har insett att man har så jävla mycket roligare då. Inte sant?
Börja bli lite mer spontana och galna, eller hur Linnéa?

Men nu ska jag ta tag i saker och ting och samtidigt kolla klart hockeyn, pz

Det är vännerna som lyser upp när resten av världen slocknat


14:00

Nu har jag precis vaknat.. Somnade runt fyra, halv fem inatt. Inte det roligaste. Låg och kollade på något hajprogram halva natten, lättroad? Ska i alla fall och och hämta BK mat med pappa snart, fyfan vilken bra start på året. Sen ska jag kolla på hockeyn, färjestad-djurgården. Kvällen hoppas jag att den ska spenderas med underbara BFID1 :) men grums är ju lite svåra som sagt, hihihihi


2010

Min nyårsafton kunde varit ganska så mycket bättre. Hemma hos mig hade vi det jätte trevligt. Vid tio drog vi till hammarö på fest men där blev vi inte långvariga, vi tog istället bussen in till stan och firade tovlslaget på torget. Jag mådde inte direkt bra, lite snefylla och hur många minusgrader som hellst är inte min grej... Slutade med att mina vänner bara försvann och att Petra, Fredrick o co. åkte med mig hem en sväng. Sen åkte vi hem vidare till kil, men då var jag inte längre taggad så jag åkte hem och la mig istället. How fun? Det kan ju bara bli bättre i alla fall.

Vet också vad jag ska fokusera på nu istället för det jag tidigare gjort. Behöver inte allt som är så himla komplicerat. Kanske bara bra att vara lite självisk i vissa tilfällen, eller?

Ska försöka värma mig lite nu och sen ska jag göra mig iordning.
=)

RSS 2.0