School!

Jag är redan trött på skolan, lite jobbigt faktiskt! Tur att jag hamnade i världens bästa klass, med VÄRLDENS BÄSTA BRUDAR! Det känns faktiskt riktigt bra :)

Jag kom iallafall hem för ett tag sen. Då åt jag lite godis och väntade på mamma. När hon kom hem så lagade vi mat och satt och prata ett tag. Samtalsämnet var skolmat, blä.

Har tänkt att ta mig en tupplur nu faktiskt. Sen ska jag fixa lite musik till mobilen. Efter det ska jag kila ner till min träning och prata lite. Saknar handbollen! VILL BLI FRISK NUUUUUU

HEJDÅ

/E


Sleepy sunday

Hittils idag har jag inte gjort ett dugg. Riktigt skönt faktiskt! Nu ligger jag i sängen och ska snart hoppa in i duschen. Funderar på att färga ögonbrynen och göra en ansiktsmask också! Efter det ska jag pröva lite kläder och fixa i garderoben. Vid fem kommer min älskade hit. Då ska vi kolla på High School Musical, haha! Han har aldrig sett en sån film så jag tyckte att det var dags nu, haha. 

Jag behöver mat också, och godis vill jag ha. Någon? Laga mat? Köp godis? ÅT MIG, NÅGON?!

/E

Bilder från lägret















/E

Vecka 35!

Måndag: Jag blev sjuk på söndagen så jag fick inte gå till skolan på måndag. Orkade inte heller för den delen även fast jag ville! Jag låg hemma och kollade på One tree hill och tyckte synd om mig själv. Jag var även nere på vårdcentralen för att ta halsprov! Jag fick pencellin och åkte hem och sov.

Tisdag: Fortfarande sjuk! Ingen feber men jag fick inte gå till skolan. Jag låg även då hemma och kollade på One tree hill och tyckte synd om mig själv..

Onsdag: Jag drog till skolan. Det var en soft dag med slappa lektioner! Jag var hemma vid fyra tiden och på kvällen kom Ludwig hit. Vi kollade på "Män som hatar kvinnor" och sov.

Torsdag: Jag och Ludwig åkte till skolan på morgonen. Han till Walthers och jag till HUC! Jag mötte upp resten av klassen i klassrummet och vid nio åkte vi till Stenudde på läger. Det var hur kul som hellst faktiskt! Idrottstreorna bjöd på nollning vilket var riktigt kul. Vi hade andra aktiviteter också med våra mentorer. Kvällen avslutades med tacos och filmen "Män som hatar kvinnor" (igen). Jag kände mig sjuk och gick och la mig vid halv tolv medans resten av klassen var uppe och härjade till 3-4 på natten. Det gjorde mig inte ett dugg faktiskt.

Fredag: Vi väcktes tidigt för att äta frukost. Därefter städade vi och körde tipspromenad! Mitt lag kom tvåa (ett poäng efter vinnarna). Vi fick en påse med dumleklubbor att dela på, vilket pris! Vi lunchade och sen åkte vi tillbaka till HUC då vi slutade. Jag åkte hem och var hemma vid tre tiden. Jag sov några timmar, gick upp och duschade och sen kom min Ludwig! Vi kollade på "Happy Gilmore" och O.C. Vi myste och sen somnade vi tillslut.

Lördag: Vi vaknade vid elva. Vi satte på O.C. och myste galet. Vid halv två gick vi och åt pizza, tjocka som vi är! Därefter gick vi hem igen och kollade på ytterligare ett O.C. avsnitt! Vid fem följde jag honom till tåget och vi pussades hejdå. Jag gick hem igen och åt och sen duschade. Vid åtta drog jag till Sofie min pingla. Vi åkte sen till Tutten och sen vidare till Mattias. Det var kul att träffa dom igen, det var riktigt längesen. Vid tolv åkte jag hem och nu ligger jag här och dricker honungsté (jag hoppas på att min förbannade hosta ska gå över...)

Nu tog jag igen lite av det jag missat att skriva!
Vi hörs imorgon :)

/E


Okej! Jag ska skärpa mig

Jag lovar nu att jag ska skärpa mig med uppdateringen eftersom det klagas.. Men det känns som jag inte skriver nåt vettigt? Känns som jag bara skriver om hur glad jag är, eller att jag är sjuk, eller att jag ska va med min pojkvän. Hur kul är det att läsa varje dag egentligen? Haha! Ska försöka bättra mig med både uppdatering och innehåll :)

/E

Fail

Det där med mycket bloggande blev det inget med! Har mått sämre idag igen så har mest sovit..  Ska lägga mig tidigt idag faktiskt. Måste bara duscha och fylla i lite papper som ska med till skolan imorgon. Hoppas jag är piggare imorgon än vad jag är nu. Annars går jag ändå!

Jag bloggar igen när jag känner för att blogga och har något att blogga om ;d

/E

Panik!

Jag har sån fruktansvärd panik.. Det känns som jag missar hur mycket som hellst i skolan nu! Det är ju dom första dagarna som är viktigast, blä. Imorgon kommer jag säkert va helt udda när jag kommer för jag har missat så mycket, inte så kul faktiskt.

Nu ska jag plocka upp på mitt rum lite och sen packa inför lägret på torsdag.
Kommer inte på något annat sätt att fördriva tiden på faktiskt, HEJ!

/E

Good Night!

Nu ska jag snart sätta på One tree hill och försöka sova efter ett avsnitt! Jag behöver sova för att kunna bli frisk.. Jag har som vanligt ingen fantasi men ska försöka förbättra den tills imorgon då jag har tänkt mig att blogga en del. Men man vet ju aldrig med mig.. Jag kan ju ändra mig?

/E

INGEN RUBRIK, DÅLIG FANTASI

Jag tänker inte sitta och skriva ett "förlåt för den dåliga uppdateringen, jag lovar att bättra mig-inlägg". För det har faktiskt varit riktigt gött att inte skriva på en hel jävla vecka! Jag har haft en jätte bra vecka.

Jag har vart i skolan och träffat min nya klass, som faktiskt verkar vara riktigt bra! Det känns jätte bra. Jag har bra mentorer och tror jag har ganska bra lärare också. Utbildningen verkar super kul och som det känns nu så ser jag verkligen fram emot dessa 3 år, (även om jag inte alltid kommer känna så, så tror jag faktiskt att detta kommer bli riktigt bra). Mitt schema är riktigt soft faktiskt. Nackdelen är ju att det är så dåliga bussförbindelser från hammarö, så det kommer ju bli så att dom dagarna man slutar tidigt så kommer man komma hem sent ändå.. Lite osoft kanske, ja!
 


Vi läser svenska A, engelska A och matte A nu i ettan. Eller ja, det är dom
som är dom tråkigare och "plugg-ämnena". Vi har dessutom datakunskap,
fritidskunskap, arbetssätt och lärande och idrott (både fysiskt och teoretisk).
Dom ämnena känns ju lite roligare faktiskt. Vi har det mest slappa schema
av alla BF klasser, vilket känns gött! =) Detta ska nog gå vägen!

Idag var det aktivitetsdag med idrotts- ettorna/tvåorna. Jag hade verkligen sett fram emot det eftersom det är en sån dag man lär känna klassen! Men igår blev jag sjuk. Dagen avslutades med en svullen hals, migrän och 40 graders feber.. Fy! Idag har jag fått pencellin iallafall, jag hade tydligen en halsinfektion.. Jag hoppas jag är frisk imorgon så att jag kommer iväg till skolan på onsdag! På torsdag ska vi på läger med klassen och idrotts trean (tror jag iaf?!). DÅ MÅSTE JAG VARA FRISK! Om man missar det så missar man ju en hel del, då kommer man få det svårare att komma in i klassen och det vill jag ju inte!

Nej nu ska jag kolla runt lite kläder på internet,

/E


Härligt

Härlig träning idag. Idag började det på riktigt igen kändes det som. Det var många på träningen och vi körde boll HELA träningen, WOW! Det var längesen kan jag lova. Fast jag saknade faktiskt fysen och cirkelträningen.. Haha. När jag kom hem så mötte jag mamma i dörren som skulle upp och powerwalka på höjda. Och vet ni? JAG FÖLJDE MED. Jag joggade en del också. Dock så blev det inte så långt med alltid något. Vi tog 2,5km och sen så ville jag gå mer så vi tog ett varv på ettan också, gött!

Nu har jag ätit och duschat. Ska snart sätta mig på cykeln till Ida! Underbart.
Ha det så bra ikväll, för det ska jag ha :)

/E

Pain!

Jag åkte till Ludwig igår istället. Han frågade om jag kunde komma till han istället för han ville så gärna se golf finalen på tven. Och snäll som jag är, gör jag vadå? Jo, åker dit! Vi köpte vattenmelon och annanas och kollade på friidrott när jag kom dit. Dock så åt vi knappt någon vattenmelon för att den var dålig, den var så där mjölig. Inte så gott faktiskt. Sen vid halv nio började golfen. Då bosatte vi oss i soffan och båda somnade efter några timmar.. När det är slut vid 1 går vi och lägger och i sängen istället. Jag somnar typ direkt, och vaknar av att jag har ont i ryggen på morgonen. Inte skönt!! Jag tror jag låg konstigt eller så passade inte den sängen vi sov i bra för min rygg, haha. Fast det börjar bli bättre nu som tur är. Ludde körde hem mig till pappa och sen så åkte jag till Kil vid tolv tiden. Pappa körde hem mig på hans lunch snäll som han är.

Idag har jag iallafall träning vid 6. Sen efter det ska jag träffa Ida :) Vi får se vad vi hittar på. Saknar henne mycket iallafall! (L)

Nu ska jag sätta på One tree hill och vänta på att maten ska bli klar.
Ciao
/E

I can't sleep

Jag kan inte sova, buhu. Har försökt i över en timme nu! Känns så tomt bara. Jag tror helt seriöt inte att jag kan sova utan Ludwig. Eller ja, jag kan inte somna lika lätt som jag kan med han. Nu ligger man ju bara och tänker på han, fyfan vad jobbigt det är! Imorgon kommer han hit iallafall, som tur är! Känns ju lite jobbigt att inte kunna somna när jag verkligen vill sova.. Hade ju tänkt att gå upp i tid imorgon också, måste ställa rätt dygnet nu innan skolan. Troligtvis kommer det sluta med att jag går upp ca 13:00 ändå, SUCK!

Jaja, får väl sätta på ett till avsnitt av One tree hill och sen se om jag kan somnna efter det!

/E

Bad update!

Jag spenderade gårdagen och denna dag med älskling. Hur bra som hellst! Massa mys. Åkte hem vid fem tiden idag för jag skulle va med Sofie men det sket sig ju. Så när jag lika gärna kunde vart kvar hos honom så ligger jag nu ensam hemma, med huvudvärk en lördagkväll.. Hur kul? Inte så jävla. Saknar Ludwig. Behöver dig!

Tänkte göra mig lite te och en macka.
Tänkte också bädda ner mig i sängen och börja kolla på One tree hill, säsong 1!

/E

:)

Nu är jag klar med mitt rum, känns bra! Ska dock ta itu med garderoben snart, haha.. Men först ska jag fylla i anmälan till dansstudion innan jag glömmer det, ska och posta papprena med Malin imorgon! Risken att vi får en plats i höst är dock inte så stor, hehe.. Isåfall får vi väl ta en termin till på folkuniversitetet!

Cissi kom och frågade mig förut om jag ville rida hajken imorgon. En hajk är en lång ridtur med en stor grupp kan man säga. Vi ska iallafall rida tillbaka hästarna från Nilsby till rikskolan i Kil.. Det tar några timmar så vi får hoppas på uppehåll! Det skulle ju inte vara så himla kul om det ösregnade, haha! Jag har inte ridit på över ett år så jag är nervös, riktigt jävla nervös också! Det vore ju en annan sak om vi skulle ut på en lugn ridtur i skogen typ jag och cissi bara? Men nu är det typ 20 hästar som ska gå på ett led i 3 timmar? Hur kul när man inte ridit på över ett år? Inte så kul! Snacka om ont i röven efteråt, haha.. Jaja, nu ska vi väl se på den ljusa sidan! Det ska bli kul och spännande att komma upp på hästryggen. Jag har ju en del timmar att ta igen!

/E

19:52

Det blev ingen träning för mig idag! Jag har inte mått alls bra idag, fyfy. Jag har haft ont i magen, huvudet och varit lite illamående.. Men som tur är så mår jag lite bättre nu! Hade egentligen velat åka till älskling nu men jag känner att jag inte har någon ork till det. Jag orkar inte göra mig iordning, sätta mig på en buss, byta buss, umgås någon timme, sitta på bussen hem osv? Han ska tävla imorgon så han ska upp jätte tidigt, tror han behöver sömn faktiskt :) Hihi. Jag får väl åka till honom imorgon när han kommer hem istället.. Saknar honom så!

Ikväll tänkte jag bara vara hemma. Känns som jag varit det mycket dom senaste dagarna? Men det är väl skönt det också. Har ingen ork eller lust till att göra så mycket annat heller! Tänkte städa mitt rum lite faktiskt, kanske skulle ge mig på gardroben och leta upp lite höstkläder? Hösten närmar sig ju med en hejdundrande fart.. Detta sommarlovet har gått allt för snabbt? Som alla andra sommarlov!!

Nej nu får jag ta tag i mitt liv. Vi kanske hörs senare!

/E

Torsdag

Nu har jag precis käkat frukost, och jag ligger fortfarande kvar i sängen.. Vaknade inte förens kvart över två idag, ovanligt länge faktiskt. Men man måste ju få sova ut nu innan skola drar igång igen? Idag har jag inga planer alls.. Funderar på att ligga här hela dagen och kolla film typ, iallafall till klockan 6 för då har jag träning som jag måste gå på! Måste komma i form nu igen, få upp konditionen och styrkan igen. Det lär ju behövas!

Om jag nu byter lag så kommer jag sakna mitt gamla som bara den. Vi har haft så många underbara år tillsammans! Synd att splittrades såpass mycket förra året, och det ser ju ut som om det splittras mer detta år. Jaja, det är smällar man får ta! 

 
Malin är personen jag kommer sakna mest om jag byter, helt klart... (L)

/E

Emilia tycker till.

Jag förstår inte på mig en del bloggare. Ni vet, Dessie,Paow, Kisse och Amir? Dessie är 15 år, Paow 16,  kissie 18 och amir 19.  Dessa tjejer vill vara Amirs bästa kompis, för alla vill ju ha en bög kompis? Men ingen av tjejerna kan vara kompisar med varandra. Tjejerna slåss om uppmärksamhet, bloggläsare, kompisar, killar, ALLT! Dom gör allt för att vara på "toppen". Att starta blogg-bråk verkar vara ett riktigt smart drag för att få mer bloggläsare faktiskt. Det är ett ständigt tjaffs mellan dessa bloggare. Antingen så är det Kissie som bråkar med någon eller så är det Dessi och Paow som hugger på varandra. Varför kan dom inte bara sluta fred och umgås med varandra allihopa? Om inte den så kallade "bloggosfären" fanns så skulle det nog se ut så, att alla dessa fejkade fjortisar skulle vara bästa vänner! De är ju så lika, hänger på samma ställen, med samma personer, med samma utseende?

Man läser ju dessa bloggar enbart för en anledning? Man vill se när tjejerna (och killarna) skämmer ut sig inför Sverige. Jag bara skrattar när jag ser hur dom tjaffsar om små saker mest hela tiden. Jag blir nästan lite ledsen när jag ser personerna till och med. 40cm lång PLATINA-blond hårförlängning, 10 lager smink, push up- bhar för hela slanten... När dom tar kort med sin webcam med sina upptryckta bröst och putande läppar. Vad tycker deras föräldrar om det egentligen? Jag skulle inte ens låta mig dotter gå utanför dörren klädda och sminkade som dom är..  Jag skulle rent utav skämmas, haha.

Jag tycker det är synd att de får pengar varje gång jag klickar in på deras bloggar. Men exakt så är det nog fler än jag som känner? Att de vill klicka, men ändå inte. Jag menar, det finns fan till dessa bloggare men dom borde ju vara begränsade? Det måste ju finnas mer av dom som känner som mig?

Vad tycker ni om dessa bloggare? Tyck till!
www.dessirenilsson.blogg.se
www.paulinadanielsson.blogg.se
www.gaybloggen.com
www.kissies.se

Jag kände att jag var tvungen att klottra ner mina åsikter om dessa personer.
Nu måste jag sova, hörs imorgon!

/E

Turkiet

Här ska jag och Ludde bo om vi kommer iväg i höst :)
Hans bror ska jobba med golf där. Som ni ser är det en golfbana runt om hotellet.
Ludde har lovat mig att jag ska få köra golfbilen, undrar hur det går!


/E

Härlig kväll

Har precis kommit hem ifrån Killingen. Har varit på räkfrossa med Elin, Bella och Crille! Räkorna tog slut efter ett tag så vi fick en gratis jolly macka om vi ville, och självklart tacka vi och tog emot. Men konstig som jag är så gillade jag inte den eftertraktade jolly mackan. Mättna och belåtna efter ca. 2 timmar gick vi därifrån och mötte upp Signe. Vi gick en sväng och sen gick jag hem. Ligger i sängen med mamma nu. Jag är hur trött som hellst och ska nog sova snart tror jag.

/E


Ludwig


Min, bara min! (L)

you make me wanna spread my arms and fly!

/E

love

Igår var det mysigt. Vi hade bara myskväll och åt godis, chips och kolla film. Vi somnade rätt tidigt ändå tror jag. Men ändå är jag riktigt trött idag? :) Han åkte hem vid halv två ungefär för han skulle och spela golf.. Saknar honom redan! Är så otroligt kär!

Nu måste jag hoppa in i duschen, trots att jag är så himla trött. Jag ska möta upp Elin och ta en sallad med henne. Sen klockan 5 ska vi vara på torget och kolla på när underbara Fanny ska sjunga! Hennes röst går inte att beskriva med ord, grymt bra iallafall. Man får rysningar varje gång, någon gång har jag till och med fällt en tår. Be proud Fanny!

/E

Hurry

Nu har jag käkat med mamma. Nu måste jag städa upp lite på mitt rum som ser förjävligt ut. Sen måste jag hoppa in i duschen också, tänkte testa hårinpackningen nu och kolla om den var något bra. Efter det kommer nog älskling och då är det myskväll på g :)

/E

Slappis

Idag har jag legat och myst framför tven med mamma bara. Vi har kollat på en film också, Solstorm! Rätt så bra faktiskt. Nu ska vi snart ut och handla och typ köpa pizza, hm!? Inte bra Emilia, inte bra.

Sen så kommer ju Ludwig också. Då blir det säkert massa godis och dricka, inte heller bra Emilia. Men det måste ju finnas såna dagar också (även fast det finns för många av dom, he-he-he)

Nej nu måste jag slänga på mig lite kläder och sätta upp håret i en boll.

/E

Måndag kväll

Sitter och kollar utlandsresor nu med mamma :) Ska nog iväg i höst/vinter med Ludwig, till turkiet. Vi får hoppas hans tråkiga flickvän fixar pengar så vi kan komma iväg.. Vore bättre än bäst. Vi bor gratis isåfall eftersom hans bror ska flytta dit, det är ju bra iallafall!

Nu sitter jag i vardagsrummet med mamma. Synd om henne idag, hon har migrän. Hon mådde jätte dåligt förut när jag kom hem från paraden.. Migrän kan ju vara ärftligt så hoppas inte jag får det. Har ju trott att jag haft det tidigare men när jag bytte p-piller så försvann det som tur är. Vi har iallafall ätit lite och nu kollar vi på beck. Helt sjukt hur bra det är egentligen? Jaja.

Imorgon kommer min Ludwig Stööd hit. Jag är ensam hemma imorgon natt så då får han komma och göra mig sällskap. Aldrig att jag sover själv i lägenheten en gång till! Vi får se vad vi hittar på, mysa iallafall. Min älskling!

Nu börjar beck snart. Vi hörs imorgon!
Puss

/E

Parad

Ja, så var vi här igen! Kils paraden som inleder kil-hela-veckan. Man får väl ta med sig sina tjejer och knalla upp på kil och kolla lite. Haha! Ikväll blir det lugnt iallafall. Jag ska ha hemma mys med min älskade mamma bara, film och godis! Mums



/E


LITE shopping!


Baströjor ifrån Kappahl, 129:-/st. En vit och en vinröd (den ser brun ut i kameran)




Den stickade västen. 299:- på H&M





Visst var den söt?


Plockade även på mig en hårinpackning och en deo. Har dock inte haft dom
tidigare. Någon som vet om dom är bra?

/E

IDA TORSTENSSON

På måndag är det spikat. Då ska jag, Ida, Johan och kanske Tim cykla till självaste Fagerås och tälta. Föresten, stavar man Fagerås med stor bokstav i början? Gör man inte bara det med orter och städer typ? Fagerås är ju typ en by. Jaja, nu fick det bli så! 

När jag och Ida pratade på msn om våran roadtrip så säger jag att vi måste höra med Tim också. Hon svarar "Ja visst, men vi kan ju hämta upp han på vägen ju :D" Lika glad som vanligt. Sen så skickar jag en karta över Kils kommun till henne. Då får jag ett "Oj" tillbaka..



Jo men Ida, det vore ju ganska praktiskt att "plocka upp" Tim på vägen.
(Tim bor i Högboda)
Jag menar, vi ska ju ändå till Fagerås? Haha
Idas lokalsinne har aldrig varit det bästa och kommer nog inte bli.

/E


Home again

Hittade en fin stickad väst ifrån H&M och 2 baströjor! Langar bilder senare =)

/E


Bergvik!

Jag drar till bergvik med mormor och morfar en sväng! För tidig morgon, men det är värt det.
Hörs sen!


/E

sleepy sunday

Nej nu är jag jätte trött verkligen. Tänkte sätta på en film och sen sova!
Vi hörs imorgon! Pusspuss

/E


TIDSFÖRDRIV

Hur gammal är du om fem år?
21

Vem tillbringade du minst två timmar med idag?
ludwig!

Hur lång är du?
1.63

Vilken är den senaste filmen du sett och med vem?
Jumper, med älskling :)

Gillar du att sova ensam?
Mysigare med Ludwig

Vilken är det bästa film du sett?
The notebook

Tycker du om någon nu?
Ja, kär dessutom!

Vem ringde du senast?
pappa 

Vem ringde dig senast?
pappa

Hur löd det senaste sms:et du fick?
''Nej :) klart nu <3'' 

Föredrar du att ringa eller skicka sms?
beror på, helt olika!.

Är dina föräldrar gifta eller skilda?
skilda tyvärr

När såg du senast din mamma?
för nån minut sen

Vilken ögonfärg har du?
grön-grå-blåa?

När vaknade du idag?
Halv tio

Vilken är din favoritjulsång? 
finns ingen bra julsång? 

Vilken är din favoritplats?
min säng

Vilken plats föredrar du minst?
vet inte riktigt, trånga utrymmen iallafall

Var tror du att du befinner dig om tio år?
Jag bor då i Göteborg

Vad skrämde dig om natten som barn?
badkarsgrisen såklart?

Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Jag vet inte...

Hur stor är din säng?
120 cm!

Har du stationär eller bärbar dator?
bärbar

Sover du med eller utan kläder?
t-shirt och trosor

Hur många kuddar har du i din säng?
3

Hur många landskap har du bott i?
ett!


Vilka städer har du bott i?
Inga, Kil? 

Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
strumpor helt klart

Är du social?
det kan jag nog påstå

Vilken är din favoritglass?
Magnum Strawberry white

Vilken är din favoritefterrätt?
ingen aning, äter det mesta haha

Vad tycker du om kinamat?
hur gott som hellst

Tycker du om kaffe?
det går ner ibland

Vad dricker du till frukost?
apelsin juice

Sover du på någon särskild sida?
antingen på högersidan eller på mage

Kan du spela poker?
guuud nej

Tycker du om att mysa/kela?
OM jag gör

Är du en beroendemänniska?
Ja lätt

Känner du någon med samma födelsedag som din?
nix :) 

Vill du ha barn?
ja för det vill jag!


Kan du några andra språk än svenska?
lite engelska och spanska

Har du någonsin åkt ambulans?
nej, som tur är

Vad spenderar du helst pengar på?
kläder o nöjen typ

Äger du dyrbara smycken?
jora

Vilket är ditt favoritprogram på tv?
one tree hill

Kan du rulla med tungan?
neej?

Vem är den roligaste människa du känner?
Gabriella Pettersson när hon väl är tillgänglig

Sover du med gosedjur?
näää

Vad har du för ringsignal?
min och Elins specialare, en liten kille som pratar


Har du kvar klädesplagg från då när du var liten?
a de har ja säkert

Vad har du närmast dig nu som är rött?
en kudde

Flirtar du mycket?
nejnejnej

Kan du byta olja på bilen?
nej, bevare mig väl

Har du fått fortkörningsböter någon gång?
inte ännu?

Vilken var den senaste boken du läste?
"flyga drake" riktigt bra faktiskt.

Läser du dagstidningen?
neru

Prenumererar du på någon veckotidning?
nepp

Dansar du i bilen?
inte nog med utrymme

Vilken radiostation lyssnade du till senast?
var nog rix fm.

Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
hm, ingen aning? Kladdade väl mitt namn säkert

När var du i kyrkan senast?
på min konfirmation tror jag?

Vem var din favoritlärare på högstatiet?
Sofia, helt klart

Hur länge har du campat som längst i ett tält?
nån dag
 
Vem var den som senast gjorde något speciellt för dig?
Ludwig.


/E


Old times


Hahaha, har ni sett något liknande? Jag och min gamla Ponny för ett
x-antal år sedan. Tjock, blond och gluggar. Hur fint? =)

Mys kväll

Ikväll har jag haft det mysigt med Sofie. Massa godis och One tree hill! Finns ingen bättre serie. Sofie hade inte sett dom senaste avsnitten så dom fick bli. Jag grinade som aldrig förr! Hade glömt bort hur bra dom är. Nu i höst när det börjar bli mörkt ska jag ligga inne hela dagarna och se om alla säsonger. Hur bra som hellst.

Idag kom även Elin, Fia, och Elina hem ifrån Lilla Vm. Dom har varit borta hela helgen.. Tyvärr gick det inte så bra för dom. Inte kul att höra! Imorgon ska jag förhoppningsvis träffa Elin en stund. Det är ju den traditionella Kils-paraden imorgon som inleder Kil-hela-veckan! Det måste man ju bara se, även fast det inte är något speciellt. Haha!

/E

090809

Sitter och kollar runt på massa videobloggar nu. Jag förstår inte vitsen med att videoblogga om man inte är en stor bloggare?

Det finns ju en bloggare som iallafall INTE kan videoblogga. Herregud! Hennes blogg är http://amandavardet.blogg.se. Ganska så mycket wannabe Blondinbella, Kissie, Paris Hilton? JAA, så det skriker om det också. Vad man skulle skämmas om man kände henne, haha.



/E

kärlekarioso

Eftersomario Ludwigarios klagararios påaros attarios jagarios interios pratarios lesbarios språkarioset längerarios såarios fårarios jagarios skrivarios ettarios heltaro inläggio påaros lebarios språkarioset.
 
Inattaro sovarios jagarios hosaro honomoroso. Detarios varios mycketarios mysigtarios! Hanarios ärios mycketarios sötoroso ocharios jagaroso ärios kärioso iaro honomarios! Hanarios ärios bästario.

/E


wieo

Solat och badat hela dagen hos sofie idag! Nu ska jag snart åka iväg till Ludwig.

PUSS

/E

Värdelös dag

Värdelös dag idag faktiskt. Inte lust med någonting idag.. Trodde ju att jag skulle få va med älskling idag :( Men så vaknar jag av att han skriver att han ska till Arvika och tävla ändå och att vi inte hinner ses. DÅ blir man ledsen faktiskt.. Men, imorgon så! Imorgon!

Ska ut i solen nu, även fast jag hatar sol idag.
Vill bara ha min bäbis här, saknar han så det gör ont nu. BLÄÄÄÄ


/E

Torsdag kväll

Nu har jag suttit och socialiserat mig med min mamma ett tag. Men snart ska jag träffa Sofie! Jag tror vi ska med Johan och Fredrick och några ner till fryken. Kanske finns nåt roligt folk där? Vi får hoppas!

Saknar min Ludwig sjukt mycket också, nästan så det gör ont. :( Bäst är han..

/E

Underbar dag

Dagen började med att jag åkte till Linnéa och solade i några timmar. Vid två tiden åkte vi in till stan. Det var SJUKT varmt på bussen.. Emilia var rätt het då faktiskt. Vi började med att luncha på Amigo. Pastasallad med kyckling fick det bli, godast någonsin! Sen traska vi runt lite i affärer. Gud vad mycket höstkläder det har kommit? Både mysigt med deprimerande.. Hehe! Efter ett tag så fikade vi på Waynes med Sofie och Signe. En varsin smoothie fick det bli, härliga tjejer. Efter det gick vi vidare i lite affärer och sen så åkte vi hem 18.10!







/E


SOL SOL SOL

Tänkte faktiskt gå ut och lägga mig och sola.. Jag behöver verkligen få färg nu. Eftersom Linnéa inte har svarat än på mitt sms så kan jag fördriva tiden med att sola.

Senare åker vi troligtvis in till stan en sväng! Det blir super mysigt.

/E

Damp


Såhär fin var jag förut innan jag gick till Bella..
Jag känner min ungefär så när jag inte är med Ludwig.
Jag hade även damp (har fortfarande) på mitt lillfinger som är lika fet som min
stortå.. Fyfan vad ont det gör!

Nu behöver jag sömn faktiskt.
Vill meddela också att jag är lyckligare än vad du någonsin kommer bli!
Vi hörs imorgon

/E

Hammarö?

Helle ringde mig igår (tränare i hammarös damlag). Hon undrar om jag vill börja i deras dam lag.. Vad ska jag göra? A-flicks serien i år ser ju ganska värdelös ut faktiskt. Kils A-flicks lag ser också ganska värdelös ut. Vi måste ju ändå börja spela dam nästa år, så varför inte gå med ett år tidigare? Jävligt mycket tuffare motstånd, ja! Men kanske visas det mer engagemant och ambition ifrån Hammarös sida? Jag ska ju trots allt gå på Hammarö Utbildningscenter och så har jag ju pojkvän som bor där. Känns som det är lika bra att flytta till Hammarö faktiskt, haha!

Behöver hjälp, byta eller inte?

/E


Weather



Kollade vädret nu. Som jag sa, enda dagen imorgon..
Varför kan det inte vara varmt jämt och ständigt?
JAG VILL FLYTTA UTOMLANDS, NU!!

/E

Onsdag

Fan vad jag älskar det här vädret alltså! Har verkligen längtat efter att kunna gå ut på kvällen med bara en klänning, helt barbent. En väldigt underbar känsla faktiskt. Nu behöver jag bara få tillbaka färgen.. Har faktiskt ganska bleka ben nu. Inte kul! Fast det här vädret kommer väl säkert inte hålla i sig ändå? Tror det var imorgon bara det skulle vara fint och sen molnigt resten av veckan. Men jag kan ju ha helt fel? Vi får hoppas på det.

Kvällen spenderades iallafall med Bella. Vi sammanstrålade med Tutten och Bellas kille, Andreas. Vi gjorde inte så mycket faktiskt. Var en sväng till stan och hämtade Andreas mamma, och sen så åkte vi till kil för att hämta Elina. Då blev vi hungriga så vi åkte in och åt på MAX, inte så jätte gott faktiskt.. Men det gick ner, lite iallafall. Vi var tillbaka i Kil vid elva tiden och då hade jag två alternativ, åka hem och sova eller att dra upp till tutten och sitta och tjöta med alla under nattens gång. Åka hem och sova blev det till slut...

Känns som jag inte har lust eller ork till så mycket längre, speciellt inte här i kil. Till exempel idag när jag var med Bella så tänkte jag bara på Ludwig hela tiden, och undrar vad han gör så fort det tar några mer minuter än vanligt för han att svara på ett sms.. Bara en sån sak, kan få mig på dåligt humör. Vilket ofta leder till att jag åker hem och sover istället för att umgås med mina vänner och ha kul. Låter faktiskt som jag är lite beroende av han.. Kär också!

Får hoppas han kan ses imorgon kväll eller på fredag.. Eftersom han tävlar imorgon och på lördag så ska han säkert träna på fredag.. Vilket betyder, sova tidigt, gå upp tidigt. Jobbigt! I värsta fall får jag väl stå ut och vänta tills lördag kväll... :( Vill inte vänta så länge, det sista jag vill..

Jaja. Imorgon ska jag iallafall in till stan med Linnéa och FÖRHOPPNINGSVIS Bella. Men tror inte risken är så stor eftersom hon hellre tofflar.. Kul tjej! Haha. Tänkte fika lite och kanske lägga oss och sola någonstans, pråmen kanske? Om inte annat så kanske man tar en tur ut till Bomsta om vädret tillåter. Mys! Saknar min Linnéa faktiskt.

/E

SOL SOL SOL

Har legat ute i solen hela dagen. Har också sovit en hel del. Rätt skönt! Nu är klockan för mycket, jag måste skynda mig in i duschen och sen till Bella! Man vet aldrig vad som händer när man är med henne, he he he he!

Fick även världens bett inatt hos Ludde. Myggbett troligtvis. Ett på baksidan låret som är hur stort som hellst. Hela låret är typ svullet.. Och sen ett på lillfingret. Jag kan knappt röra det, det har svullnat upp och domnat bort. Jag reagerar bra på myggbett märker vi? NEJ! Hata myggor..

Klockan tickar
/E

SOL

Vaknade ganska så tidigt hos älskling idag. Redan vid halv nio. Vid tio tiden hämtade pappa mig och skjutsade mig till kil eftersom ludde skulle spela golf... Men han är väl för mysig.

Nu när det är så fint väder tänkte jag att jag skulle åka ner till mormor och lägga mig och sola där. Behöver verkligen få tillbaka min färg. Senare idag eller ikväll ska jag nog träffa Bella :) Blir roligt.

/E

Tidig morgon!

Jag vaknade redan vid sju då dom som skulle byta dörren kom hit. Mamma fick åka iväg till mormor med katterna för att dom inte skulle smita när dörren var borta. Jag somnar väl om i allt oväsen och vid nio ringer mamma och säger att jag ska till vårdcentralen vid elva. Jag somnar om, igen! Vid elva tiden var jag som sagt på vårdcentralen. Idag har jag inte haft så ont så det visade sig att jag inte hade urinvägsinfektion, iallafall ingen långvarig bakterie. Men eftersom jag fortfarande har lite ont och kissar ofta så fick jag pencellin. Läkaren trodde nämligen att det skulle komma tillbaka! Kul..

När jag kom hem så gjorde vi våfflor med glass och jordgubbssylt. Hur gott som hellst, bra frukost dessutom. Haha! Nu är jag så himla trött så jag funderar på att sova en stund faktiskt. Vid fem tiden ska jag till min sötnos, han tränar nu.. Därför passar det bra med sömn nu. Saknar han så himla mycket, bäst är han.

/E

22.50

Träningen var jobbigt, som vanligt. Tur att Natalie och hennes smidighet gjorde det mycket roligare under fysen. Haha! Hon skulle nämligen hoppa upphopp med gummiband på ryggen som Thomas håller i nere vid hennes fötter. Då får man ett tillbaka drag när man hoppar upp. Men Natalie tog i så mycket så hon tappade balansen och ramlade framlänges. Thomas kunde då inte hålla emot och flög fram mot Natalie. Hahaha! Det såg rätt kul ut. Redig träningsvärk kommer jag ha imorgon iallafall..

Efter träningen så tog jag följe hem med Malin. Jag sprang in i duschen, sätte på mig kläder och sätte mig på cykeln upp till ICA. Där köpte jag JOKK's tranbärsjuice som tydligen ska hjälpa mot urinvägsinfektion, iallafall dämpa smärtan. För att skippa känna den äckliga smaken av tranbär så köpte jag också godis. Jag fortsatte mot Fia där tjejerna var och kollade på skräckfilm. Den var rätt kuslig faktiskt, filmen följdes av en annan, Coyote Ugly! Men tillslut så blev jag så kissnödig och fick sån huvudvärk så jag åkte hem.

Nu är jag dödstrött. Ska upp tidigt imorgon till vårdcentralen, lite segt! Men jag kommer ändå inte kunna sova länge eftersom det är såna här som byter dörrarna och fönster i lägenheten. Så det är ett jävla väsen på morgonen..
Tänkte äta kvällsmat med mamma nu och sen krypa ner i min säng och sova :) Vi hörs imorgon.

/E


UTVÄXT



Jag måste ta tag och färga mitt hår snart.
Så himla tråkig och ful hårfärg just nu. 
men blondt eller mörkbrunt?


/E

Smärta!

Jag har nog urinvägsinfektion, det gör jätte ont :( Måste och kolla det imorgon, usch usch. Vet inte om det är bra att träna om man har det? Men det ska jag göra iallafall, dö lör jag ju inte göra.
 
Skulle ju träffat Bella nu på dagen egentigen men hon kom hem från Andreas vid 3. Vid 5 skulle resten av tjejerna ses och äta och sen åka till fia på myskväll. Men eftersom jag har träning 6 så ville jag inte äta skräpmat innan.. Jag får se om jag åker dit ikväll om jag orkar.. :)

Nu tänkte jag sova en blund innan min träning, har så himla ont nu..
Vi hörs nog senare

/E

Jag är kär

i min lilla goding. Så himla bra är han :) Hihi. Glass, chips, cola och film. Kan en söndag bli bättre? Känns som om jag kommer smälla upp i vikt om vi fortsätter som vi gör, men lite mysigt är det ju faktiskt..

Tog hålen hos Elli idag ändå innan jag åkte till ludde. Jag var riktigt nervös innan faktiskt. Men det gjorde inte alls ont, haha! Riktigt bra blev det också, tack gumman! Det var roligt att träffa henne också, sjukt längesen nu. En väldigt go tjej, den där Ellinor! (L)

Nu tänkte jag sova,
imorgon ska jag upp och sola i tid och sedan träffa min efterlängtade Bella.

/E

Sunday

Idag är det söndag och jag är pigg för en gångs skull? Tänkte göra mig iordning och sen åka till älskling. Fast mamma hämtar mig ikväll, ska med till stugan imorgon om det är fint väder och sen så har jag träning klockan 6! Känns väldigt skönt att komma igång nu igen. Behövs verkligen!

Lagbyte? Hm. Beslutsångest. JA! Orkar inte direkt stanna kvar i Kil när jag knappt orkade det förra säsongen.. Men man kanske inte har något val om man vill utvecklas så mycket som möjligt.

Idag skulle jag nog till Elli och ta hål i öronen egentligen. Hon har en sån håltagarpistol. Rätt fränt faktiskt. Men eftersom jag ska till Ludde får vi ta det en annan dag. Imorgon kanske? Skulle sitta fint med ytterligare två hål.

Men nu måste jag hoppa in i duschen

/E

Kom änglar

Ligger i min säng och lyssnar på underbara Lars. Älskar hans texter.

Har en hel del att packa upp och städa undan från mitt rum idag faktiskt. Man mår ju dåligt när det är så här stökigt. Kläder precis överallt! Sen ska jag duscha och göra mig iordning och sen cykla iväg till mormor. Tänkte äta lite där och få pengar, eftersom pappa har mitt kort i sin plånbok som jag glömde där och han befinner sig i Värmskog kanske det inte blir så lätt att få tag på dom pengarna.. Haha! Mamma är i stugan i Nilsby så hennes pengar har man heller ingen tillgång till idag. Tur att mormor finns! Hon är bäst hon.

Ikväll ska jag på Harry Potter med tjejerna. Eller ja, iallafall med Sofie, Elin och troligtvis Bella :) Det ska bli roligt, synd att vädret är så fint bara? Kul att sitta inne på en bio då? Nej.. Haha! Men men, det kunde ju inte vi veta när vi reserverade biljetterna.

Nu ska jag skynda mig in i duschen och också städa upp på mitt rum.

/E

01.20

Orkade inte blogga igår när jag kom hem och inte idag heller för den delen. Men nu till slut fick jag tummen ur röven och klickade mig in på blogg.se! :)

Onsdag och torsdag var bra. Det var skönt att komma bort lite iallafall. Vädret kanske inte var det bästa men det var ju iallafall Sofie. På Liseberg regnade det faktiskt en hel del, fast det gjorde inte så mycket. Vi kom undan det mesta iallafall. Även fast det var väldigt skönt att komma hemifrån så var det jobbigt, saknade min raring allt för mycket..

Jaja, idag har jag iallafall spenderat min dag på Nolgårdsvägen 25 hos min Ludwig. Han är att för bra han. Bästa killen jag någonsin träffat, helt klart. Duarios ärios bästarios! (L)

Nu tänkte jag lägga mig och sova faktiskt. En jävla huvudvärk har jag.. Hörs imorgon

/E

RSS 2.0