Så jävla bra, min förra lärares dotter Alice!




Collide, Howie Day

The dawn is breaking
A light shining through
You're barely waking
And I'm tangled up in you
Yeah

I'm open, you're closed
Where I follow, you'll go
I worry I won't see your face
Light up again

Even the best fall down sometimes
Even the wrong words seem to rhyme
Out of the doubt that fills my mind
I somehow find
You and I collide

I'm quiet you know
You make a first impression
I've found I'm scared to know I'm always on your mind

Even the best fall down sometimes
Even the stars refuse to shine
Out of the back you fall in time
I somehow find
You and I collide

Don't stop here
I lost my place
I'm close behind

Even the best fall down sometimes
Even the wrong words seem to rhyme
Out of the doubt that fills your mind
You finally find
You and I collide

You finally find
You and I collide
You finally find
You and I collide

21:20

Förbannat dålig uppdatering på mig, men eftersom jag njuter av livet så har jag inte riktigt den där blogglusten som man har en regnig, tråkig, ruskig höstkväll, inte sant mina vänner?

Jag har i alla fall varit ute och gått i en timme och pratat i telefon med Linnéa, vilken bra tjej hon är! Måste komma igång igen nu med träningen, riktigt hårt, hela maj ut. Önskar mig all lycka till för att komma i den form jag en gång varit, lycka till Emilia.

Har föresten världens slappaste vecka, sovmorgon, slutar tidigt, föreläsning, ledig fredag och INGEN JÄVLA IDROTT på hela veckan. Fy fan vad jag älskar Hammarö för tillfället!

Love


21:04

Klipptid 15:30 imorgon, hjälp. Jag vill inte. Jag måste. Jag borde. Jag ska. Skolan är även igång vilket suger att gå upp 06:20 varje morgon, hjälp igen. Ska i alla fall träffa Victoria imorgon vilket känns underbart med lite omväxling från skola, handboll, skola, handboll, skola handboll, ja ni fattar. Go tjej de där i alla fall, får hoppas att hon inte slår Claessons goggle bränna i alla fall, riktigt fin det faktiskt.

Nu vankas det dusch och mys med katten för hela slanten!

Ett mål från final, men fan så bra vi var


Lite från förra veckans köp

Oversize t-shirt- H&M
Leggins- Åhléns
Tygskor- Skopunkten


14:30

Håller på att fixa lite musik inför cupen vi ska på till helgen, Höfers cup. Är faktiskt något så fantastiskt taggad även fast jag är förkyld, kommer bli riktigt roligt faktiskt. Så nu håller jag på att skicka typ 100 låtar till Linda som hon ska bränna ut, drygt. Hade ju underlättat om jag visste vart mitt usb-minne var faktiskt.

Ikväll ska jag i alla fall träna, hoppas att jag inte blir mer sjuk i alla fall.


18:42

Gårkvällen spenderades hemma hos Bella med massa mys och filmer, det ledde till att vi stannade upp lite för länge (i alla fall jag) och blev sjukt övertrött så jag, Robert och Robin somnade kanske vid sju, halv åtta på morgonen? Inte så himla lätt att försöka sova när man är övertrött plus riktigt förkyld, usch. Haha, jag har i alla fall sett flera sjuka filmer inatt, haft en del roliga skratt och intressanta diskussioner. Idag har jag mestadels sovit och ska snart få tummen ur röven och gå och göra mig iordning för att bli bjuden på middag hemma hos hemmafrun Elina tillsammans med de flesta tjejer, gott.


23:50

Bara så alla vet har jag varit med om den sjukaste efterfesten hittills i mitt liv, haha. Igår började vi hemma hos mig med lite tjejer och killar, sen drog vi tjejer (som var tillräckligt nyktra att kunna stå på benen, haha) till Albs och härjade lite, efter ett tag drog ett gäng till krogen medan resten stannade kvar i lägenheten. Efter några timmar var allt folk back on track, på rätt ställe och det slutade galet. Men det är såna tillfällen som sitter kvar och kan ge en ett gott skratt när som helst, haha.. 

Har i alla fall spenderat dagen hos farmor med släkt och mat, helt okej. Nu under kvällen har jag bara softat med Elin, lite film med chirre och dirre (chips och dipp). Nu dör jag snart av trötthet här i min säng så nighty!

Strobelight


Friday

Puh, har städat och tvättat sen klockan elva imorse, fyfan vad jobbigt säger jag. Men det är i alla fall riktigt skönt nu när det är gjort, och jag har ALLA mina kläder rena när jag tvättade allt själv, good good. Så ut ur mitt rum fick jag 4 påsar, varan 1 var en megastor med kläder, skönt att rensa lite! Ikväll ska jag träffa en efterlängtad Joanna, äntligen. Ska hoppa in i duschen nu och ta en powernap tror jag, så trött. Ha en fin kväll, puss!!

15:13

Nu har jag avslutat min praktik och påbörjat mitt påsklov, känns underbart måste jag säga. Gårdagen spenderade jag med Victoria, gosig tjej det där. Åkte in till stan vid halv tre så då mötte jag upp henne så gick vi runt och kollade lite, jag hittade ett par leggins på gina, snygga faktiskt. Sen så gick vi och käkade och då fick jag ett samtal från min kära syster om att Daniel var i Karlstad med henne nu, hur glad blev jag inte då? Riktigt skön kille de där, haha.. Sen gick vi och kollade lite mer på stan och då hittade vicki en bh och en bikiniöverdel. Vid halv sex åkte vi hem till mig och färgade håret osv, sen vidare till Hultsberg där vi myste litegranna, kvällen avslutades med ett stölleryck in till stan för att träffa Ludwig en snabbis, sen vidare hem i säng. Love love love to this girl! (L)


RSS 2.0